Любо Пенев: Свърших си работата и няма от какво да се срамувам

Смятам, че си свърших работата и няма от какво да се срамувам. Това заяви уволненият наставник на ЦСКА Любослав Пенев, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Любо Пенев: Свърших си работата и няма от какво да се срамувам | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко ! Още му трябваше.....за да стигне дъното!!!

Много добро решение!Сега пътя към шампионската титла е открит!?ЦСКА не е училище!

ЛЮБО НИЕ ТЕ ОБИЧАМЕ!

Евалата на Пенев - мъжкар е, ясно е че на алчните собственици не им пука за клуба - искат само да печелят от него, но такива като Любо Пенев заслужават достойно място в историята на най-успелият и най-добрият професионален Български футболен клуб на всички времена - ЦСКА ! Не виждам обаче кой ще дойде на негово място - като гледам лигавите фолк-звезди по терена - ще трябва да е някой мъжкар да ги накара да мислят за футбол, а не за пари и фолк-вечеринки ! А Любо е винаги добре дошъл в агитката на ЦСКА - заслужи го с достойното си поведение и мъжките си постъпки !

За пореден път чорбата гонят добър треньор, но ние от Левски пък се кефим - лошо няма! Дори съвсем сериозно се замислям дали да не го вземем в Левски(стига той да иска де) спокойно с него ще станем шампиони!

Това не е сериозно, никой не може да изкара поне няколко години като треньор, за да покаже какво може. Някакви измислени "собственици" командват нещо от което със сигурност не разбира.

Трудеше се момчето, но нямаше нужния опит който се опитваше да приложи! С всеки тренъор ЦСКА може да е втори, а и на клиба винаги е нужен доказал се наставник, с респект и еродиция! Резултатите сами по себеси показваха, че тази смяна е наложителна. Колкото и да беше харесван Любо, половината от разцеплението и несгодите в отбора идваха от самия него! Успех, и един ден може да се върне по-зрял и можещ в тренъорското поприще!!!

защо махат чичовото,по добър ли ще намерят?

МНОГО СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ ЛЮБОСЛАВ ПЕНЕВ ВЕЧЕ НЕ Е ТРЕНЬОР НА ЦСКА. ТОЗИ МЛАД ТРЕНЬОР ЩЕШЕ ДА ИЗВЕДЕ ОТБОРА НАПРЕД. ЖАЛКО, ЧЕ РЪКОВОДСТВОТО НА ЦСКА НЕ МОЖА ДА ПРЕЦЕНИ КАКЪВ ЧОВЕК И ТРЕНЬОР Е ЛЮБО ПЕНЕВ.

Това нямяше да се случи ако си беше тръгнал когато щеше уж да подаваш уставка нооооо в БГ футбола се управлява от малоумни новобогаташчета крадци които хала хабер си нямат от спорт така, че сам си си виновен за това унижение

Браво на Любо!!!!!

Любо, ти си мъж! Вън боклука ТИТАН от ЦСКА! Тези купиха отбора с користни намерения. Сигурно за пореден път ще продадат шампионската ни титла на друг отбор. Мръсни, долни боклукчии. Бойко ли ви натиска, та съсипвате най-добрия футболен отбор?!

любо, благодарим ти ти си един от нас.