Димитър Борисов: Договорът с ЦСКА Москва вече е факт

Президентът на ЦСКА Димитър Борисов подписа вчера договор за сътрудничество с ЦСКА Москва, съобщи Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Борисов: Договорът с ЦСКА Москва вече е факт | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айде става със свинята майка,да не се народат сега още прасета

Не само имената на клубовете са еднакви- и комунистическата им закваска е еднаква и това е световно известен факт. другарчета, само с Интернационала футбол не се прави, така че свийте червените знамена, мина им времето...

За съжаление не съм оптимист - не мисля, че в България на този етап, с това синьо ръководство на БФС и с тези сини политичесски протежета е възможно да се създаде и развие качествен футболен отбор. Истината е една - докато ги има некадърните комплексари от герена, футбол не е възможен - защото когато се създаде качествен отбор, както беше с ЦСКА, дори и Литекс, дори и Локомотив София и започне да върви напред този отбор винаги бива смазван от синята простащина от БФС, която не търпи факта, че левски никога няма да бъде най-добрият Български отбор - и затова се организират тези атаки срещу всички отбори, които превъзхождат левски. Причината е простичка - когато левски не може да им достигне нивото, явно нивото на другите отбори трябва да бъде свалено до левскарското, за да не си личи крещящата некадърност, некомпетентност и самовлюбеност на селяндурите от герена. Докато сините простаци имат хора в БФС, политиката и съдийските комисии - няма да имаме футбол нито на клубно, нито на национално ниво - и това засега е факт, защото откакто михайлов и сираков превзеха БФС и пробутват насила сините некадърници - футболисти и треньори, България не се е класирала за нито едно Световно или Европейско първенство. Когато имаше хора на ЦСКА в БФС, треньор беше ЦСКА-р и повечето футболисти в националният бяха от ЦСКА - България беше на ЧЕТВЪРТО МЯСТО В СВЕТА !!! Сега със сините нещастници не можем дори да се класираме за световно ... жалка картинка, но вярна. Разберете - левски е тумор за Българският футбол и докато ги има, няма да имаме качествен спорт в България !!!

Тия хора не дават даром никому нищо. Така че, в България може да минават "сделки" със съмнителна репутация, на с големите братя много, ам много внимавайте!