”Сън”: Бербатов и Оуен не са на нужното ниво

Юнайтед се нуждае от нов нападател. Така е озаглавена една от водещите статии в днешния брой на английския таблоид "Сън", цитиран от Novsport.

Обратно в новината

Коментари - ”Сън”: Бербатов и Оуен не са на нужното ниво | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкрепям "bek", това е точно така, но и ние не бива да съдим за мнението на английската футболна общественост по жълтите статии на вестници, които в България щяха да се казват Уйкенд, Шок, Шоу, Нощен Труд и т.н. ...Успех на Юнайтед днес! Дано Митко играе и покаже повече от своя неоспорим талант отколкото напоследък.

Незнам, но на мене ми се струва, че Бербо неможе да се изяви заради факта, че много рядко го търсят да му подадат. Пдават му когото нямат избор, а трябва да задържат топката. Нарочно съм си поставял за цел и съм виждал, колко много пъти Бербо се ядосва , че не му пускат топката, шутират от далече, слабо и неточно.Време е според мен Фърги да ги срита малко и да играят като отбор, а не като махлянски сърдитковци!

От сън какво да очакваш друго. Най жълтия от жълтите наред с дейли мирър. Пълни парцали

Особено пък валенсия е голямата работа....един защитник не може да премине,центриранията са му просто под всякаква критика....явно в англия е по-важно да тичаш от колкото да правиш нещо...