Красимир Балъков готов да замени Мъри

Красимир Балъков, който прави фурор в "А" група като мениджър на втория след 8 кръга Черноморец (Бс), е готов да замени Станимир Стоилов на поста национален селекционер за следващия квалификационен цикъл - този за Евро 2012, съобщи "Топспорт".

Обратно в новината

Коментари - Красимир Балъков готов да замени Мъри | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми правилно, на серизоните футболисти що да им губи времето Мърльо от Хасково. Няма да идват, и аз не бих идвал да се занимавам с глупосто под това вещо ръководство

на ку... му писна всякакви олигофрени да се обучават в националния отбор!!!! треньори,даващи възможност за изява на нещастници,белким ги види някои и смотани футболисти,учещи се в националния отбор да спират топката !!!!! всички вън !!!!!!! боклуци

всеки друг но не и тази мениджърска подлога мъри наглец и има очи да иска да остава

Е тоо Мъри снощи отново показа, че взема неадекватни решения, за какво става реч. Изкара Ст.Ангелов и пусна онова дърво Божинов, изкара Д.Рангелов и пусна племенника на Лечков, защо бе, защото играта беше тръгнала...Като ги извади и грузинците без малко да изравнят. Да си ходи тоя хлопатар, макар че ще окепазят и Балъка.

Много удобен момент да се започне с реформите в българският футбол, и дори и да няма очакваният ефект е за добро като промяна! А не се учудвам на английските легионери, че искат да вземат решение за бъдещо неучастие в националния отбор, защото са наясно, че следващите квалификации ще завършат като тези. Лесно се бяга от национална отговорност, когато банковите им сметки са нагушени от клубните им отбори. Е мишки - бягайте, и без вас може да има ново начало!!!