Коментари - Левски с най-висок коефициент от отборите ни в Европа (видео) | Корнер.dir.bg
назад

Левски с най-висок коефициент от отборите ни в Европа (видео)

Шампионът Левски остана с най-висок коефициент от българските отбори след изиграването на последните мачове от клубните турнири на Стария континент за годината, информира ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Левски с най-висок коефициент от отборите ни в Европа (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 37

Имам един въпрос,немога да стигна до логичен отговор.Защо Лацио игра с резервите,като имаше шанс за второто място?Ако ни бяха били с да кажем 2-3 гола разлика щяха да са втори!Поне така ми изглежда някой да ме корегира ако греша!Иначе Левски отдавна е пръв и за тези който викат че е не заслужено спомнете си кой отбор направи така че да играят 3 отбора в евротурнирите и този от купата та 4 станаха!

Не сакам да ми е добре, а на друг да му е зле - грухтете свине!

абе тапи грозни "запалянковци" на двата отбора вие сте говеда че се карате за боклуци и помияри като бг-футболистите,никаде го няма това по света.всички са боклуци па макар и вие заидливи копелета."и лове йоу"

Абе , нещастници тесногръди , айде поне веднъж избягайте от цесекарската си фалшива същност и признаите , че Левски надигра Лацио тотално и ги би напълно заслужено ( без значение резервите , шото и вие играхте с резерви , ама не направихте нищо ). Поне веднъж , мама му стара !

къде сте , свиниииииииииииииииииииииииииииииииииииии !!! къде сте , евробойцииииииииииииииииииииииииииииииииииии !!!

Абе, вие левскарчетета, сте луди с тези \"вдигания на коефициенти\" - не се виждате как едвам един гол вкарахте и вече голям успех постигнахте. И стига с тези \"комунистически зарази\" и тем подобни - по-голяма глупост едва ли може да ви измислят болните мозъци.

не се обиждаите излишно просто и двата отбора за нищо не стават те са трагични

ДО mn от Диди ти откъде знаеш че не ми го е бутал.

До 07: "велики като цска" абе чуда се как тея говеда още не са измрели от свинския грип. па и "великите цска" маи нямат победа в лига европа хахахххахаххаха

А като знаете толкова много жалки панчеревчета , що не бихте юношите младша възраст на Фулъм или дублиращият на Рома ??? Само с приказки не става ! А кой е Евроидиот ... май вече всеки знае ...ЦуЦуКа !

Бай ганьо си е ваш,дишайте спокойно.

И само Левски оле, и само Левски оле, и само Левски олеее, и само Левкси ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕ!!!

Колко е забавно да гледаш безпомощната злоба на панчеревци. Нека им се посмеем сега , нали все пак са най-слабият отбор в Евролигата! Леле кави са евробойчета само...или какбеше там "убийци на гиганти " Смяяяяхххх !

До Диди:Ми нека ти го бутне и на теб

Ура! Браво! Хайде сега дайте им и юношите на Марица Пловдив да видите колко велики са и как могат да побеждават. Не помните ли как разсипаха келнерите и фризьорите от Андора - леля Юлия.

ЛЕВСКИ, КОГО Е БИЛ НЕ ЗНАМ НО БЕ В РИМ А ЦЦКАТО БИ РЕЗЕРВИТЕ НА ФУЛЪМ С ЕДИН ТИТУЛЯР -ДЕСНИЯ БЕГ С 1-1 НА АРМИЯТА, А ОТ ЛАЦИО ИМАШЕ ПОНЕ 4-МА ТИТУЛЯРИ. ТРЯБВА ОСВЕН ЗЛОБА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ДА ПОЗВАМЕ ГЛАВИТЕ СИ ,ЕТИКА И ВЪЗПИТАНЕ АКО ГО ИМАМЕ

А бе хубаво,че "Левски" биха, но да се види все пак с какви футболисти излезе "Лацио".С третият си отбор.Иначе другото е самоизмама!Какъв голям отбор?Преди три дни "Черно море"-"Левски" 4-1!

"Левски допринесе най-много за коефициента на България и през този сезон" - Прочетохте ли това скапани чорбари? ЦеСето само тежи и компрометира БГ футбола, а треньора им с любима фраза "нали" би бил срам и позор за всеки отбор, но е гордост за ЧоРбАтА!

Добре че е Левски та и шкембе чорбата да види Европа.Мразете Гонзо свине червени защото всеки мач Ви го буташе до сливиците .

Абе вижте си коефициента бе балъци и спрете да говорите бе.кой е евроидиот всъщност...

До 07: ЧОВЕК, ТИ ЯВНО СИ ПРОПУСНАЛ УРОЦИ В ТРЕТИ И ЧЕТВЪРТИ КЛАС. ПИШЕ СЕ ДЕТСКИ, А НЕ ДЕЦКИ, КАКТО ТИ СИ ГО НАПИСАЛ. ИДИ ДА СЕ УЧИШ МАЛКО НА БЪЛГАРСКИ, ПЪК ТОГАВА ПИШИ, ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАШ.

Левскари, къде са ви големите футболисти от световен мащаб? Христо Стоичков и Димитър Бербатов станаха велики чрез любимия си клуб ЦСКА. Вие какво произведохте, некадърници като гонзо ли?

Тъжно!!! Като яета коментарите ми става тъжно. Пак се делим и пак нищо и за двата отбора! Заради това няма нищо позитивно нито в държавата нито в футбола.

Левски би с 1 гол децко-юношеският отбор на Лацио, вкараха 1 гол най-после, леле колко са големи.... Абе вие луди ли сте бе говеда? Никога няма да стигнете ВЕЛИКИЯТ Ц С К А !

Ей, няма по наивна нация от българската. И докато такива псевдо новинарски сайтове не спрат да агитрат за някой от така наречените български грандове, всики ще блеем в един глас. Как не се намери никой да отрази безпристрастно ставащото в българският футбол, измекяри....

СЕтиха се да играят левски.браво че биха.А сега мършави цесекари яште тнт.2 гола за цска 1 за левски 1 точка за цска 3 за левски кои Е ШАМПИОНА ЛЕВСКИ КОИ Е БОКЛУКА ЦСКА.

пак на вас ви вкараха 3, децкя отбор на рома!! а,замалко да пропусна,и то в бг.

Ама как се радвате или злобеете срещу българските отбори само!Единия бил на 77,другия на 177 място!И какво от това?!Видя се,че за нищо не стават и трите ни отбора,представящи ни в Европа!И като гледам споровете са кой е по-слаб,а не кой е по-добър!Защото едва ли на някой от тези отбори може да се каже нещо хубаво!ЦСКА имали точка срещу резервите на "Фулъм",Левски "надигра" юношите на "Лацио"-абе изобщо все велики мачове!Да ви са честити точките на българските "грандове"!

Левски пак, както и преди 3-4 години, дърпа българския футбол напред с висок коефициент! Но иначе много хора знаят да го оплюват. Е, сега да МЛЪКНАТ МАЛКО!!!

И тя е, че Л Е В С К И , ШАМПИОНА НА БГ, е най-високо поставения отбор в последните 5-10г от всички в Бг. А само в Европа ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОМИЯРИ И ТЕХНИТЕ СЕЛСКИ БОРЧЕТА не могат да купуват съдии и противниковите отбори. И резултатите са видни Айде одете да сере*e и квичете до безкрай, че коледа наближаваааааа - пържолки, пържолки, свински, свинскииииииииии !!!!!!!!!!

феновете на цска мн знаят...ето още една статистика доказваща че дори когато бг отборите са наи слаби..вие пак сте по слаби..хахах

БРАВО НА ЛЕФСКИ ГОЛЯМ ШАМПИОН ПОБЕДИХА ДЕТСКИЯ ОТБОР НА ЛАЦИО И СА МИСЛЯТ ЗА ВЕЛИКИ ГОЛЕМИ ТЪПАНАРИ И ВИЖТЕ САМО ГОНЗО КАК СЕ РАДВА КАТО МАЛКО ДЕТЕ НА КОЕТО ТОКУ ШТО СА МУ ДАЛИ БЛИЗАЛКА

Червени евроидиоти,вие сте срам за България

преди три години Литекс беше на много по предни позиции от Левски

ЦСКА ДА ХОДИ ДА СЕ СНИМА С БОЛУДЖИИТЕ И ДА СЕ СНИМА ЗА СПОМЕН ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕ СА В ЛИГА ЕВРОПА НЕКА ИМ ХАК ДА СИ НОСЯТ ПО ЖИВО И ЗДРАВО ТОВА ЧЕ СА БОКЛУДЖИЙСКИ ОТБОР ИЗЛИСЛЕН ОТ ВРМЕТО НА КОМУНИЗМА

На международна сцена лъсва истината за Бг футбола - там няма купени съдии от произлезлите от ком партия изродски борчета. И каква е тя - ЛЕВСКИ, ШАМПИОНА НА БГ пак, за поредна година дига най-много коефициента на червена България, прогнила от КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЗАРАЗА. И пак е отбора, най-високо в ранглистата на Европа. Кога за последно, след падането на комунизма друго селско или комунистическо отборче е било с по-добри показатели от ЛЕВСКИ, АААААААА, ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ ОТ КВИЧАЩИТЕ?!?!?!????

Ето това е успех.Браво на Левски! Цяла победа в Европа,това от мнооого време не се бе случвало. Направо да им дават шампионската титла и догодина в ШЛ. Това вече е истински евробоец. Вече не са евроидиоти,Дебрецен,БАТЕ,Жилина и всички останали вече са забравени!