ЦСКА се побратимява с ЦСКА Москва

ЦСКА ще се побратими с... ЦСКА, пише в-к "Труд", цитиран от Novsport. Собственикът на "червените" Димитър Борисов заминава за Москва, където ще има разговори с боса на местния гранд Евгений Гинер, съобщи новият спортен директор Атанас Караиванов.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА се побратимява с ЦСКА Москва | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха ха ха,балканско циганското менте духа на свинята майка!

Брато, виж говедата как злобеят.Когато си богат,известен и биеш почтенно,няма как да не се кефиш.Имам идея да ги покани ЦСКА Москва в Казан.Там ядат само говеждо и пият водка.Бил съм там и зная.

Мафиотка структура е фк левски, собственост на световно признат мафиот

От дедо си знам "с циганин и с руснак вземане-даване да нямаш,все ще те прекара"!

Сините каруци могат само да мечтаят за нещата които се случват в ЦСКА, затова и толкова злобеят по форумите! Не случиха нито на президент, нито на тренъор, та камо ли и на играчи! За бъдещите успехи тепърва ще се говори в отбора, а побратимяването е резултат от успешна ПР политика която ще доведе отбора на предишните му позиции в Европа!

този д.борисов ми е неприятен и до нищо добро за цска няма се стигне с него. мисля че не знае какво иска а и да има някаква цел няма представа как да я постигне. с лъгхи и мошенничества много скоро ще се стигне до крах. гхалко за момчетата.

Сигурно си прав за някои неща но не сме играли с фашистки отбори и не сме размахвали фашистка свастика над обора си.

Можв да се напият заедно с братушките, след това заедно да ги набият на изпроводяк

Ама те са си побратими-не беше далеч времето когато крещяхме "Вечна дружба". И двата клуба бяха на червената армия,а сега са на мафиотски структури, и двата са комунистически изчадия от миналотоV

сега остава и да заиграят като цска московчанката и ша е много добре....