Сър Алекс: Слуховете за Невил са глупости

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отрече появилите се информации, че Гари Невил ще сложи край на футболната си кариера в края на сезона, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Слуховете за Невил са глупости | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти от футбол разбираш ли бре Монтана? Бербатов е голям футболист, аз го слагам пред Стилян, Мартин и Стоичков. Те бягат, но никой не пипа топката като Бербатов! Явно не си гледал всички мачове на Манчестер Юнайтед.

Разбира се че, са измислици.Има една тумба в българия която бръщолеви какво ли не-включително и тези абсурди около Бербатов ,че бил най-добрия ,че бил "мотора" на Юнайтед и куп други гнусни и долни измислици. И аз мисля ,че тази тумба са онези тутманици оклоло Диемите тв.Тези пичове си дърдорят ама какво ли не,каквото им е на момента без капка да помислят.Защо просто не си коментират мачовете ами се впускат в тъп и неверни изказвания.Не е необходимо да вдигат толкова шум около Бербатов,ние прекрасно виждаме какво прави този охлюв на терена.Жалко че му дават толкова много пари на този посредствен тип. Но както виждате Юнайтед са потънали в дългове.Не може да даваш такива пари на хора като бербатов,Бербатов е един обикновен "топкажия" Има много по -добри например Стилиян ,мартин и пр.