Бербо на линия за мача с Хъл Сити, Рио се завръща

Сър Алекс Фъргюсън ще може да разчита на Димитър Бербатов за двубоя на Манчестър Юнайтед срещу Хъл този уикенд. По всяка вероятност и Рио Фърдинанд ще се завърне за "червените дяволи" след дълго отсъствие, информира Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Бербо на линия за мача с Хъл Сити, Рио се завръща | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ПАК СЪМ ТУКА, ЗА ДА ВИ КАЖА, ЧЕ СМЕШКОТО БАРБУКОВ Е ГОЛЯМ СМЯХ !!! ВИЖТЕ КАК ИГРАЕ МАРТИН ПЕТРОВ И НЕ СПОМЕНАВАЙТЕ ВЕЧЕ МЪРЗЕЛИВИЯ И СТРАХЛИВ МАНЕКЕН ! КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ КУКЛИЧКАТА ПОНЕ ТАКА, КАКТО ГО ПРАВИ МАРТО ???...

Много искам да имаме велик футболист в "Мани Юн",но вижда се -не става!Бербо е с отлична техника,но само това не стига!Трябва да си и малко кон,а той не е и не може да бъде!Ще стои по-добре в по-малки отбори!

страшен мач .. офтопик :намерих някав страшен форум ... при регистрация получавате 2 лева ,аз вече получих парите ... ето ви адрес http://global.49.forumer.com .. след 5тото мнение админа се свързва с вас за начина на разплащане !

Tои последните 3 мача в пурвенството има 3 гола ама като гледам пак има хора дето го псуват

Всеки знае че титлата в първенството се печели в мачовете срещу средните отбори, така че срещу тях головете са дори по-ценни, но както и да е. Бербатов има лоша хронична контузия в коляното, дано да устиска до края на сезона и да вкара някой и друг ценен гол.

ДАНО ДА ГО ПУСНАТ СМЕШКОТО... АКО И НА ТЯХ НЕ ВКАРА ГОЛ (КАКТО ОЧАКВАМ), ЩЕ СЕДНЕ НАИСТИНА НА ПЕЙЧИЦАТА ! ТАМ МУ Е МЯСТОТО...

Има има и то много посрезствени

Стига с тия посредствени отбори, такива има само в България. Виждате, че и големите отбори там падат от отбори в долната част на таблицата с класирането. Тук това може да стане само ако излезнат с втория си отбор.