Сър Алекс: Отсъствието на Бербо беше грешка

Мениджърът на Манчестър Юнайтед призна след равенството 0:0 с Глазгоу Рейджърс, че отсъствието на Димитър Бербатов е било грешка.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Отсъствието на Бербо беше грешка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Язък за Валенсия,дай Боже да се възстанови пълноценно.незнам да ли е така,но може би това ,че не вкарваха изнерви играта и ставаха контузиите.И Рууни погледна несмело към скамейката като си изкълчи глезена но не посмя да иска лекър.Пече му се и на него яице на Г.з.!Ама сте прави за сегрегацията, ако може да не съм прав но май се оправдаха с Бербатов,че са се нафулили с млади и неопитни играчи.нз Манчестър ако не се стегнат нема да излезат от групите!и по точно титулярите с дръпнатите оченца.

то - да играе и да не играе все тая

Лъжеш, душка, виж мачовете с Черна гора - !:4, там; 0:1 тук. Това е стойността на Бербатов в националния отбор, измерена в голове. Ще видиш и следващия мач с Рейнджърс в Глазгоу.

Руни - играч на мача. Бербатов виновен за загубата. Предложили са договор на SH за треньор на мястото на САФ.

Аз знам много добре какви са и как мислят - ако ще Бербатов да отбележи 15 гола на мач, пак ще го гледат отвисоко като чужденец и лекичко ще го сегрегират!!!!! Та сега се получи много добре, че се поизложиха - таман да се поотрезви сър-ът и останалите, че ние тук от Балканите не ядем доматите със зелените дръжки.....Впрочем, ако Митко играеше дори в един мач като Рууни, щяха да му бият моментално шута завинаги, ама нали онзи си е техен - още го толерират.Така е при тях, за наше съжаление.

Ще се научи дядо. Като загуби още няколко мача, ще се научи да не пуска късокракото, кривокрако и безполезно джудже с дръпнати очи. Титуляр го сложи както прогнозирах преди време и сега бере плодовете на това безумие. Не ми се мисли и за другото джудже, бразилското. Добре че бяха тези шотландци, та не му влизаха много в оголената зона. Тогава горчиво щеше да съжалява за Евра. Другата голяма липса в отбора вчера. Вярно, Евра допусна 2 грешки срещу Евертън, но смяната му донесе изравняване и загуба на точки в спечелен мач.

Няма Бербо - няма гол!

резултата от мача изненада всички. юнайтед трябваше да победят с лекота. Фергюсън се опита да запази ключовите си играчи за дербито с ливърпул и сгреши

Не мисля, че е грешка, тоя мач не е толкова важен. Виж мача с Ливерпул е жизнено важен след като изгубихме 4 точки досега.

Не разбах: Бербатов бил във фантастична форма, а не беше включен дори в резервите.

Пази го ценен му е.... Това е цялата работа

Тия, дето уж като много учени четат и цитират "Сън" и за Бербо, и за каквото и да е - да си го пъхнат...знаете къде!!! Да ме прощава администраторът, че наруших бон-тона. Ама аман от комплексари и парвенюта с чалга ниво - то флагманът на чалга култулата и на острова, и в Европа, си е парцалът "Сън"...

Как няма да съжалява като вчера Юнайтед беше пълна дупка. Грешките на съра по някога са детински... нямаше го Скоулс нямаше го Бербатов намаше го Нани добре че се контузи Валенсия та да пусне Гигс. Фъргюсън просто подцени мача и за това не взеха трите точки....

Ако беше играл и пак беше завършил така мача щяха да го направят изкупителна жертва шибаните английски медии. Нивото на целия отбор е слабо. Една птичка пролет не прави!

Отборът е трагичен! Единствените футболисти, които внасят разнообразие и класа са Скоулс, Нани и Берба, но първият е доста възрастен а вторият е твърде импулсивен и непостоянен. Успех за Юнайтед ще е да завършат в топ 4 на английската лига, а в ШЛ ще е докъдето дойде - все пак трябва Глейзър да вземе някой лев. Жалко за Валенсия - и без това хич не беше в добра форма, а сега и тежко контузен. Направо е дроб-сърма халфовата линия на Юнайтед. Дано почне да дава шанс на Обертан, че язък за таланта на момчето... Що се отнася до "голямата надежда" Чичарито - детето не знае изобщо къде му е мястото на терена и според мен не е пресилено да се каже, че той футбол не играе в този отбор.

верно жезофф,точен коментар! не е грешка на сир ал ами не му дреме за мача с неговите цоунтръмен:)) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Я, Сър да си признае за грешка! Доста станаха в края на миналия и началото на този сезон.

Вестник "Сън" смята, че отговорността за недобрата игра на МЮ е на БЪЛГАРИНА Димитър Бербатов.

Ако беше играл сигурно щеше да каже, че присъствието му е грешка. Провалът си е провал.