Коментари - Мъри: С Бербо резултатът щеше да е различен | corner.dir.bg
назад

Мъри: С Бербо резултатът щеше да е различен

България загуби катастрофално с 0:4 от Англия първия си квалификационен двубой за Евро 2012.

Обратно в новината

Коментари - Мъри: С Бербо резултатът щеше да е различен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 35

Пак се оправдава,те са виновни вика нарушули тактическата дисциплина,бербатов му виновен че не играл и т.н. И НАЙ-ВАЖНОТО ПРИЗНА СИ ЧЕ ТОЙ САМИЯТ Е ОТПИСАЛ МАЧА ПРИ 2:0!безасрамник така ли се отписва мач бе добре че не си ни предвождал по време на некоя от войните ,щеше да си ни отписал при първото клане.Аман..

МНОГО СЛАБА ИГРА НА ИВАН ИВАНОВ И НИКОЛАЙ МИХАИЛОВ ! Тия не са за националния! За олигофрените Рангелов и Янков няма какво да се коментира. Минев който влезе също. Ето тези 5-тимата нямат никакво място дори в Б отбора на България!!!

МАФИЯТА Михаилов Сираков Мъри ВЪН.Добре че Боби няма още синове та и тях да сложи в нац.отбор.ФЕНОВЕ НЕ ХОДЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТЕЗИ БЕЗХАБЕРНИЦИ на стадиона

ficho666

Абе, тоя мерцедес отзад на снимката на мястото за инвалиди ли е спрял? Баах маа му, от година и нещо ме няма там и много сме се замогнали и инвалидите почнаха да карат коли за по 100 хилки! А мъри ми е ясеееен, кво да го коментирам!

Мърита, Насковци, Бобита и там подобни никаквици да си ходят. С този смешник дали ще имаме победа

и САШЕЕ не се опитвай да се оправдаваш с Бербатов и м/у др.Бербо беше там и гледаше как се потиш и си гризеш ноктите

Мъри опа изв.САШЕЕЕ кажи стига вече на Б.Михайлов,Сираков и Лечков и си дигни гащите или си некакав мазохист

Абе Мърлю преди г-н Бербатов ви беше виновен,сега пак ли,е той верно,че беше на стадиона...ти си виновен,че си подлога

колкото по бързо изчезнат сираков и мъри толкова по добре а след тях и Михаилов и т.н.

Ей говедо, престани да се търсиш виновни за това, че си некадърен. Сам си си виновен, че не ставаш за нищо. взимай си парцалите и се разкарай по-далече и хич не се показвай.писна ми да ме е срам да гледам мач на националния отбор. Кой е следващия връзкар, който ще извикаш? Боби има ли още синове да ги набутате, или още някой друг зет, или сега са наред на Свираков орунгелите да се бракуват и неговите зетчета да поритат за националния? Кой ли куц роднински кон още трябва да гледаме?

Бербатов е същата балерина като всички останали! Просто трябва да си признаем, че след 1994-та, футболистите станаха позьори, чалгаджии и кисели дупета, но не и професионалисти. Навън играещите се сливат с останалите и се понасят, но като ги съберем в националния отбор им лъсват насраните задници. От години четем кой с коя манекенка е спал, в коя кръчма е пил и в кое списание се е снимал, но не и какви резултати е постигнал, защото такива просто няма! Няма и да има, докато не стане ясно, че тази игра не става с връзкари като синчето на Перуката дето ще му вкарат слон между краката и сам си бележи автоголовете, нито Божинов, нито който и да било друг от селските бекове които освен да разхождат маркови цайси по летищата и да шмъркат по кенефите на чалгаджийниците - за друго не стават!

"Мъри: С Бербо резултатът щеше да е различен" ... а с Гунди пък - съвсем. Тоя е тотален олигофрен - хем посрано, хем голямо...

Кога този дебил и неговата свита ще бъдат изметени от националния ?

Мьрльо напускай поста и отивай при приятелката си бербатов. Не ни трябват други жени в отбора.

да с бербатов тоя резултат щеше да е за първото полувреме

защо ли си мисля че ще сме последни в групата след всички мачове ..... ???

А бе, последни - не, но при всички случаи, ще бъдем след трето място в класирането.....

Първият печели, вторият е втори, другите са по-назад.

По-точно, без теб и другия бездарник Сираков. Неможа да се унижава повече Бербатов да играе в отбор с най-бездарните ръководители на националния отбор. Вън и двамата от футбола и България!!!

Ха - ха - ха .... с Бербо, щеше да е 5:0

краино време е тоя тапанар да си ходи.после щ е касно ван смрадлио *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А с Пеле, Марадона и Гаринча щяхме да ги смачкаме!

да щеше да бъде 8-0

Кретен

Стига глупости. С него и без него същото. Ужасно безидейна игра, подаваме си пред центъра, никакъв порив за атакуващи действия към противника, все едно "разцъкваме", колкото да покажем,че уцелваме топката...

БЕЗ ТЕБЕ КАУН, РЕЗУЛТАТА ЩЕШЕ ДА Е ДРУГ, ДА ТИ Е... МАЙКАТА

Точно, докато светата троица управлява така ще е.... Бербатов именно заради тях се махна!