Коментари - Лечков: В България футболът все е провал | corner.dir.bg
назад

Лечков: В България футболът все е провал

Шефът на съдийската комисия Костадин Костадинов трябва да подаде оставка. Това заяви категорично вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков, в изказване пред репортер на радио "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Лечков: В България футболът все е провал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 9

И Лече, и Перуката и всички там, взимайте си парцалите и се разкарайте далече. Какво правите се вижда - нищо не правите освен да взимате баснословни заплати. Едно сравнение - в Уелс Джон Тошак си тръгна точно когато тук Мърльо нямаше какво да прави и пое към Хасково. В Уелс вече имат назначен треньор, а тук са се отдали на банкети, на ядене и на усилени размисли как да скалъпим далаверата и кой да назначим за да може и синчето и зетчето, а ако може още някой роднина, да са в нацилания пак, и пак, и пак та докато дойде време на внуците на Боби Перуката.

Ми тя и държавата все е в провал.

Лечков не е виновен. Щом той критикува другите, значи той е различен от тях - те са лошите, а той е добрия. Вече 6 кръга са минали а председателя на съдийската комисия е същия. Това не е правилно. Трябва да се сменя на всеки 2 кръга, максимум 3. Той за два кръга ако не сложи в ред съдиите, за какво му е повече време??? И ако за тези два кръга някой президент или тренер, пък може и футболер, се жалва от съдията - смяна на председателя на комисията и наказание за съдията. Така ще ги извъртим всички за нула време и ще останем без съдии и ще издигнем много млади кадри. Така нашият футбол ще еволюира и ще достигне до невиждани висоти.

Трябва да закрият и БФС.Няма няжда от тази структура,тъй като нямаме нито клубен, нито национален футбол.Само сметнете ,колко пари ще се спестят или пренасочат към тези спортове ,които носят медали(като борба, волейбол,баскетбол).Да се направи един отдел към Свилен Нейков от 3-4 човека ,които ще се занимават с футбол и това е.

Не те разбирам,кво каза ..дъвчеш дъвка не те разбирам!

А ти какво чакаш? Не е ли по-добре и ти да си ходиш?

За това дередже и ти си виновен,Лече,с твойте далаверки ...

БФС като всяка друга организация на толкова високо ниво има нужда от добре образовани и кадърни управляващи, да се залага на заслужили в миналото спортисти е безумие. Всяка жаба трябва да си знае гьола, а героите от 94 се превръщат в антигерои вече няколко години. Трябва да се спре с романтизма във българският футбол, трябва просто да се отбележи ниската квалификация на Михайлов, Лечков, Сираков и Стоилов като ръководители.

"Причината Костадинов да си тръгне е, че той не се справя." По неговата собствена логика той самият трябваше отдавна да е напуснал БФС . Много е надъхан когато търси сметка на другите обаче се крие като партизанин когато е негов ред . Да , прав си Лечков , провал е и ти до голяма степен си отговорен за това