Коментари - Михайлов: Върша си работата професионално | corner.dir.bg
назад

Михайлов: Върша си работата професионално

Президентът на БФС Борислав Михайлов сподели, че няма никакво намерение да подава оставка, информира ТопСпорт.

Обратно в новината

Коментари - Михайлов: Върша си работата професионално | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 47

Мене ако ми усигорят комфорт и спокойствие я шъ заспа

Абе то и аз си върша работата професинално,ама що не ръководиш,бюрократ ли ти аресва да работиш?Я да публикуват ако може длъжностната характеристика на г-н Михайлов да не си говорим празни приказки,а и предизборната му програма.Май,май другите отбори и ръководства си вършат работата по-професионално и от Вас?!? оо верно ,че сме у криза ква победа кви 5 лв. я па си мислех ,че кризата нема да ни застигне и тука на ливадата.Пак не можехте да го дигнете на народа...настроението де, то другото е безотказно,леко некой да се не лъзне!

признаи си ве пор че си некадърен земаи и малката перука и не го мъчи момчето 0ще е млад може да се преорентира например пъдар некъде на село

Наглост,наглост,наглост наглосттттттт. И с коса и без коса , винаги ще си останеш тъп г.з. А си много нагъл и проЗ, дай си оставката на народа, нали отбора е на народа не е на баща ти, лайнар смотан. Обещаваше какво ли не , да оправи стадиони, да върне публика, да класира отбора не знам си къде, а то какво стана, едно голямо НИЩО . Е затова трябва да си ходиш , насраняк.

Перуко, взимай си бездарното синче и напусни България :) Ще зарадваш стотици хиляди ;)

довечера на стадиона всички да викат оставка незвисимо то резултата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бойкот на националния и ръководството на БФС!

Г-н Михайлов, вие сте простак. Възпитали сте простак и той ще възпита простак. Подайте оставка. Никой не ви иска.

Боби, това което се вижда, не е необходимо да се изтъква, т.е. и сляп да е човек ще види, че нещатаникак, ама никак не вървят, т.е. не ставаш, ама бъди пич и си подай оставката, не си беден, потомствен бивш вратар си, все с нещо ще се занимаваш, но за бос на БФС не те бива и не се излагай, какъв е халът на мъжете национали, а на младежите, а н детско-юношеската школа - тоже нищо, е и кой трябва да те изрине, бъди мъж бе, разкарай се доброволно...

За тази заплата ще се прави на вода ненапите,нас ни има за глупаци,колко билета са продадени за довечера. докога......../ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

браво! да са живи и здрави всички от левски,които са в футболния саюз в момента. левскариииии..... горди ли сте бе,с това което е произлязло от отборчето ви? щото ние сме...

Наглост до безкрай.По нагъл от тоя няма.Политик не съм виждал талкова нагъл.

живея в мадрид. Cпомням си един мач на левски, на които синът на "този велик професионалист" пазеше на вратата. Kоментарът беше, че вратарят е много слаб, но е със силни връзки в отбора, защото баща му е .... Mного унизително, но за хора с достоинство. Mаи вече ни доиде в повече това "златно поколение"!!!

Г-н Михайлов, много нагло изказване. Ако си вършехте работата професионално, досега националният ни отбор щеше да има успехи. Докато са тези маскари около теб-Сираков, Стоилов и сие/папащите/ нищо хубаво не ни предстои. Футболисти осъзнайте се и бойкотирайте говедата. Да останат да играят техните роднини -сигурно сте и вие едни от тях. Илиян Стоянов сигурно вече е забравил кога гледаше видеомачове на Герена, като двамата специалисти се подиграваха с него.

Сираков и Боби Михайлов дадоха много на националния отбор, но и не малко взеха. Провалът е пълен, очеваден и ужасен. Трябва ли да ги замерят с камъни и какво въобще трябва да се случи някой да поеме отговорност. Заплатаджии, алчност и управленска некадърност в големи дози - това е БФС.

Недеите така бе хора! Боби макар и с коса е като без коса, тоест искам да му кажа че додето има още хора в неговото обкръжехие, като Мъри и Сираков отбора ще е на тоя хал. Сираков стои в сянка, взима наи големата заплата и гледа всичката далавера да мине през него, и от време на време да каже по нещо, дето е нищо.ДА се изживее като И.Вуцов, ама нее, Другия красавец МУРИ - в Левски печелеше мачове, Щото Насо ги редеше, а като доиде отбор зад граница, Мури го нафарфорат. Понеже са големи специалисти с Насето ги изхвърлиха от Левски и Литекс . АЛООО, БОБИ ИМА ЛИ ЧУВАЯЕМОСТ. Мъчно ми е за тях но Наглеците трябва да си отидат. Ще излезе прав Бербатов.

Ааа Бербатов ... даже и да излезе прав ... пак ще го оплюят. Какво ще говорят, ако Мартин и Стилиян ако напуснат национлния също незнам ... Бай Ганьовците докато редят делавери това ще гледаме - сапунки 167 епизод ...

недей да срамиш мовече странати, махай се от тук, вземи си и лигават съпруга

"Работата на президента е да подсигури най-добрите условия на футболистите, за да имат заобикалящ ги комфорт и спокойствие." 'Ми то всеки най-обикновен модератор/секретар в хотел може да върши това. И то за десетки пъти по-малка от заплатата на НАГЛИЯ.

пълен бойкот на стадиона който подкрепи тези отрепки е същия национален предател като тях

ще ти кажа какво общо имаш с резултата . общото ти с резултата стои на вратата .ако навремето беше използвал презерватив много проблеми на националния щяха да отпаднат

Абслоютно съм съгласен с теб !!

....Аз смея да твърдя, че моята работа си я върша професионално" .... Ти ли бе дрисльоО! Ти ли я вършиш ..А ? Вън ... Ти и цялото ти обкръжение от ФС ! ... и на съд!! ... м.... ти нагла и арогантна!!

МАХАЙ СЕ ОТ ФУТБОЛА, ОТ СТРАНАТА НИ И ВЗЕМИ И ПОКОЛЕНИЕТО СИ С ТЕБ НАГЪЛ ПОДЛЕЦ!!!!!!!!!

Тъжно е да признаем, но откакто Батето го няма и футбола хич го няма.

Какво общо? Май с вратарчето сте рода? Най-некадърния вратар!

НАГЛЕЦ И ПОДЛЕЦ ! ФУТБОЛНИ ХОРА ! ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ !?

Бобчо утрепа коча с лопата :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аре бегай бе наглец да те таковам у перуката.

Това е изказване на нагъл човек. Та неговия син е най големия некадърник в националния отбор. Под негова протекция стоят Мъри и Наско двама некадърници.

да определено е върши професионално вкарвайки цялата си рода в националния

Бива наглост ама ...