Бербатов: Искам да спечеля още една титла с Юнайтед

Димитър Бербатов се моли да остане в Манчестър Юнайтед, пише в днешния си брой английският таблоид "Сън", който често критикува нападателя ни, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов: Искам да спечеля още една титла с Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди две години покрай епичните преговори за тренсфера на Берба в Юнайтед в " Сън" бяха публикували статия със заглавие "Фергюсън към Тотнъм:GIMME,GIMME DIMMI/Дайте ми,дайте ми Дими!".А сега ако Юнайтед изхвърлят Берба " Сън" може да напишат "Фергюсън към Берба:BYE,BYE DIMMI/Сбогом,Дими!".

ха-ха-ха "бих искал да направя повече за този клуб. Мечтата ми е да триумфирам с Манчестър Юнайтед и да спечеля още една титла".?!?!?!?! Tози маи съвсем е слънчасъл. май му треперят краката да не го изхвърлят от ман.юн. и да му спре финансовото кранче. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гладна кокошка просо сънува!Теб те интересуват повече парите, отко- лкото мнението на феновете на МЮ.

"Искам, ама много искам да ми спечелят още една титла в Юнайтед!"

И аз искам да отида до Луната и обратно с един резервоар, ама няма...

Съра може и да иска да продава Берба,но въпросът е откъде ще са намерят такива куражлии да го купят дори и на безценица?Ако Берба се моли да остане в Юнайтед ,то всички истински фенове трябва да се молят да се махне по-скоро,за да не опропасти още един сезон!

никакав дух няма тоя човек....