Коментари - Със заплатата на Наско и Мъри можем да си позволим Ериксон | corner.dir.bg
назад

Със заплатата на Наско и Мъри можем да си позволим Ериксон

Със заплатата на дуото Сираков-Стоилов, което получаваше 50 000 евро на месец, или 600 000 евро на година, спокойно можем да си позволим селекционер от чужбина от ранга на Свен Горан Ериксон.

Обратно в новината

Коментари - Със заплатата на Наско и Мъри можем да си позволим Ериксон | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 51

Такава заплата не взима и президента на САЩ !!! Гадни мърлячи ! Народа изнемогва а те дебелеят и наглеят ! Да върнат парите тия мързеливи и некадърни дебелаци !!!

Такава заплата не взима и президента на САЩ !!! Гадни мърлячи ! Народа изнемогва а те дебелеят и наглеят ! Да върнат парите тия мързеливи и некадърни дебелаци !!!

Що за длъжност е "директор на националните отбори"!!??? Така прадставиха Наско Сираков преди мача с Черна гора. Колко са националните ни гарнитури , че и директор да си имат? Голямата уста е винаги гладна за пари.

още щом не се класирахме за световното Цялото ръководство на БФФ трябваше да си подаде оставката и нов конгрес ново ръководство. Сега какво чакаме - просто Боби Михайлов и сие да си тръгнат веднага защото нямат идея как да се развива футбола в България. Къде са ни юношите младша и старша в класирането в Европа? Къде са детските и юношески школи към всеки от отборите в А РФГ. БФФ трябва да подпомага отборите за тяхното развитие а не да гледа какви премии да си гласуват. Така че след като няма резултати цялото ръководство да си ходи. Не виждам с какви по-добри футболисти разполага Черна Гора от нашите- сравнете ги един по един. С какво Швейцария и Австрия и т.н. ни превъзхождат по класни футболисти. Така че Мъри не е дорасъл за национален треньор а Боби си изми ръцете с него и Наско Сираков. Просто да си заравяме главите в пясъка и да мине бурята до никъде няма да доведе, както и стана. Така че цялото ръководство на БФФ да си ходи и да дойдат други които мислят с перспектива за 10 години напред и пак да станем 4-ти или 3-ти в света.

Това са суми които са получавали, възможно е да се договорят за по малко!!!А някой запитал ли се е след Мартин и Стилян, какви футболисти идват от долу?????Скоро ще сме от ранга на Андора!!!!!!!!

Интересно автора откъде има тия данни?В меридиан мач пише: Мъри 15000 евро, преди облагане с данъци, Наско - 5000 лв. Виждат ми се по-вероятни тези числа. А иначе комплексарите веднага налазиха......

Има резон в едно от двете твърдения : на автора или на "не е така". Отговорът е в счетоводството на БФС. Ако си затрае като гладно д... , значи авторът е прав, ако пък представи доказателство, "не е така" е прав. Мълчанието е потвърждение на написаното от автора и 'четвъртитият' е за ходещите на мачове за да пълнят с пари джобовете на тия двамата хубостници и както изглежда некадърници!

След тези разкрития и Борислав Михайлов да подават оставка, защото той лъжеше как нямало пари за треньор от чужбина. Кръвожадни алчни задници са само в това БФС, съчетано с крайна управленска некадърност. Като футболисти ставаха.

Дане си мислите,че тези пари са ги взели само за себе си? Една част се връща за Перукат,за плешивеца и другите дето са ги гласували. За четири мача -"загуби", тия двама лапача са взели тази година -400 000.00 евро по 100000.00 на загуба. А отделно и Командировки сигурно

Батете може да е коцкар,може да пие,може кви ли не глупости да прави но едно неможе да му се отрече че по негово време си се класирахме навсякъде без проблеми.затова да си го връщаме обратно хем ще е по весело хем може и старите резулати да се върнат.

Ти май някоя друга България си гледал тогава . Какви успехи по-точно имаме при Батето и каката и т.н. Виновни са на първо място футболистите след това който и да е друг. Просто в момента няма никакви футболисти в България а и как дя има като детско -юнушески школи просто или няма или ги водят разни пияндета наречени треньори. Айде сега ми кажи батето каката и сие как ще оправят това

600 000 евро?!!? това няква шега ли е за тя пари аз от окрузните групи ша субера футболисти и ша класирам не булгаристан ми дазе малта....баси и гаврата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да получаваш токова за да дразниш народа?Ужас каква несправедливост, и било криза?Значи да не питаме другите от ръководството дето не виждат по далече от носа си (щото така им изнася)колко зимат?

Гледайте как някое недоразумение в синьо ще се окаже треньор на синчето и зетчето на Перуката в националния. С най-големи шансове са двама - Вили Вуцов и Гонзо. И двамата отговарят на всички изисквания - сини са и са прости.

Списъка с треньори които може да си ги позволим е доста дълъг, друг е въпроса че тези чужденци не са удобни. Те не са послушковци за това не са и удобни. Иначе стига плюене по футболисите, този в син сити онзи не могъл да играе. Ми реашението е просто, НЕ ГИ ВИКАШ и готово. Никой няма да те плюе след това, гаранция 100 %.

Хубаво е да има тренер-чужденец,но в БГ е малко възможно! Ако не се вслушва кой и кога трябва да играе,ще му спретнат постановка в следващите 2 мача и е чао ! .....и пак ще спуснат някой удобен БГ тренер..........

Треньора е важен. Сравнете Стоев с Пранди, при волейбола. А тези лигльовци, ако ги изритат от национала и да ги оставят на една "мизерна" заплатка от по 2-3000 лева, да ги видя, тогава, син сити ли, червен сити ли, чалгаджийки ли... То от това, което показват напоследък си мисля, че и някой от представителните отбори на Каменица да изкарат на терена, ще се справи по-добре... Това ще им е стимула, да вкарва млади момчета да играят, поне с желание ще я вършат тая, а не като тези палячовци... А всички стари к*рви аут, като не се справят... ама как да стане, след като половината са роднини на сегашната управа... мислят се за незаменими и ЗНАЯТ, че няма и с прист да ги пипнат, ако се окакат... мизерници !

Ще поканят удобен,а не можещ треньор,ако случайно потръгнат нещата -дюшеш..иначе далаверата да върви,сега лошо...малко им се развали спокойствието,но всяко чудо за три дни,ще стане нещо,най-вероятно скандалче,ще забравим футбола,те нас отдавна са ни забравили и се чудят кви сме такива нагли да им шумим

Вероятно ще се очаква треньора да излезе да играе вместо отбора, така ли?

Мъри и Сираков да върнат парите дето са получили

Правилно написано. Треньорът - ОК, но лигльовците, които не излизат от Син сити?!

ИСКАМ ДА ПИТАМ ВЪРХУ 50-60 ХИЛЯДИ ЛИ СА ОБЛАГАНИ С ДАНЪЦИ ПЕРУКАТА И ДИРЕКТОРА.ДЯНКОВ ЗАЕМИ СЕ С ТЕЗИ МАФИЬОТИ.

Ще се заеме, .... ама ще му бият ДУСПАТА!!!!!

не ли срам да взимат толкова пири, без никаква работа.Когато хораг(та, пенсионерите изнемогват.Работи ме за 1 лв. на денДа се махат тия пустинаци мързеливи, Дебели

Цялата федерация са едни тунеядци и мошеници. Вънка на всички! А футболистите са едни лигльовци станали футболисти заради бащите им,че им плащат и ги уреждат. Всичко в България не е така, както се представя. Когато от душа ти не идва не чакай нищо.Всичко е цоцане на пари и мошенически игри! НО НЕ Е ВИНОВЕН КОЙ ВЗИМА, А КОЙ ДАВА! Защо се дават тези баснословни суми в ръцете на тези самозабравили се, а народеца да работи за 200 лв.!!! И ми правят заплатите по средна месечна заплата! Каква гавра!!!!

Ако се съкратят и други разходи на БФС, мисля че ще може да си позволим и Алекс Фергюсън да поканим за треньор.

d4

не става... нали са навързани като свински черва и са зависими един от друг. на синчето на перуката му вкарват от центъра или между краката... то краката му ако бяха като на Николетка Лозанова - хубаво...да го преглътне човек... закриване на БФС и затвор за всички некадърници и лапачи... не се наядоха...мамка им!

Тва чисто ли е? Тия говеда данъци плащали ли са?

нормални ли са тези хора , в кои свят живеят , какви са тези космически цифри, нямат срам гадове, за какво ги вземат тези пари???????????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да врастат паритееееееее! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А на теб да ти върнат агнето, което си дал за да вземеш основно образование!

*Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица. Това говори ли ти нещо? :-)

Крайно време е тези некадърници да си отидат. Достатъчно се наядоха. Манипулираха ги също при избора на състава. По добре да дойде треньор от чужбина, който няма да е зависим от федерацията, а ще работи за издигане на българския футбол.

От 1989 година само СЕ ПРЕСТРУКТУРИРАМЕ! Ей го резултата! Преди 10.11.1989 г. нямаше претенции относно това дали ще постигнем нещо значимо на световно (достатъчно беше да се представим "достойно"). И когато не се очакваха кой знае какви постижения - дойде и 1994. Футболистите от онова поколение не бяха обременени и не им пукаше (разбирай "пердета") от световни сили и звезди. А тези сега мислят само за това, как да си осигурят доброто заплащане в клубовете, където са продадени. Затове се отказа и Бербатов, а и други са на път да го сторят.

100 000 лв/ месец и постоянно мрънкат, че нямало бази и никой не искал да дава пари!!! Да бяхте отделили по 1- 2 заплати и да бяхте направили нещо, а не само да обвинявате президентите на отборите, които всеки месец дават. И без това не заслужихте и 10 процента от тези пари

Кво дават президентите на отбори, бе, душко? Ти ли си последият идиот дето не е на ясно, че българските отбори са перални за пари, а така наречените им президенти дават повече за ку...... си отколкото за отборите. Примери ли искаш или и сам ще се сетиш? Това му е проблемът на БГ футбола, а не БФС, треньора или даже директора на националите.

d4

то не е лесно по кръчмите и чалга клубовете... плеймейтките и фолк пачаврите искат много пари... и Моуриньо да викнат-все тая...

Няма да е лошо дуото Сираков-Стоилов да върнат получените заплати, защото те не ги заработиха. Националите не донесоха никакъв приход на БФС.

Крайно време е тези хипопотами да отидат в историята.

аве целият ни състава трябва да се смени то ако бил само тренъора ...

нашите пянизи и простази (две думи да не мозеш да казеш пред камера това ........) освен да играят по кручмите другаде не могат.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И 1 милион да дадем за треньор - като не могат да играят футболистите ще е все тая ...

Да, но поне може да викне Мечо Телкииски и Велизар Димитров! Те поне за разлика от всички, които са в националния в момента, не ги е страх да ритат към вратата...а даже и в очертанията и! А че БФС трябва да се изчисти е една друга тема.

О, да, само Телкийски и Домо ни трябват, да научат останалите как се изпуска на три метра от празна врата.

Колега, явно нямаш никаква представа от спорт. Треньора е изключително важен за един спортист. Но няма да ти се обяснявам, просто ще помоля лайците да се въздържат от глупави коментари.