Реал Мадрид привлича Рууни и Капело през лятото

Реал Мадрид иска да привлече звездата на Манчестър Юнайтед – Уейн Рууни и селекционера на Англия Фабио Капело, пише "Сън", цитиран от Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Реал Мадрид привлича Рууни и Капело през лятото | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези,които си мислят тук че руни ще играе от следващия сезон в реал мадрид са много,ама мнооого заблудени хорица.....

отборченцето ви отива към прякора си

че на благоевградския "мисерабле гут" както му викат тук е изпята песента за големия футбол е ясно...лошото, че с него приклъучва и каквото и да е вземане даване на бг с големия футбол...завинаги...:(...само наъ клуб, простотия и селия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Продали били не знам колко си фланелки на Роналдо, демек на далавера били. Ок бе, продалжавайте с бизнеса, но аз искам да гледам футбол, не машина за пари. Тази година Реал пак с 0 купи, но с печалби, а горката Барса печели всичко, ама сигурно не е продала нито една фланелка на Меси хахах.

да печелие, ама колко да спечелите

След като купят Рууни да купят памук и БербатOF да му крепи м....е :)

Не, че Реал направи нещо тоя сезон, но догодина имат 50/50 шанс за титлата и доста висок за ШЛ. Въпроса е, че Манчестър също нищо не направи, а като гледам, май и догодина няма да направят, особено без Руни, направо ще им трябват няколко сезона да стъпят на крака, така че всичко е възможно.

И 900 млн. да дадат за Рууни пак няма да го купят. На Роналдо просто му беше такова желанието - един ден да играе в реал, но Рууни винаги е казвал, че иска да стане легенда на Червените дяволи. Така че няма как да го изкушат. Що се отнася до Капело - те веднъж го изгониха след като им спечели титлата, малко е вероятно пак да направи същата грешка да отиде при неблагодарниците. Изобщо белите балерини са срам за футбола и колкото по-бързо се провали проекта им, толкова по-добре за футболния свят!

Абе за 900 млн. в сметката може да поиска да стане легенда на "Белия балет".

Пламене ще видиш сега колко Руни иска да е в Юнайтед - много измислено тимче !

Юнайтед ще трябва спешно да привлече Гонзо, защото Рууни и Бербатов са за продан /според Сън/.

ДА ВЗЕМАТ И "НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА"БЕРБАТОВ

с мото: "не разбраха ли, че не става с пари", вчера по една от мадридските телевизии казаха, че с името Роналдо досега са продадени 1 200 000 фланелки, всяка от които е доста скъпа, 40-50 евро, не се бъркайте там, където нито сте били, нито разбирате нещо. Дреме му на Флорентино, но едно е факт, че ако искат и марсианци могат да си докарат за игра. А който не уважава най-великия клуб в историята на футбола да д... супата (ha tomar por culo, му викат тука), както казваше един от нашта школа.

Да са им честити милионите от тениски и титлата в Шампионска лига тази година!А, извинявай, те пък отпаднаха рано, рано тази година от Шампионска лига.Ами дано поне шампиони на Испания да станат,дано ама надали! :-) Та какво казваше за тениските?По-това ли се имерват вече успехите на един отбор?Колко тениски е продал, а не какви титли печели?По този показател повечето селски отбори в Китай могат да водят на Реал със светлинни години:-)

Нека на всички да е ясно едно, Барса е това, което е, САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ РЕАЛ, на каталунците не им пука нито за Европа, нито за купи на крале и т.н., Барса си иска да мачка Реал, както и обратното, никой да не се заблуждава, че Реал ще се спре пред нещо, за да си върне лидерската позиция, така че не Руни и Капело, ами и втора гражданска война ще направят, но няма да се спрат.

Много си забавен ти "испанецо" ! Какво да им харесвам на "белия МИНЕТ" питам аз?! Какво са направили за футбола през последните години?! ТРАГИЧНО СЛАБИ СА! Запомни го това! Няма емоция в играта им, не са сърцати. Всичко при тях е пари. Където има много пари ВСИЧКО Е ИЗКУСТВЕНО! Марадона преди години ги нарече "пътуващ цирк". Даже ми се струва, че се изказа прекалено пестеливо. Преразгледай двата профила този на Роналдо (да - играе добре, но е надменно копеленце) и Меси (скромно момче, което се пръсти след всеки гол) и ми кажи - кой заслужава повече да е най-добрия и на кого се усмихва щастието?! И що за коментар беше това на Роналдо, че е "по-висок" от Меси?! Айде много ти здраве и на теб и на Реал, не знам кой на тях вече не се е присмял?! :)

каде извинете го видяхте тва 1 200 000 фанелки по тв на мадрид или как ?!??? една струва 90 евро - осте малко и са на печалба така ли !?!?! а томар пор цуло лос меренгес отро ао ен бланко -син нада ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хаха, изглежда това което си мисля от доста време, че осносната цел на Фърги този сезон е да направи Рууни топ реализатор на Европа и да шътне и него за рекордна сума, ще се окаже вярно. Този сезон цялата игра на Ман Юн бе изградена около Руу, с единствената цел той да белижи повече и да си вдига цената ..... И на края Берба им виновен....

И аз така си мисля от доста време. му е машина за правене на звезди и после ги продава. за това е и схемата с един нападател *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Само 10 месеца след като плати рекордните 94 млн. евро за Роналдо, Реал М отчете над 102 млн. евро печалба от продажба на фланелки с името на португалеца." Мисля, че това е основната цел на президента на "Реал", не толкова купи колкото инвестиране. При условие, че имаш едни от най-добрите играчи в света се предполага да имаш и най-големи приходи от реклама, фенове и т.н.

Христо, че си върнаха парите за Роналдо от тениски,върнаха ги,същото може и с Рууни да направят ... но винаги идва момент в който феновете искат и титли, не само да купуват тениски...Все пак това е футбол, не ревю на Виктория Сикретс,само със звезди не става,трябват и резултати :-)

наи добре и фергюсон да вземат.но квото каже реал става.унитед трябва да го продадат за толкова пари.или да направят замяна за игуаин и бензема взети заедно. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Преди няколко години Капели ги направи шампиони, след което за благодарност го уволниха (поради неатрактивен стил на игра). Съмнява ме да направи втори път грешката да им е треньор. Сън :)

Дааааа, прав си! Да си припомним, че единия от шефовете на "Титан" каза, че причина да уволнят Любо Пенев е това, че отбора не играе атрактивно. Ходи после разправяй, че не се учим от световния опит:)))))))))

СТРАХОТНО. До колкото си спомням, точно с това дуо Барса ги срази на финала на ШЛ. Явно Босът на Реал Мадрид е решил да бъде основен спонсор на фамилията Глейзер.

футбола е наи-голямата пералня за пари.

Е, ако го купят, това значи МЮ да пускат кепенците - отбора е изграден само около маймуната. А Реал не разбраха ли че не става само с пари ?

да се грумнат тия балетисти *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на Реал, те са най-невъзмутимите кретени, които съм виждал.

Това значи, че Перес е шибан идиот! Колко футболисти трябва да съсипе за да се разбере, че в Реал Мадрид от 10 години е гробница за таланти?!?

И сега какво правим с Бербатов?Руни едва ли ще се замисли много за милионче на месец,поне доколкото зависи от малката му женичка с тъп манч. акцент.Е това си е вече сериозна задачка за сър-а!

Женичката му е с ливърпулски а не с манчестърски акцент : )

тя хора парите за нищо ли ги нямат........как си говорят все едно че по дърветата растят... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Реал ще загубят много повече от привличането на Руни отколкото МЮ от Бербатов!

ха-ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С глас се смях като прочетох заглавието на статията!!! Пъвро защото Вие от дир.бг наистина прекалявате със заглавията на статиите и второ защото тия Реал Мадрид продължават да си мислят, че с пари ще си купят всичко! Купиха Кака, Роналдо, сега искат Рууни и Капело. Тия не разбраха ли, че не с парите ше имат късмет да станат най-добрите?! Много са жалки! Затова Стоичков преди 1 седмица го обиждаше в испанските вестници. Те това заслужават - само да ги обиждат! А и наистина ли вярват, че след като взеха Роналдо от Манчестър, сега ще им вземат и другата звезда?! Много нагални боклуци са тия, как да ги харесвам?!