Любо Пенев безмълвен на ”Армията”

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе на стадион "Българска армия" рано тази сутрин. Наставникът на "червените" пристигна на клубното съоръжение малко след 8 часа, като не обърна никакво внимание на чакащите го журналисти, информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Любо Пенев безмълвен на ”Армията” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това,че сменят Пенев не е страшно.Трябваше да го направят или по- рано/преди да разбие отбора/ или по-късно за да няма: тези футболисти не съм ги довел аз.По важно е кой ще го смени?Вариантът с Йешич смръдлив.Трябва да се помисли за Ст.Младенов защото той ври и кипи за ЦСКА.Седем точки са прекалено голям аванс за да не станеш шампион.Да не забравяме ,че сърбинът е един наемни и идва за пари.Той не милее за отборът,докато Стойчо дупе дава за ЦСКА.

Пенев си отива защото не е послушен. Затова и вие си мислите че гледате футбол, но не. Вие сте просто зрители в този спектакъл, пародия на футбол. За първи път от години гледах ЦСКА да играе красиво, особено мачовете в лига европа, майната им на резултатите, аз предпочитам красив футбол пред грозни победи, харесва ми да гледам играта а с титлите се бият в гърдите неудовлетворените в собствения си живот индивиди. Помня ЦСКА на Йешич, беше грозна картинка и очаквам същото и сега. Освен че няма да ги направи шампиони, няма да даде нищо ново на този отбор, той дори не може да говори не му се разбира кво казва....

До Bakayoko: Какъв клуб е ЦДНЯ бе разбирач.Аман от старшини и перфектни треньори. Сега отново се заформя велика сръбска скара и точни резултати, може би в еврофутбол

Я и тооо чичовец го чекам у "Напредък" Симитли, щот ше излявам у пенция та да го напрая тренер, ам да видим.

В чорбата пак се заформят едни сръбски скари....мааани не думай.

да ми едете говната свине такива никога повече няма да се върна в цска! това е най-скапания отбор на света!!! по-добре да стана треньор на ботев криводол (фингер)

Любо може да си отиде с вдигната глава за нещата които се опитваше да прави в клуба, макар и той самият да има да извърви дълъг път,който да го направи наистина тренъор! За клуб като ЦСКА резлултатите са най-важни, а това как и кой е работил остава на заден план. Ако миналата година ЦСКА беше станал шампион, Любо би си гарантирал стола за няколко години. Сега от Йешич се ояаква единствено и само едно: ЦСКА ШАМПИОН!!! Всичко друго ще е провал!!!