Венци Стефанов: Мъри и Наско мачкат Благо, защото е гъзар

Венци Стефанов за пореден път скочи на тандема, водещ националния отбор - Станимир Стоилов и Наско Сираков. Този път причината за неговото изказване е решението на Мъри да остави Благо на пейката срещу Италия, предаде Спорт1.

Обратно в новината

Коментари - Венци Стефанов: Мъри и Наско мачкат Благо, защото е гъзар | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оги, ако ти се смяташ за Бай Ганьо, това си е твой проблем. България отдавна е в Европа и само робския манталитет на такива като теб ни връща в 18 век. Вижте само колко държава сме и с какви световни постижения (минали и настоящи)Стефка Костадинова - ненадмината и днес, Волеибол ( успех български юнаци).Що се отнася до футбола, смятам че тандема Стойлов, Сираков, трябва ако милеят за националния да си подадът оставката-те показах и на клубно и на национално ниво че немогат. Дано не се налага да ги сваляме с "камъни".

футбола е деградирал заради хората които само лапат и псуват. не всичко в бг е деградирало,как можем във волейбола, така че който мисли че всичко деградира, да се маха от бг и да лиже задниците на новите си господари.

Пак разбира се има коментари, които показват колко невеж е това същество - простия българин! Благой Георгиев е не просто манекен, ами добър играч! Върнете лентата назад и вижте какви голове и в колко важни моменти вкара! Мисля, че Благо се раздава МНОГО за националния и прави каквото може! Не знам на някои какво не им харесва с него. Празни приказки от празноглавци. Иначе аз съм левскар, но наситина и аз мисля, че Наско и Мъри го пренебрегват, заради манталитета му на \"дупе\" , което разбира се е смешно и глупаво! Ако бях на тяхно място нямаше да играя за този национален! И запомнете добре - проблема в националния е не само това, че играчите ни не са достатъчно добри, по-големия проблем е в това, че всичко свързано с България е деградирало и не прогресира! Тук нищо не е както трябва - и футбола влиза в това число! Много ви здраве Бай Ганьовци!

В тези квалификационни мачове за световно първенство националния отбор е с най-слабото си представяне.Тандена Сираков-Стойлов са далеч от много истини. Те дори не обърнаха внимание на играчи, доказалите се като голаджии в българското първенство. За тези плачевни резултати е морално да напуснат постовете си Боби Михайлов, Наско Сираков, Мъри Стойлов и сие.Не коментирам т.н.\"псевдозвезди\" в отбора.Стига с тази представителност за чужда сметка и пълна бутафория в работата.

а, на мен българския отбор на моменти ми хареса. но липсата на плеймейкър ( какъвто е пирло за италия)

тримата глупаци - Мъди, Раев и Боби Перуката превърнаха националният отбор в заложник на тъмносините си мениджърски интереси!!!

ТОВА ,ЧЕ Българите не се класираха не е новина.Така им се пада.Италия им изнесе лекция.Перфектни 2 атаки и чао.

Благо Георгиев играе не по зле от повечето ни футболисти в националния, колкото те имат място там, толкова и той. Като всеки един футболист и той си има и слаби, и силни мачове. Бил гъзар?! В какъв смисъл, точно Наско Сираков със силиконовата щерка , лепи етикети, кой бил гъзар и кой - не?! Да стане мишок за да им е удобен ли?!

Само не разбрах Сърмов какво правеше там? Той изобщо не знаеше къде се намира, явно гледаше мача от вътре.

БЛАГО МИ ХАРЕСВА КАТО ИГРАЧ .ИМА ДОБРИ ДАННИ-ТОЧЕН СИЛЕН УДАР,БЕГАЧ И Е РЪСТОВ ИГРАЧ.ТРЯБВАШЕ ДА ИГРАЕ ТОВА МОМЧЕ.ЗА РАЗЛИКА ОТ ДЪРТИЯ КИШИШЕВ И ЯПОНЕЦА.

ВЕНЦИ Е НАПЪЛНО ПРАВ И КЪМ ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ДОПЪЛНИ, ЧЕ СТОИЛОВ И СИРАКОВ ПРОБУТВАТ ПОВЕЧЕ ЛЕВСКАРИ ОТОЛКОТО МОМЧЕТА В ОТЛИЧНА СПОРТНА ФОРМА , КОИТО ИГРАЯТ ВЪВ ВЪТРЕШНОТО ПЪРВЕНСТВО И НАВЪН ДОСТА УСПЕШНО. ПРЕХВАЛИХА ГО МЪРИ И НИЩО , ЧЕ НЕ РЕАГИРА КАТО ДРУГИ ТРЕНЬОРИ С НЕОБХОДИМИЯ НЕРВ, ТЕМПЕРАМЕНТ И СВОЕВРЕМЕНЕН УСЕТ НА КЪДЕ ОТИВА РЕЗУЛТАТА ТОЙ НЕ Е ТОВА КОЕТО ОЧАКВАМЕ ДОСТА БЪЛГАРИ - ОТБОР С ДУХ,ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ И ПЪЛНО СЕБЕРАЗДАВАНЕ!

благо е негоден манекен,те с бербатов могат да станат модели по всяко време.ще направят едно прет а порте с топки в мрежичките подарък от братята жабари.

гъзарите на модния подиум и в дискотеките. на терена само национали