Гари Линекер: Берба трудно ще върне вярата на Сър Алекс от пейката

За Робиньо е твърде късно да спаси кариерата си в Манчестър Сити. Дали е така и за Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед? Загуби ли българинът вярата на мениджъра сър Алекс Фъргюсън? Тези въпроси си задава бившият английски национал Гари Линекер в своята колонка в "Daily Mail" преди дербито на "червените дяволи" с Арсенал, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Гари Линекер: Берба трудно ще върне вярата на Сър Алекс от пейката | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бербатов играе по-добре от повечето му съотборници и без да тича като озверял бик. Не се лакоми да стреля, а играе за отбора - подава, открива пространства и поне според мен е един от най-класните играчи на М.Ю. Когато той реши да играе като централен нападател,а това го може, М.Ю. заприличва на типичен англииски отбор от миналия век - бегай по крилото и центрирай. С такава игра далече нема да стигнат. По скоро им трябва качествен плеймейкър от колкото нападател.

Защо пак се заяждаг с нашето момче? Като ги виждам какви коне са останалите, а това момче играе с финес, прави изкуство на терена. И като не могат да го уязвят по друг начин, започват да го критикуват защо не вкарвал. Докато беше онова говедо Роналдо в отбора - всички трябва да му търпят наглоститеи едва ли някой се сещаше да му направи забележка че не е сам на терена. Сега искат от Митко сам да си прави головете, само не знам това колективна игра ли е или тенис. Горе главата Мите и напред - ти си българин и като бате си Христо Стоичков трябва да пратиш такива драскачи и коментатори на м...... им. Дерзай!

А всъщност, защо един от критиците не напише, в колко мача, този който е сменил Бербо или играл на негово място е решил мача? Любопитен съм. Кой от сменилите го или играли на неговото място има повече асистенции? И за това съм любопитен. Миналата кампания бяха подхванали Дрогба по едно време, а и не само. Нека Дядо да излиза само с халфове и деца във важни мачове и да видим, как Бербо ще е виновен? Още помним Парк с късите крачета, срещу Барса. Седят си британските журналисти и се чудят как да си напълнят колонките във вестниците. То не продаваха, Парк, то не продаваха Нани, Андерсон, Видич и т.н. Уелбек и Македа за титуляри гласяха и какво ли не. И какво се вижда? Нищо не е вярно от писанията им.Нападат си те, пък който се върже. Нека припомним и какъв егоист беше Роналдо през миналата кампания и как Бербо бе държан изтеглен назад.

Напълно съм съгласен с "аман". Защо Руни каза: Ако не ми подадат, няма да вкарам. Колко паса дава Бербатов и колко получава? Как да вкараш, когато треньора те държи на пейката, или те кара да подаваш, а другите да вкарват? Ако беше с английски паспорт, щеше да е несменяем. А какво ще кажете за Оуен, който трябва да получи 6-7 извеждания, за да вкара веднъж?

ти за дедо не се притесняваи тои си знае работата а барби мозе да го пробутат в китаи или хамерика да се пенсионира там обацхе едва ли ша могат да вземат повецхе от 15 милиона за него щото никои няма да дата 30 отново за такава мурда :))) а инацхе тои разпуска от време на веме на терена срещо опашкарите в лигата

Психологическата война продължава. Психо нападенията срещу Дядо продължават и той прави грешки и се поддава на атаките. Как Бербо да се докаже, когато във важни и решителни мачове, Дядо играе с 1 нападател-Рууни, полузащтници, защитници и вратар? С кого да партнира Бебрбо? Равностойни ли са подаванията към него, на подаванията които той прави? Защо в миналата кампания треньорите го класираха в 5 та, а вестниците писаха глупости? Парадокс. Всички треньори искат да го имат и всички журналисти, да го махнат. А Дядо се поддава и вместо Бербо, гледаме Нани, Парк, разни деца и вдетинени. Как да вкарва Бербо, когато не му се подава, а се прави игра за полузащитници и се чакат голове от втора линия-Карик, Флетчър и т.н.? Защо се държи Обертан на скамейката?

Абсолютно точен коментар отговарящ 100 процента на реалността ! не се учудвам, че играч на барселона прави такъв точен анализ все пак те са най добрите !!

един реалистичен коментар.