Бойко Борисов: Бербатов може да носи България на гръб (видео)

Премиерът на България Бойко Борисов изрази мнението, че нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов може да носи на гръб България.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов: Бербатов може да носи България на гръб (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе, забравихте ли, че и с Бербатов бяхме същите сински черва...

Евала Бойко, евала Борисов! От всичко разбираш:)

Вън славистите на Венци Стефанов-Д.Рангелов,Бл.Георгиев,Ч.Янков и др. от отбора!

Ама не иска. Първо защото е маке и му е през оная работа за българите и второ защото носи българите твърде дълго, а получи само море от плюнки. Да ги носи шута Благо Георгиев, той нари най-много ревеше срещу зведите. Ето, тях ги няма и Бербо и Стилян. Айде да го видиме. Едно да фърляш стойки и да правиш PR на позабравена чалгарка, друго е да играеш за националите.

Много точно мнение. Бербатов твърде дълго носеше националния на гръб с головете си, а за благподарност го обвиниха за слабите игри. Тези, които коментират да се поставят на негово място как биха реагирали ако вкарват голове само те, а после получават псувни

На това му викат "храни куче да те лае" ... Голяма част от хората се радват само, когато четат научната фантастика на в-к Сън как предстои трансфер на Бербатов в Кайзерслаутерн - това е нивото на "народа". Това че може да играе на световно ниво им създава стрес - кара ги да завиждат и да се чустват мижитурки.