Божинов подписва с Парма за 5 г., става най-скъпият им играч

Българският стрелец Валери Божинов ще подпише договор за пет години с Парма, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Божинов подписва с Парма за 5 г., става най-скъпият им играч | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДО всички разбирачи на тема футбол Божинов е доказан талант ,с уникални качества за таран ,но без никакъв късмет,да късмет защото и футбола е игра с късмет 95%труд,1%талант,4%късмет .Тежките контузии му попречиха много да се докаже в Ман сити ,а факта че с 4 негови гола парма взима 12 точки е достатъчен факт да стане най-скъпо платеният им играч.НО СВАТБАТА МУ С ТОЗИ ДЕБИЛ И ТОВА ЧЕ И НА ПЪЛНИ КОШНИЦАТА СА ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ НЯМА КЪСМЕТ,КОГАТО ИМАШ ЧОВЕК ДО СЕБЕ СИ ТИ РАСТЕЖ ,А ТОЙ ИМА БАТАЛ ДО СЕБЕ СИ.

Не е лошо преди да пишеш нещо, да си помислиш! Какви две десетилетия те е..т, като момчето е само на 23? Тоя същия юнак беше най-младия чужденец, започнал да играе професионален футбол в Серия "А", в Ман.Сити на два пъти в рамките на 1 година се контузи тежко - кога да се докаже бе, майсторе? А и на кой - на теб ли, дето имаш над 100 гола в същото първенство може би ?! Писна ми от злобари, които плюят по всеки, успял малко или много (но значително повече) от тях!!!! Вие всички сте клонинги на Антония Първанова, само дето тя е по-секси! Е, от мен е това, останалото е от Лукаваго:))

ХАХА как си го набутаха тия в Парма. Тоя тюфлек никога не е ставал за футболист!

Да,добур бил и благо-куде е добур?не и вув футбола...помияр

Миналото лято се запознах лично с Божинов и го гледах в няколко мача на малки врати с Бербатов, Благой, Кривия и др. Много е добър. Целите му крака са в шевове от операциите. Как се намират такива злобари да плюят по него не знам. Засрамете се ! Пожелавам му успех !

Tам и ще си умре в таз парма и нищо няма да спечели в този спорт. било клубно или персонално отличие

Валери като зареже оная мастия, тогава ще стане футболист от него.

Ами то понеже ги има тези 4 играчи сме даже и под нивото на Малта и \"ЛюксеНбург\",а пък тия с Божинов тепърва ще го ядат.

Скоро ще го разберат каква пирамида е ...

Ако се труди сериозно и не залита по гхени могхе да има добро бъдеще. зависи и от гхена му как го стимулира.има данни остава труда.

След като Фиорентина яде попарата на нашия чалгаджия, сега е ред на Парма! В Манчестър Сити се видя нивото на нашия в сериозен отбор с конкурентни играчи, но в Парма явно няма такива! Него го бива повечко в кючеците и блуткавите клипчета с фолк-мастии, а Парма тепърва ще бере ядове с него! След като се кле на Фиорентина, и се биеше в гърдите, как на Ювентус не се отказва макар и серия "Б", сега ще тупа гърди за пармалатите, които максимум след година тутакси ще му търсят отборче я под наем, я със свободен трансфер!

националния отбор е слабак .. какво като няма добър мач за националния .. то никой няма ! За това и повечето пишлемета в България плюят по Берба .. но футболът е колективен спорт .. националния ни е кръгла 0 .. добре, че има играчи, като Бербатов, Стилян, Мартин, Божинов .. че да има поне малко респект към нас .. и да сме близко до средната класа, но ако ги няма тези 4 играча .. сме си на нивото на Малта и Люксенбург .. безспорно.

Кога най - после Божинов ще изиграе един добър мач за националния отбор на България? Или ще остане като вечна надеждал