Христо Бонев: Боби трябва спешно да изгони Лечков

Главният мениджър на Локомотив (Пловдив) и дългогодишен рекордьор по мачове и голове в националния отбор Христо Бонев не остана днес длъжен на нападките по негов адрес от страна на Йордан Лечков.

Обратно в новината

Коментари - Христо Бонев: Боби трябва спешно да изгони Лечков | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

великите от 94 освен великото си постижение във футбола се славят и с великите си констатации, мнения и оценки но се оставя с впечатление че се притесняват че може да се намери някой по-голям от тях който да ги постави на точното им място да ги приземи малко че помислиха се едва ли не за богове!

забравете 9ч, стига сме слушали за 9ч, тези хора постигнаха нещо като спортисти (савсем случаино) и сега 1ш години си патиме заради тях абсолютно всеки от тези "лавове" е гадна мутра която се вазползва от полозението си но всащност всички са криминалисти които трябва да гнят в затвора . извинявам се че не пиша на кирилица но което исках да каза го казах *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лудото американско лято на 94 е мит и най-вече история,едно е да си футболист,друго ръководител.То и като футболисти не бяха чак такива звезди с изключение на Стоичков,но имаха луд шанс

Боби не го слушай! Е това беше отбора от '94 легендарни са до един и това което трябва да правят е да са заедно и да не се предават. Само тоя Мъри Стоилов от каде се появи не ми е ясно и толкова ли не могат да сложат един от тях .. Пенев например.

лечков е един долен и мръсен в душата си подлец. такъв е бил и такъв ще си остане. да го махат този цигански крадец. срам за българския имидж

хахаха,това ми харесва за българския имидж:))))))))))))

Напълно се присъединявам към Бонев.Лечков е един неграмотен простак .време е да си ходи в с. Воденичане.

Зума има тежката дума. Лечков отдавна му образува нерви. Достатъчно е журналистите да му зададат въпрос за Лечков и пали яко. Браво, г-н Бонев, отдавна ги казвате тези неща, дано Ви чуят.

Бонев винаги е бил велик!Преди време каза една велика фраза - "Тези момчета от '94 година ще бъдат запомнени само с това,че някога са ритали топка с гения Стоичков".Това е наи-вярното нещо което съм чувал!Велика констатация!Аз съм от поколението което помни,че до появата на гения Кроиф, нашият национален отбор биеше Холандия където и падне,а после...!Така че,трябва да е ясно,че ако не бе гения Стоичков,Балъков нямаше да мръдне от Търново,Лечков наи-много да бе отишъл до Стара Загора,за другите да не говорим.Когато до тебе има гении,всеки може да стане голям.Така че браво на Бонев за констатациите!

Eто така се говори, право куме в очи. Защо Бербатов не каза каквото има ? Е това е големият проблем, повечето говорят но под сурдинка. Може би има и други планове и изчаква удобен момент да им каже всичко. Дано става по скоро каквото има да става.

боната е велик *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да се маха тоя отявлен наркоман *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

не е виновен лечков, в основата на всичко е кликата на левски начело с боби михаилов.

НаСераков

Браво!!!!!Това са точните думи за този престъпник.Крайно време е Б.Борисов да спре да играе футбол с него,а да го вкара в затвора където му е мястото.

Борисов вече и в затвора ли може да вкарва? Кога тоя пожарникар успя да стане и съдия?!?!?!?!?

крайно време е!

крайно време е!

браво на бонев че казва това,което отдавна го пишем ние по форумите.

А някой трябва спешно да изгони Боби и най-вече Наско Сираков.

Много правилно -нищо не правят за футбола ,да се махат !