Миодраг Йешич се разбрал с боса на ЦСКА

Факт е назначението на Миодраг Йешич за заместник на Любослав Пенев на поста старши треньор на ЦСКА. Още преди няколко часа човек от ръководството на "армейците" поднесе горещата новина за БЛИЦ, която се потвърди след проведеното спешно заседание на Надзорния съвет на клуба.

Обратно в новината

Коментари - Миодраг Йешич се разбрал с боса на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Темата си я бива, ако оставим настрана животинските епитети и поговорим само за футбол. Тогава възниква въпроса - на какво се радват "червените" фенове - на смяната на Пенев или на идването на Йешич. Защото тук има два варианта: 1-ви вариант: Йешич работи при същите условия като Пенев и със селекцията, направена от последния, показва по-добри резултати от него. Тогава се налага извода,че Пенев просто е бил некадърник. 2-ри вариант:На Йешич му се дават пари, осигурават му се футболисти, каквито трябват на отбора и той почва да жъне успехи. Ако стане така - налага се извода, че "Титан"-ите са предали Пенев. Е, драги ми "армейци" - кое ще ви зарадва повече - че досега сте се кефили на един некадърник или че любимия ви отбор го управляват предатели и неблагодарници?! Май това е дилемата, не мислите ли? Е, това е от мен, останалото - от Лукавия:))

Генерала ще оноди яко добитаците! Прав е човека които казва че щом говедата жалят за някой,значи е по-добре да дойде човек които те ненавиждат,за да ги тормози и мачка! И все пак адмирации за Любо,който направи каквото можа.

е сега ве4е му4енето от обора ще спре завинаги. жална ви майка доби4ета. а на Любо вси4ко най-добро и да продължи кариерата си на тренер/има потенциал,но не в държавата на проститутките/.Един ден той ще се завърне,но в други условия за работа и ще докаже себе си.Успех Любо....завинаги в нашите сърца...

Щом левскарите в един глас се жалят за Чичовото, то решението е добро. Йешич печели винаги срещу Левски доколкото си спомням :))

и се радвам и ми е гадно ... Любо даваше всичко за отбора ... :С

Най-после едно разумно решение на това ръководство, аман от приятелство досега. Само дето загубихме година и половина в празни приказки, а на практика сега отбор трябва да се гради отначало. Лошото е че изпуснаха Стойчо докато се разправяха с Чичовото - иди ми дойди ми, то не бяха декларации, не бяха пресконференции. Но при липсата на Стойчо и Йешич става. А че си е оставил клауза в договора спец за ЦСКА и Партизан е показателно

жалко за Любо, толкова се радвах когато остана, но в България се работи така. Затова никога няма да имаме футбол. Ако всички са като Любо, ще сме много напред.

\"Я СЪМ ТУК ДА ПРУЖЕМ ЩО НЕМА ДРУГ......\" И Т.Н. ЦЕЦА

Поредното сръбско недоразумение! Шефовете на ЦСКА първо да се разплатят с играчите,а тогава да сменят треньора! Любо направи повече отколкото "Титан" заслужава! Ама какво да очакваш от боклукчии?

Това е поредната простотия сътворена от собствениците на ЦСКА. За пръв път от толкова години видяхме един различен и по-добър ЦСКА ,а те правят всичко възможно да го сасипят.

Що да треперим бе червено краставо говедо.Радваме се за този велик тренер

Никога така ЦСКА НЯМА ДА ИМА ГОЛЯМ ОТБОР,КАТО ОНЯ ОТ 80 -ТЕ! Никога няма да има ЗЛАТНА ОБУВКА,ЗЛАТНА ТОПКА, СТОИЧКОВ,СТ. ПЕТРОВ ,М. ПЕТРОВ,БЕРБАТОВ ,ПОЛУФИНАЛИ В ЕВРОПА! Любо е всеотдаен,с опит в големия испански футбол и сърце да работи за клуба си!И да има грешки те са

Ако тази информация е вярна, то това ще е голяма глупост от страна на ръководството! Трябва Любо да се остави поне още една година да работи на спокойствие, той е млад, можещ треньор, трябва му време да наложи своя стил и да се докаже!! Ако след това време ги няма резултатите, тогава може да се помисли за смяна,но не и сега! Не е в полза на отбора това, явно пак интереси! Дано всичко е ОК! Само ЦСКА!

Генералът се завърна! Треперете говедца.