Бербатов започва титуляр срещу Челси?

Българинът Димитър Бербатов по всяка вероятност ще започне като титуляр в двубоя срещу Челси.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов започва титуляр срещу Челси? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде сега "разбирачитееее" Руни с 1 щастлива асистенция, Чичарито с безумни изпълнения, добре че си ритна топката в лицето, че да влезе тая. Оуен... всъщност той игра ли? Ясно е, че Центъра е това, което движи МЮ напред, а Руни беше просто голям късметлия миналия сезон, не че не е добър.... ама му трябва рамо. Е можете да коментирате последните му 10 мача без гол... Аре офук... САМО БЕРБА И МАН Ю

yonkov@

По кой канал може да се гледа?

Само ако Абрамович му е платил хубавичко....или ще премвинава при него. То се видя краят на Ман Юнайтед, щом до него са опряли.

РЕЗЕРВА НА РЕЗЕРВИТЕ ! ТУРКАЧ НА СКАМЕЙКАТА И ДУХАЧ !

ти кво искаш, като тебе пейките по спирките ли да търка - комплексар. задавил си се от злоба и нещастие

ще ти купя памук да ходиш да му крепиш макарите докато играе ! помияр

абе от каде ги пишете ти я глупости, кож го брига за бербо. тож е едно лажно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще излезе на върба

и какво от това ,че е титуляр????????

мите за нищо неставаш *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами ти като не искаш да се занимаваш с него, НЕ ЧЕТИ СВЪРЗАНИТЕ С НЕГО НОВИНИ И НЕ КОМЕНТИРАЙ ПОД ТЯХ. Иначе изглежда просто смешно

този помак митито трябва да играе в пирен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоя помак от благоев град ощели се занемавате с него наи големят никадрник ман Юн пак ще на 3 място ако играе този боклук какму беше имито че немоях ме дасе сетим аха помака от англя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хайде деца дръжте се сериозно !

Да, ама не !

Само Манчестер !!! Да Оле Оле Оле !!!!!!

пръц пръц пръц

Бербатов не е подходящ да играе срещу защитници като Иванович и особено Тери - винаги и в Тотнъм, и в Ман Юн, Тери го мачка през целия мач. Въпреки това му пожелавам успех, но досега срещу Челси определено не му върви.

маи не си гледал как направи на смешен сащя тери с тотенхам по добре не се изказваи неподготвен --------------------------------------------- в тая дарява освен еб.чи и разбирачи от футбол други има ли ве ---------------------------------------------- спезове по всичко хахахахаах *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Освен че си неграмотен, явно си и изключително тъп. Кога,ма/лоумник, гледа този мач ? Досега Бербатов е играл поне 10 пъти срещу Тери и може да е спечелил веднъж персоналния двубой срещу него, смешник, научи се да пишеш и гледай някой мач, прост селяк !

Хайде Митко! Знам, че можеш - покажи им го и на тях! Успех!

Всички заглавия са с въпросителни накрая. Така английските медии правят новини от нищото да си пълнят блудкавите вестници... а нашите им се връзват. Бльо!