Бербатов резерва в дербито на Манчестър

Капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов бе оставен от мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън на пейката за градското дерби с Манчестър Сити, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов резерва в дербито на Манчестър | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати как се кефих като берба мина в мю а сега нищо не прави (не че останалите в мю правят нещо) преди две - три год мн силни бяха - ама съра нещо вече не е като едно време - треа нов треньор да раздвижи мю - имат мн добри играчи ( в това число и бербатов) просто им трябва малко почистване и подновяване П.П. Иначи Само Ман Юн !

да бе и са какво ще се молят тотнъм и ливърпул да направят чудо, то късмет, късмет, ама все някога си има край

да се отнесем с уважение към играта на двата отбора и да поздравим победителя. гола не е съвсем харабийски,щото евра центрира необезпокояван класически, а пол си беше на мястото.мач, от който те заболява глава.сигурен съм обаче,че нито една медия на острова няма да напише,че сити е легнал на мю.

Малее бати и късметлиите тия ман.юн ...:)) ако сме честни нашя се представи добре,раздвижи играта. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По измислено отборче от юнайтед няма. Много ми се искаше да играят и тази година с Барселона за да могат да паднат за пореден път обаче с 10:0 !!!!! за съжаление това няма да стане защото в шампионската лига силите им стигат само до 1/4 финал!

Пу да ви .... майката скапана

Там му е мястото.

А бе момчета, Руни играе ли през 2-рото полувреме? Нещо не се забелязва :)

до скоро четях и се смях на "интелектуалното" ниво на запалянковците Кажете ми, как човек който играе от време на време , прави пасове които не се реализират, после прави гол и второто полувреме е на пейката ще бъде виновен за загуба на отбор ? В този отбор 1 човек ли играе ? 11 човека са в отбор- ако 1 или 2 не играят , отбора пада. Това е колективна игра- един да сгафи и всичко пропада. Не може да се очакват чудеса от човек който търка пейката и после да искат от него последните 10мин да обърне мача, защото другите невинни душици 80 мин не са направили нищо. Нито един нападател не струва и 5 пенса ако не му подадат топката на изходно положение. Тази игра не се играе индивидуално.

А бе много се чудя тоя Гибсън ли е Гибон ли е? Това момче няма правилни отигравания в никой от мачовете, в които игра. Няма техника, няма пас, само лакомия за някой боц. За какво го пуска тоя нещастник? Според мен такъв играч ще търка пейката и в Хъл Сити... А, ето, разкараха го и влезе цигането нани, който ще играе между 12 и 15 мин, след което никакъв го няма. А бе отбран състав, няма що.

не че съм фен на барби, ама тези манчо днес са гола вода..... тоя рууни б...хти прехваления шебек..

Задължително ще пусне Бербатов САФ само ако не водят в резултата, за да има с кого пак да се избърше накрая! А, видяхме прехваления глиган Руни колко може, пълна дупка за цяло полувреме! :)

Позна! Но дано да вкара

Леле какви пропуски направи Бербатов през първата част!!! Опа, грешка, той май не е на терена. Значи това са били малоумниците Руни и Гигс сами срещу вратаря... Местните момченца са велики...

Отборът на Юнайтед в този състав не струва и 5 пари докато САФ не се разкара от Юнайтед нещата няма да се оправят. Как може да пускаш пенсионери като Гигс, Скоулс и Невил титуляри да разбирам велики имена са в историята на футбола, но вече са на възраст, а и какво като пусна Рууни вместо Бербатов видяхте ли какви пропуски направи англичанина. Юнайтед не струва вече!

Барби кога не е била резерва ? да не би да счупи някое нокътче !най-смотаният футболист в историята на футбола ...

Дано паднат МЮ за да може "сър"а да си тръгне вече. Толкова много глупости за един сезон и Стоичков не е правил! Руни как точно помогна в последните мачове, че си извоюва място като титуляр? Алекс Фъргюсън ще закопае Юнайтед преди да го изгонят. Явно има старческа деменция. Лошото е, че ще повлече със себе си и хора, дето не са пенсионери...

Жалък отбор, който ще бъде наказан днес на "Сити ъф Манчестър". Сигурен съм, че сър Алекс ще пусне Бербатов в последните 10минути на мача ей така колкото да се разтъпче.