Коментари - ”Червени” фенове призоваха Бербо да спаси футбола ни | corner.dir.bg
назад

”Червени” фенове призоваха Бербо да спаси футбола ни

Феновете на ЦСКА и по-специално тези от фракцията "14" излязоха с позиция за случващото се в българския футбол. Те призоваха суперзвездата ни Димитър Бербатов да се завърне и да каже всички причини за разрухата в националния ни тим, предаде ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - ”Червени” фенове призоваха Бербо да спаси футбола ни | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 42

Уважаеми фенове на ЦСКА и тези от не знам каква си фракция.Азсъм на 60 години и от 9 годишен тръгнах на мачове на ЦСКА.Стадиона се пълнеше два часа преди мача.Хората идваха с удоволствие на мач защото отбора на ЦСКА наистина играеше футбол.Какво е положението сега.Имате някакъв самозванец дуче ли е дудуче ли не знам какъв които всеки месец си гуши заплата на ваш гръб ,имате някакви фракции които не вършат никаква работа,имате собственици за чудо и приказ,има и един Е.К.които награби сума пари от доведените от него"супер италианци".Еи момчета от ЦСКА-НИЕ ДОРИ СТАДИОН НЯМАМЕ!!!!! Е защо допуснахте да се случи всичко това с вашите дудучета фен клубове и фракции?? Заявявам че и сега съм фен на отбора но отдавна не ходя на мачове .Гледам по телевизията.Сега по въпроса за Бербатов: когато беше в нац.отбор не стеше ли като манекен на игрището и само размахваше ръце като диригент/не че другите правеха нещо друго/.И сега за какво ви е пак.Никакви бербатовци стоичковци и др. подобни.Националния отбор трябва основно да се промени.Всичко трябва да започне от самото начало.Тези които сега играят уж за България и молят за подкрепа трябва да забравят че са играли за България.Те трябва да се срамуват от себе си .Сега случаино съм в Правец и отидох на тренировката им.УЖАС.Това не може да се нарече тренировка на нац.отбор за мач от квалификация .То не бяха хиления пощипвания и други подобни "мъжки"игрички.Та чак и тоя някакъв председател Б.М. им се усмихваше галъовно.Да не говорим С.С големия тренъор.Главната му задача беше да се пощипва по срамните части и да се любува на Б.М. И да не вземете сега да отидете на мача във вторник.Тгава се срамуваите от себе си.

Не им ходете на мачовете на тия нещастници бездарни бе . САМО НИ СРАМЯТ.

Бойкот на спонсорите на БФС - само така можем да им окажем натиск, защото са крайно нагли да не виждат вината в себе си! А защо никой не преследва и арестува футболните президенти с вечно съмнителна репутация е сложния въпрос, на който предизборно пак ще ни обясняват отговора

Мучаха говедата,реваха,пръст с копита ровиха,докопаха власта във БФС.И какво постигнаха рогатите създания-почти унищожиха ЦСКА,което си им беше и отколешна мечта,но и унищожиха и българския футбол.И сега вече пищят-въх,ко стана,как ще кажа на мама,че съм е.Комлексари подуенски,докато не си набиете в говеждите тикви,че без силен ЦСКА няма силен български футбол,ще бъде все така.Вън некадърната говежда сган от БФС!Нов конгрес и ново ръководство!КЗЛ!

Абе я оставете момчето на мира,виж колко хубаво си играе,откакто се махна от тези помияри и гнусните им взаимоотношения,те са се наплели като свински чревца тия папагали и перуки

за да се съживи отдавна умрелия български фурбол са нужни следните неща: 1. млади момчета, които да искат да играят футбол заради самата игра не заради славата и манекенките и второ - верни фенове и пълни стадиони с хора, които да си плащат вход и клубни карти. Нито едното нито другото някога ще се изпълнят, така че според мен с бг футбола е свършено завинаги....

То един човек отбор не прави, ние и Зедан или Меси да вдемем те сами няма как да се справят. Трябва всички да играят с дух и да се стараят за да постигнем нещо. Искренно си пожелавам, пък и на всички останали, да не ни се случват повече подобни неща.

Левскар съм, но съм напълно съгласен с това изявление. Националнят отбор беше превърнат в частен - на няколко лица, които си пласират чрез него играчите. Да не говорим пък дори за младежкия национален отбор - последни в групата си СЛЕД КАЗАХСТАН преди последния кръг! Това показва пълната разруха и пълният провал на БФС! Да се разкарата на момента или да се вдигаме на бунт и да ги отстраним по друг начин!

Не Бербо, ами Господ не може да оправи българския футбол с тези президенти - Гоце, Б.Михайлов и разните Батковци, Ганчевци, Стефановци, Диневци и пр.

Не Бербо, ами Господ не може да оправи българския футбол с тези президенти - Гоце, Б.Михайлов и разните Батковци, Ганчевци, Стефановци, Диневци и пр.

кво му се молите на тая барби?заряза балгарският национален отбор ,като кучета.тои е нашправил избора си...мисля че това за което призовавате барбито е работа на стилян.мис;я че тои има достатчнп авторитет и мажество да го направи и ще го направи когато му доиде времето.доказателство за моите думи е това как постапи стилян сас стоичко навремето,ако си спомняте.само левски.

Привърженик съм на ЦСКА и на Бербатов, но смятам, че ако беше играл в този двубой с нищо не би променил резултата! В България се играе селски футбол - за съжаление!

брао на бербо всички "тоя бербо нищо не праи в манчестер и тем подобни" е са бербо се махна всички молят бербо да се вурне време е и стилян да се откаже *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Писна ми да слушам и чета простотий, особено тези на дучето и другиподобни угоени животни. Какво очкват - с Бербатов щяхме ли да бием Англия? Друг път! Да помни някой кога Бербатов е направилсносен мач в националния отбор? Няма такъв. Така, че националния е такъв, какъвто е целия ни футбол - слаб. И тука няма сини, червени и оранжави или може би бенбени все са от един дол дренки. Атова е смешен червен плач за отклоняване на вниманието от далаверите и дълговете на червените!

Тези оцелели няколко червени фенове доказаха колко....са умни. Как може едно лице, само един човек, забележете, да спаси цяла спортна дисциплина, изискваща организация, материална база и нормативна уредба?! Май абкохолът им е дошъл вповече, а и самият споменат индивид вече ясно и категорично ги отряза, ама на, тъпанара не му пука, ти го плюеш - той ти вика "Дъжд вали" и не се усеща..... От такава нация какви други футболисти да се пръкнат?!!! По-добре си спасете народа или си го подменете, купете си там няколко мачовци и актриси да се размножат и да пооправят семето. Баба Данче им изпя "Сърца червени.....", ама не продължи какво още е червено и се вижда лъснало вече.

Мъри да върне парите от заплати. 50 000 лв.на месец,ако съм разбрал правилно.Да водиш националния отбор е чест другарю,но не ти прави чест толкова пари да взимаш за несвършена работа.

Няма защо да се заблуждаваме от доста време БГ футбол плаче за евтаназия.......за какво са ни тези смишени и откровенно бездарни играчи - позор е меко казано само който не ги хвана само той не ги би

Привърженик съм на ЦСКА, но смятам, че Димитър Бербатов с нищо не ще можеше да промени резултата на мача Англия-България! Хора в България се играе селски футбол-това е за съжаление!!!

не бербатов ни е нужен а хора,които искат да се занимават с футбол и които разбират футбола като бизнес. защото в дваисет и първи век добрият футбол е предимно резултат на добър бизнес. както бекъм,колкото и голямо да е името му,няма да ръководи никога футбола в англия,така и на нас не са ни нужни бивши футболисти за ръководители на нашият футбол. това,от което се нуждаем са бизнесмени с далновиден поглет и нови идеи за развитието на спорта като цяло в българия. вижте само по какъв първобитен начин се излъчват мачовете,вижте колко струват телевизионните права (смешна сума за която дори и пазарлъци се водят). вижте и стадионите ни как изглеждат,вижте и какво представляват самите футболисти като личности,вижте и с какви средства реално разполагат клубовете щом заветната цел им е да влязат в шампионска лига и да вземат така бленуваните седем милиона евро.... не мисля че ни е нужен бербатов за да видим всичко това. нужно е феновете на всички отбори да се обединят, да се запее една песен по трибуните от всички агитки и тази песен да не спира дори когато отбора отбележи победния гол. тогава и хора като бербатов ще ни подкрепят. защото е нужно да се вдигне стандарта на футболното ни качество като цяло. ако трябва всеки клуб да влиза с пет милиона всяко лято и да се разиграват 80 милиона според класирането. това също е добър вариант. а ако любимите ни футболни босове нямат пет милиона лева тази година,за какво изобщо претендират?! просто нямат място в а група.

Всичко си е абсолютно вярно! ама Бербо даже и да излезе и да каже каквото мисли за Бг футбола само ще се коментира 2-3 дена и толкова ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тов което се предлага ако стане се очаква голяма борба и подливане на вода на хора противници на настоящия хаос(за някой-клатещ се ред)И без обилна подкрепа от народа трудно ще се направи нещо по въпроса с поместване на настоящите футболни олигарси.