Гийермо Франко: Бербатов е невероятен

Нападателят на Уест Хем Гийермо Франко призна, че е голям фен на Димитър Бербатов преди сблъсъка от поредния кръг във Висшата лига с Манчестър Юнайтед, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Гийермо Франко: Бербатов е невероятен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти пък, Гийермо, какво разбираш от футбол?! Я да се допиташ до експертите на "Обединения Анти-Бербатов Фронт" - там са истинските разбирачи по темата. Там са и наставниците на САФ, дето все му дават съвети по форумите. Вярно, че добрия старец с червените бузи и голямата дъвка нещо не ги чете (май - от незнание на български, знам ли?!), но все пак - питай нашите родни капацитети, друграрю Франко!!! Ако не друго, поне ще те научат как да плюеш по Бербо. Е, от мен е това, останалото е от Лукаваго:))

значи да го пишем и тоз мач бегал. не моим ги би демек. то нашия си вкара гола предния мач,след 5 мача пак. за кво им е довечера? луди хора

ООО, неразумни юроде защо се срамиш от братята си. Аз съм от Локо но съм българин и ме е кеф че се комнтират така ожесточено и българи - от злоба ли от завис ли Митко си е Митко №1 след камата.

това са психо атаки сега бербо ще глътне вода довечера и мача е равен

А пък на пейката е заради английския национализъм и това стана очевидно на предния мач, дори и за пълните кретени. Но явно има и по-зле от пълен кретен мухахахахаха.

Защо сте такива проклети българи.Гордейте се с Бербатов! Той е от мълцината,които са причина България да се познава от света нищо,че е футболист. В своята област той е като Кристалина Георгиева и Ирина Бокова за родината. Не ви отива да черните така хората. Това е признък на ниска култура и нулево интелектуално ниво.

"Не тича, не се поти, но винаги е на точното място"...НА ПЕЙКАТА...мухахахахахахаха

дано бербо вкара 2 3 гола :)

Тука имаше един кретен, който нарича феновете на Бербатов "гъзоблизци"(!?). Еми, ето още един гъзоблизец - Гиермо Франко. Явно, че и той не чете българските форуми да се пообразова малко за английския футбол.