Коментари - Стоилов: Имахме своите шансове, пропуснахме ги и Англия ни наказа | corner.dir.bg
назад

Стоилов: Имахме своите шансове, пропуснахме ги и Англия ни наказа

Селекционерът на България Станимир Стоилов имаше тежката задача да коментира загубата на тима с 0:4 от Англия на старта на квалификациите за Евро 2012.

Обратно в новината

Коментари - Стоилов: Имахме своите шансове, пропуснахме ги и Англия ни наказа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 6

"Той винаги ще ни липсва и ако беше на терена, вероятно резултатът щеше да бъде съвсем различен."Какъв глупав коментар.Абе Стоилов,да не мислиш,че ако играеше Бербатов щяхме да ги бием?Резултата щеше да е същия.

Виновно е управлението на отбора и треньора.Алчни жалки същества,поредните влечуги, заради които целия народ се излага.Вижте внимателно головете - невероятно слаб вратар, особенно третия и четвъртия.Б.Михайлов беше нещо на времето, сега за пари се е превърнал в нещастник, които няма грам достоинство излага себе си, сина си и всички ни. Същия е и Бербатов - само за слава и пари мислят - жалки същества,за това не се и разбират в отбора - нещастници.Но има според мен решение на проблема.Всички фенове да бойкотират и да не ходят на стадионите тук и в чужбина.Няма никаква полза от това присъствие,колкото и да ги подкрепят, нищо няма да направят.Защо да гледаме всяко поредно излагане и да се ядосваме,няма никакъв смисъл.Нека това ръководство и треньор разберат, че никои не ги подкрепя,убеден съм че ще има резултат от тази реакция.Аз за себе си съм решил - ще гледам отбора само след победа над добър съперник.

Нещастен треньор, обслужващ футболната мафия. Тероризират нас, още по-нещастните любители. Смешен вратар на национален отбор, нямащ други мачове, освен в националния. Ако някога са ми набутвали вратарски гол между краката, щях да се обеся под гредата. Бърка футболната врата с хандбалната. Какта беше и при баща му, всяка висока топка е 80 % гол. Крайните защитници са същото недоразумение. Само десния бег е борбено момче със сърце за националния. Но не е нито син, нито зет на главатаря на мафията. Тези хора, ако имат мъничко достойнство, отдавна да са ни освободили от терора си. Но това го могат само хора като Стоичков. А тия са влечуги и чакат я да ги бият, я да ги оправят, когото си свалят гащите по игрището. България, иваче, има в момента играчи от световна величина, но няма кой да даде да ги води свестен треньор. Той няма да е удобен. Затова и Бербатов ги нарита, а не защото не му се играе.

Българският отбор има слаб вратар в лицето на Николай Михайлов, Съоилов трябваше да вземе Георги Петков, а не това разглезено момченце.....

ТОЗИ КАТО ФУТБОЛИСТ БЕШЕ ПОСРЕДСТВЕН А КАТО ТРЕНЬОР ОЩЕ ПОВЕЧЕ, НО НЕ Е ЛУД КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА