Сър Алекс: Берба е контузен, май ще се наложи операция

Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов отново е усетил болки в коляното си, което го мъчи от началото на сезона. Именно това е и причината той да бъде изваден от групата на Манчестър Юнайтед за гостуването на Бирмингам, завършило 1:1, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Берба е контузен, май ще се наложи операция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Икакво стана сега?Имало си причина да не е в отбора!Ама нашите умни драскачи веднага напълниха медиите,че треньора го наказва,че ще го продават,че мястото му в отбора е под въпрос и какво ли оше не.....Едва ли не, Митко е виновен за слабата игра на отбора,Много ги умееме тези неща да си плюем успелите българи!Само за пример ще дам това,че корееца Парк,който играе по 10-16 мача на сезон е герой в своята страна само за това,че отбор от ранга на "Манчестър"ЮН го е привлякал в редиците си!А ние имаме играч ,и то с номер 9 ,гласувано му е доверие,и пак не може да ни обедини това нещо и да ни направи щастливи!

Големия провал на Юнайтед тази година се казва Уейн Руни. Тоя плешив бивш тийнеджър е толкова целеустремен да стане гол майстор на Висшата лига, че проваля отбора. Гледах мача с Лийдс - какви специалисти има в Англия не знам?! Рунито един голов пас не даде на Берба от алчност, а възможности имаше поне 3! Що?! щото да не вкара някой друг освен него! И за това- гол нямаше! От там нататък... продадохме Роналдо, взехме една шапка пари а не купихме един защитник и един полузащитник?! Що?! щото трябва да оправяме финансите ли? С лош футбол финансите няма да се оправят! Това е! А отбора докато не почне да играе за Бербатов, няма как той да стане новия Нистелрой! Това е!

лайна и пикня

Жалко, според мен сезонът приключи за Ман Юн. Май няма да гледам техни мачове, докато Берба не се върне. Те и без това не са особено добри тази година, но без него слизат на нивото на Уигън (да не ги обидя само) като стил и качество на игра. Хубав футбол в Англия показват само Арсенал и донякъде Челси, а там българи няма ...

Колко си прав!Много точно казано! Жалко само,че ако се оперира, ще изгуби форма и... става все по-трудно. Пък и няма да можем да се радваме на елегантната му игра...

Чакаме го в Симитли, ще играе център изнесен мноооого напред.

ако не е Бербатов .. тоя отбор загива. Преди се оправяха, защото въпреки, че Роналдо беше лаком, той беше голям индивидуалист и можеше да решава мачовете сам .. дали със симулация и след това с гол от фаул, дузпа .. дали с удари от далеч, но е факт, че решаваше не един и два мача. А сега отборът на Манчестър .. без Бербатов е просто един обикновен отбор с 11 риткотопковци, безидейни ... които само търчат, като мухи без глави .. лакомят си се .. и това им е футбола. Когато Бербатов е там вече има разлика .. дейната игра на нашия играч е носила не веднъж успехите на Юнайтед, особено миналия сезон .. - титла. Единственото, което е .. че Бербатов не вкарва много, но като не му подават много .. 6 гола не са малко, а е играл толкова малко мачове през този сезон заради контузията .. и за тия 6 гола .. получил е максимум 10 паса вкл головете ... А така както търсят Рууни .. постоянно и той изпуска поне 5,6,7,8 пъти на мач .. по такъв начин, ако и Бербатов го търсеха .. той щеше да е голмайстор на Премиершип .. сигурен съм. С Роби Киин бяха голям тандем .. нито единия беше лаком, нито другия .. нито пък отборът му .. Тотнъм беше хиляди пъти повече отбор по онова време, от Манчестър сега и през последните няколко сезона, откакто свикнаха на лакомията на Роналдо .. сега всички са завладяни от тази негативна черта във футбола .. лакомии гадни. Не заслужават Бербатов .. 30 милиона били дали .. еми кво са .. да почне да лети ли ? Не стига, че допринася за феновете с техничната си игра, докосвания, извеждащи пасове и уникални голове .. те искат по 40 гола на сезон .. е няма как да стане, ако се лакомят тъпите му съотборници

не допустимо алкохолици и наркомани да влизат в саита .изблицити на завист ги оставете на някоя голяма поляна .

Искам само да споделя с вас, че съм фен на червените дяволи и след като Бербатов е там, той не е случайно там. наблиюдаван е, разследван е и т.н и колкото и да е станно, като го няма Димитър играта на Ман куца много и е безидейна. Казах странно, защото не разнм друг таран в света да гради играта на отбора си същевременно да изнася топката и да бележи ! А не на последно място искам да подчертая, че сам не се играе, когато Руни има силен мач Митко играе добре и всичко е ок еми много ясно двамата се разбират добре и си подават, бележат и се извеждат един друг. Проблема на ман не е атаката и Бербатов, проблема е полузащитата и в последно време защитата заради контузии. Нокой не подава на руни и Бербатов няма и голове така, затова Берба прави играта Руни вкарва и накрая Митко 6 гола еми шест колко, като играеш като организатор !!!

стискам палци, митко! оправяй се бързо и още дълго време да виждаме българския флаг да се вее на олд трафорд

ТРЕНИОРСКА КОНТУЗИЯ........

"Евентуална операция ще извади Бербо от игра за три месеца". пак има извинение бербо. да видим дали ще има някои да го купи, та манун да се оттарват от него завинаги.