Сър Алекс отмъква Марто Петров от Сити

Английският шампион Манчестър Юнайтед се кани да отмъкне нападателя на кръвния враг Манчестър Сити Мартин Петров, пише "7 дни спорт", цитиран от ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс отмъква Марто Петров от Сити | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съра кат иска да земи Мартин да земи и Стилян, че да се заформи един БГ национал за обиграване.

Aко сур алех иска да сасипе ман.ситъ, трябва да вземе марто и да им даде бербо. 100% гарантиран успех. ако марто не се представи добре, тогава бербо сус сигурност ще се представи зле (както винаги).

Това ако стане ще не накефя много. Всъщност като гледам средната линия в момента ... може да трампим Карик за Стилиян също така... Шегичка - А ако купи и Кривия:))))

И пак да го кажа - ОТБОРА НА КУКЛАТА БЕЗ ПРИЗ ТАЗИ ГОДИНА !!! Марто да не се подвежда по Барбирона...

Aбе глупаци... омръзна ми да чета коментари, че СЪР Алекс Фъргюсън бил изкукал и т.н. Не си въобразявайте че някой от вас тук разбира повече от него.Когато натрупат опита и успехите, когато целия свят ги признае и когато ги изберът за най-добър треньор, тогава тъпитe "разбирачи" да критикуват.Залязващи са вашите пробити български отбори.МЮ-залязващ, това е все едно да кажеш Левски имат очист собственик... Човека си знае работата много добре.

ква криза кви пет лева манчо са с 48 точки,бъркате отборите ливерпоол да манчо не

глупак

дано марто да не направи същата грешка като митето и да отиде в тоя залязващ отбор ! съра вече сдава багажа и нищо добро не чака МЮ.

супер-дупер!!!!!!

мале 2ма балгари в наи-добрия отбор ! евала!

Milene, а ти какво искаш да четеш? Само за "проблемите" в ЦСКА и за това как уефски "мачка повече и от Барса ли"? Известно е, че реалността никога не ви е харесвала на герена, но това е положението. Когато отборът ви е "евроидиот" и "ел-дебил" ще трябва да слушате и четете за успехите на другите повече, отколкото за собственото си измамно настояще и за "светлите" си бъднини.

Другарю псевдожурналист, искам да ви напомня, че не се намираме в кварталното кръчме на по една бира, за да използвате изрази от сорта на " бия си камшика". Не сме толкова тъпи, ще разберем и по-нормални изрази. Срам, срам, срам...

Тоя старец Фъргюсън съвсем е изкукал вече?!

Айдееееееее, поредната "журналистическа" полюция! Не е лесно да си спортен журналист в България през зимата! Новини няма, трябва да си ги измисляш! Когато си ги изсмукват от пръстите - иди-дойди, ама нещо напоследък започнаха да си ги изчоплят от носа... Абе, георгиатанасовчета, какво да ги правиш?! А и цирка пострада от кризата, иначе там обикновено вземат клоуни като тях.

написахте го вече 1 пат..каф е смисала да пишете 10 пати една и саща статия? като подпишат договор пак ша напишете..писна ми да чета един и сащ текс под различни заглавия...