Коментари - Зрелищно 3:3 между Евертън и Юнайтед, Бербо с нов гол | corner.dir.bg
назад

Зрелищно 3:3 между Евертън и Юнайтед, Бербо с нов гол

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов вкара третия гол за равенството 3:3 при гостуването на "червените дяволи" на Евертън в среща от 4-ия кръг на Висшата лига на Англия, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Зрелищно 3:3 между Евертън и Юнайтед, Бербо с нов гол | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 15

ЦСКА е дала 4 футболисти от световна класа/говорим за след 1990г./,вижте им отборите/класа/......Ицо- Барса,Бербо-МЮ,Любо-Валенсия,Атл.Мадрид,Емил Костадинов- Порто,Байерн.

ЗАЩО ГИ НЯМА ГОВЕДАТА КОИТО ПЛЮЕХА БЕРБО?ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС КЪМ СИНКАВИТЕ:ПОСОЧЕТЕ МИ ЕДИН ВАШ ФУТБОЛИСТ КОЙТО ДА Е БИЛ НА НИВОТО НА СТОИЧКОВ-ТР.ИВАНОВ ЛЕЧКОВ-БАЛЪКОВ-М.ПЕТРОВ-СТ.ПЕТРОВ-БЕРБАТОВ?ЧАКАМ.

Дядо! Що му трябваше на дядо да вади Евра и да прави размествания в защита? Евра си бе направил грешките за мача и смяната му с късокракото джудже бе ненужна според мен. Разместиха се хората в отбраната, които до този момент се справяха и кривокракото, късокрако джудже с дръпнати очи започна за се разхожда и да гледа какво става по високите етажи. Загубиха спечелен мач. Бербо, Нани , Скоулс и Флетчър спечелиха мача, а Дядо го загуби. Сега ще си го изкара на Евра и ще сбърка. Трябваше да махне късокракото корейче когато бе рещил, но май никой не даде пари за него и го остави, за да се случват такива мачове. Остава сега и титуляр да го пусне в някой от следващите мачове.

Поздравявам всички критици на Бербатов с песента на Хитрите Мечоци "Дишай пръдня"! Оплюхте го като седеше на пейката - а оттам трудно се вкарва. Сега като вкарва няма какво да кажете и заедно с журналистите от в-к "Сън" и в-к "Дейли Мирър" можете да правите това, което ви препоръчват "Хитрите мечоци"!

тоше той ненапразно седя на пейката !!! Не е глупав ам много не му се тича а хората искат да тичаш като кон така че дищай си сам "праднята" цскар долен отровен

Еми конни надбягвания има 1000 г. преди футбола. И в Англия има конни надбягвания за хората, които искат да видят как тичат конете. Не ми е ясно защо и Бербатов трябва да тича като кон, ама вие си знаете ... и не съм цесекар, но там дето тичат конете така хубаво мирише! Точно, както пеят "Хитрите мечоци". Пожелавам ви конни надбягвания и съпровождащите ги ухания!

... тамън гледам статистика малко. Понеже обичаш конете да тичат, потърси в интернет статистика за "distance covered" за Бербатор и виж малко ли много ли тича. Аз като гледам тича във всеки мач повече от поне половината му съотборници - често е на място 1-2-3 по тичане. По асистенции е един от най-добрите в лигата. И сега се чудя ти да не гледаш някой друг шампионат? Нищо чудно да има друг Бербатов някъде ... дииий!

Какъв финал на мача! Браво на Бербатов(до гола му) и жалко за новите две изпуснати точки. Впрочем, какво става с защитата?

Знае ли някой по коя тъпа телевизия го даваха мача този път?

по нова спорт

мача беше предаван по Диема

Значи е имал интуиция и е взел правилно решение относно т.нар. "национална гарнитура", която колкото и да я вариш и печеш, все си е постна, без мръвка и ялова. Човекът прави пари, пълен професионалист е, както целия си отбор, а тук тиквите само се вайкат и го упрекват едва ли не в национално предателство. Вече сме я слушали тази плоча /май/......