Коментари - ”Алианц” иска да купи Левски? | corner.dir.bg
назад

”Алианц” иска да купи Левски?

Германският застрахователен гигант "Алианц" е сред кандидат-купувачите на Левски, които вчера са имали преговори със собственика на "сините" Тодор Батков, пише "Тема Спорт".

Обратно в новината

Коментари - ”Алианц” иска да купи Левски? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

Само така, това да се чува ЛЕВСКИ трябва да си остане на истинските левскари, по душа, по сърце а и по призвание, на хора като НАСКО И МЪРИ, които са дали толко много на ЛЕВСКИ като футболисти, а и като ръководители...... местото им е в ЛЕВСКИ !

гоооооооооооооооооооол гара гара гара гара гара гара гара гара гол гол гол гооооол гоооолл

"Новината" се тиражира от "Тема Спорт", а както е известно - това издание е един червен парцал и трибуна на видимо психично болния ГА, известен в някои среди и като "лейди ГА ГА"! Е, не ми се вярва точно лейди ГА ГА да е добре информиран по въпроси от кухнята на Левски! Не вярвам някаква си там Ромина да е човек, на който да се повери нещо повече от вувузела за надуване - въпросната златотърсачка първо беше гадже на Дарко Тасевски, после си хареса пакета на Гара Дембеле! Изобщо - интригата на лейди ГА ГА е в оборот, остава да видим крайния резултат!!!

Ходи се изяж свиньо, не се прави на левскар, ходи си в червената кочината. Вас кой ще ви вкара в ШЛ прасета? Или по-скоро сте за В група, ако в БФС бяха толкова стриктни колкото с другите отбори трябваше отдавна да са ви зели лиценза.

Тия май си организирали парти, защото "на срещата в офисите на Тодор Батков е присъствала и Мис България 2010 Ромина Андонова"...

краи с аллянз *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За 5 лв. Аааа не, много са....3.