Коментари - Босът на ЦСКА: Искаме нов конгрес | corner.dir.bg
назад

Босът на ЦСКА: Искаме нов конгрес

Единият от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов сподели пред Канал 3, че иска свикването на нов Конгрес.

Обратно в новината

Коментари - Босът на ЦСКА: Искаме нов конгрес | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 15

нашите наи-големи играха и играят в момента в наи-големите отбори из европа а звездите на народния отбор играят из бфс-то и разсипват футбола ни от години,само и само да ни изпреварят по титли. комплексари , муууу...

Били му казали, а казха ли ти, бе пелтек смотан как игра отбора? С такава игра турците сигурно са ни утепали! Най-добре си гледай боклука и остави футбола на някой друг!

сините боклуци трябва да са махат от бфс,опропастиха целят ни футбол *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЦСКА опищяха света за една дузпа.Повтарям една,а не две.Но сами са си виновни-не могат 3 паса да си дадат,а Маркиньос ако уцели вратата ще е цяло чудо. Селянчетата на Гриша-бореца са смешни,но съдийте си ги подпират вече няколко години.И за какво-да идат в Европа и да ни правят за смях.Ето това са пари на вятъра,ама Гришата не се е потил за тях,я...

искате ама нямааааа :) толко си можете чорбари прости . добре че имате нов вратар иначе резултата щеше да е 4:0

Човек без класа. Снимал се бил с Флорентино Перез .. голям праз. Турист.

мууууу, много мучите бе говеда, видяхме ви вас. с футболен съюз воден от левскари и национален отбор също воден от левскари видяхте до къде се стига. баяне, чакам да измучиш.

Вие първо си платете бочовете и после ревете , циреи такива ! И защо още БФС ви търпят , а не изхвърлят мижавото ви отборче от А група, ето това си е загадка ???

ти даже не си бил на мача, боклук такъв !

телефониста, ти за какъв се помисли да им даваш наклон на х.. , стигни ги първо бе гладен

а срещу сливен съдията не им пречеше, нали свиреше за тях

Бъркаш! Казаха, че вятъра им пречи първото полувреме.

Ало боклукчиите да си знаят мястото! Първо си почистете боклука в Борисовата градина, че много смърди от там, пък после давайте мнения!