Окука: На мача в Стара Загора се случиха нередни неща

Старши треньорът на Локомотив София Драгомир Окука намекна на пресконференция, че на мача в Стара Загора между Берое и Левски вчера са се случили нередни неща, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Окука: На мача в Стара Загора се случиха нередни неща | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

левскарите са един тумор за Българският футбол - независимо дали са на терена или в БФС досега НЯМА случай, в който да са допринесли нещо за футболът в България ! левски е един насила създаден отбор, лансиран и поддържан преди от милиционери, после от политици, сега от мафиоти с една единствена цел - да извлекат печалба от него. Футболът никога не е присъствал на Герена и няма причина това да стане и за в бъдеще, защото и футболистите и треньорите знаят, че мачовете са им уредени ! Е, затова е нормална реакцията на простаците от Герена, когато батков привърши парите, не купува съдиите и им се налага сами да печелят мачовете. Затова левски никога не е имал успехи в Европа и никога няма и да има - просто защото са твърде разглезени, за да играят футбол ! Нямат добра детско-юношеска школа, нямат качествени играчи, нямат кадърни треньори, нямат разумни собственици, нямат и нормална агитка - само необразовани и комплексирани простаци,чалгаджии и наркомани - е как по дяволите очакват да имат резултати ? Свиквайте левскарчета, с влизането в ЕС мафиотски отборчета като левски изчезват безследно ...

Ама ти днес май си навсякъде, а? Мерудийката на всички гърнета... Viva El Loco (Sf)!

Не знам от коя дупка изпълзя, но като гледам клишетата, които си подредил в безумните си словоизлияния - ти доскоро се пишеше user! Независимо какви никове използваш, същността ти е ясна - ти си психично болен тип, който се нуждае от спешна интервенция, докато процеса не е станал необратим!

Баяне, имаше едно време едни двама (как звучи само) "писатели" в тоя форум, red hunter и s4upisiniteroga. Да знаеш случайно къде изчезнаха? Нещо ми липсват откровенията им. Да не са им отрязали интернет достъпа?

"Праховеца" и "Гърнето" не са мафиоти, а честни пернишки бизнесмени; футболистите на цецка не слушат чалга, а само Вивалди и Моцарт; агитката им е нормална - обича културните разходки по по мездренското игрище; цецка са изряден клуб - на никого не дължат пари за нищо; козирката на кочината няма да падне и въобще -стадиона е почти на нивото на Ноу Камп; школата на цецка е пълна с кадърни треньори, които подготвят футболисти предимно за Бдин - Видин! Какво по дяволите стана, та и тази година няма да са шампиони?

Това плешиво сръбско недоразумение май-май усеща, че в неделя ще хапне дървото в Ловеч и затова почва да подсмърча отсега! Споко, брато - в "Златна сръбска скара" има място и за теб, и за всички сръбски смешници, дето се правят на футбалери у Бугарско! Й... ти бога, Драгомире!!!

Окука да го д... или смуче се ми е тая *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Който познава феновете в Стара Загора е наясно, че това поведение е обичайно за тях. В смисъл - когато на полувремето резултата не им харесва - стават и си тръгват. Знам го със сигурност от бивш техен футболист, играл за Берое преди повече от 30 г. Така, че поведението на публиката в конкретния случай не е нищо ново и не е никакво мерило. Но въпроса е друг! Не може един сръбски ППП (Плешив ПлашиПутарник), който се прави, че не разбира български, та се налага да му превежда друг сърбин (който също се нуждае от преводач) да прави такива изказвания от позицията на ст.треньор на един от отборите - претенденти за титлата! Най-малкото поради следните причини: 1) казаното от него не е вярно и е недоказуемо; 2)резултата от мача не го касае и 3) Окучка е треньор на отбор, на който не са дали дузпа само в мача с Ботев Пд. (може би, щото не се игра)!!! Точно този сръбски ППП да не ми говори за феър-плей, защото и слепите видяха, че неговия отбор и този от Ловеч са най-подпираните от съдиите през този шампионат. Много ще ми е интересно кой - Гришата или Гигов - ще постеле повече пачки на съдиите за предстоящия мач в неделя. За мача Сливен - Локо Пд. нещта са ясни - Лече ще си уреди безплатни съдии - той отдавна е взел БФС за лично ползване! Е, това е от мен, останалото е от Лукаваго:))

Много е прав. Доста странна беше тая "убедителна победа" в Стара Загора на Левски, излезе от нищото. А иначе знаем че Берое като реши - играе, в същото време Левски е в доста окаяно състояние, така че е прав

Много си крив! Защо да е нормално Берое да ни бие насред Герена, а ние да не можем да го направим под Аязмото?! Още повече, че Левски, колкото и да е окаян е видимо по-добре от времето на сръбския палячо Ратко - сънародник на сръбския ППП ОкуЧка! ОкучЧка твърди, че дузпите, които се дават в полза на неговия отбор са истински, само дето нямаше как да им дадат такава в мача с Ботев Пд., койт не се игра! Тоя същия "специалист" доведе в "Надежда" един дебел сърбин по прякор "Цоко", който във ВИП Брадър как си показва инструмента! Е, какъв Цоко, такъв и ОкуЧка!!!

Ами вашите 20 фена ако си тръгнат?

Окуко, не те мислех за крадец, но е явно, че крадецът вика 'дръжте крадеца'. Публиката трайно ще си тръгне, ако продължава да търпи средствата, чрез които буфери и портокали се държат на челните две места!!