Коментари - ”Трикольорите” ни излизат за победа срещу Черна гора | corner.dir.bg
назад

”Трикольорите” ни излизат за победа срещу Черна гора

Всичко или нищо за България в днешната евроквалификация срещу Черна гора.

Обратно в новината

Коментари - ”Трикольорите” ни излизат за победа срещу Черна гора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 28

Е, "поздравихте" до 9-то коляно целия НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И БФС... БРАВО !!!... ДА НЕ СТАНЕ ТАКА, ЧЕ СЛЕД МАЧА ДОВЕЧЕРА И ПОБЕДАТА НА СЪЩИЯ ТОЗИ ОТБОР, ДА СЕ ЧУДИТЕ КАКВО ДА ПИШЕТЕ... И АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ВКЛЮЧВАНЕТО НА НЯКОИ ФУТБОЛИСТИ В СЪСТАВА И СЪМ ГИ КРИТИКУВАЛ, МНОГО ПРЕДИ НА НЯКОЙ ОТ ВАС ДАЖЕ ДА МУ Е ИДВАЛА НА УМ ТАКАВА ИДЕЯ !!!... ВИЗИРАМ НИКИ МИХАЙЛОВ И ИВАН ИВАНОВ (12-ТИ И 13-ТИ ИГРАЧИ НА ПРОТИВНИКА), НО КАКВО ДА СЕ ПРАВИ - В ОТБОРА СА !!!.... ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВСИЧКИ, ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ СЪСТЕЗАТЕЛИ ПО ФУТБОЛ !!! ЗАРАДВАЙТЕ ТЕЗИ, КОИТО ВЯРВАТ И РАЗЧИТАТ НА ВАС... УСПЕХ БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ !!!

пак ли няма да го дават по никоя ефирна телевизия?

Тоя път "имаме късмет", ще го дават по БНТ от 20,15 ч.

Грандове като Черна гора, Бацова мааала хич не са за подценяване като се има предвид кютуците, които играят в националния!!!

Няма начин да не бием черна гора. Коя гора не се плаши от 11 дървари

Надявам се Черна гора да ни бие и по-скоро да идва края на сегашните некадърни управници на българския футбол!

choko73

Човече, те са толкова дебилни, че и Сан Марино да ни бие у дома с 5 на 0 пак ще си останат там!!!

Да бе :д:д:д:д:д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има една малка подробност обаче - Черна гора не излизат за загуба :)

Защо си мислите, че нещо не е наред? Всичко е наред, няма проблеми. Сега ще дойде бат Ицо и ще продаде, оппа спечели от мачовете срещу претендентите за призовите места. Останалите мачове не са важни за класирането, оппа за приходите. Всичко е по план за всички, които могат да 'извлекат' нещо от националния. А привържениците... :))) Помните ли отговора на въпроса в 'История на света' - "Какво да строим - замъци за богатите или къщи за бедните?"

феноменално!!.. не знаех, че е възможно да излизаш да играеш за загуба!? кой ги пише тия статии бе...

Ще ви гресираме втулката

В крайна сметка, аз лично не удобрявам постъпките в БФС и поведението на Боби, Наско, Данчо и Мъри, но все пак като българи сме длъжни да подкрепяме националите калпави или не са си наши. Стискам палци момчета представете се на ниво и победете Черна гора... целия български народ е с вас въпреки всичко.

Ще ни скъсат цвайцера!

0-3 ще е резултата! в най-добрия случай 0-2!

А кой да пусне? Балъков, Трифон Иванов и Лечков ли да викне?!? С това разполагаме, дами и господа и престанете да ревете срещу треньора. Един треньор отбор не прави. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Какво толкова не му харесват на Мицански, не че една птичка ще направи пролет ама ..... з ащо не го викат поне да се пробва и той тей и тей ...... батак :)

кой треньор имаш предвид??????!!!!!! сбирщина от нещастници от горе до терена !

мхм, намирисва ми на 2-ка или хикс

защо пак николаи михаилов...нямам думи........ще ни класира за европеиското но след 6 години

Очаква се националният ни селекционер Станимир Стоилов да пусне като титуляр на вратата отново Николай Михайлов, въпреки слабото представяне на младока срещу Англия. ...Пред него в защита най-вероятно ще бъдат Живко Миланов, .... Иван Иванов .... Като титуляри в халфовата линия се очертават Георги Пеев ...