Коментари - Мъри: Добър резултат за нас ще е победа срещу Англия | corner.dir.bg
назад

Мъри: Добър резултат за нас ще е победа срещу Англия

Селекционерът на българския национален отбор Станимир Стоилов даде своята официална пресконференция на митичния "Уембли". Наставникът бе категоричен, че тимът ни ще търси успеха в мача срещу Англия.

Обратно в новината

Коментари - Мъри: Добър резултат за нас ще е победа срещу Англия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

Сигурен съм, че ще паднем, дано да е с 1-2 гола. Футбола, колкото и непредвидима игра да е има закономерности.Не ни трябват мечтатели, а реалисти,така е може би като Мърата имам 50000 лв. заплата, без никаква отговорност за резултатите.Нищо смислено не става с отбора, а и смислено интервю не можем да чуем.

абе тръгнахме с много голяма кошница/победа над Англия/ дали ще можем да си я донесем пълна.

някои да прасне мурчо зад врата че явно още спи... с тя кузи коне дазе и в паузата няма мозе вкарате гол.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добър резултат за нас ще е тоя Мърльо да си ходи в Хаскьой! Да вземе и Танас Мангиза със себе си!

Задължително трябва да вземем точки от гадните тъпи англичани. Загубим ли този мач, няма да гледам останалите 7 от квалификационния цикъл.

Вече е безвъзвратно късно. Футболния мач Англия - България ще го "гледаме", като в началото на 60-те години на 20 век - застанали до радиото или по-модения начин пред компютъра. От вчера към идиотите от БФС се прислямчи и новата звезда на Нова телевизия - Витомир Съръиванов. Той влезе в "историята" с репликата "Всичко на този свят си има цена и струва пари". Да така е бих добавил и аз. Само че не може само в една верига магазини да е разрешено да се продава хляб, а в останалите не. Или друг пример - Само фирма "Етап" има право да вози пътници по линията София - Варна, а фирмата има само 5 автобуса, а потока от пътници е много, мнооооого по-голям. Та да се върнем на Новината - Нова телевизия се обзаведе с още една журналистическа измет - Витомир Съръиванов. Господа от СЕМ - ТОЗИ ЖУРНАЛИСТ ПРАВИ СКРИТА РЕКЛАМА НА БУЛСАТКОМ ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ БЕЗ ДА Е ПЛАТЕНО ЗА ТОВА - САНКЦИОНИРАЙТЕ ГО. ГОСПОДА ОТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ - СВАЛЕТЕ ГО ОТ ЕФИР ИЛИ ЩЕ ИМАТЕ ОЩЕ ЕДИН "МИЛЕН ЦВЕТКОВ" В ЕКИПА СИ.