Коментари - Левски започва европътя си пред пълен стадион | corner.dir.bg
назад

Левски започва европътя си пред пълен стадион

Родният Левски започва тази вечер похода си към нови върхове в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Левски започва европътя си пред пълен стадион | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 15

Немога да разбера какви са тези взаимни обиди.Абе момчета,опомнете се.Когато играят Левски и ЦСКА викайте един срещу друг,но сега става въпрос за защита честта на Родината.Пожелавам на двата отбора довечера хубави победи.

ИДВАХА ОТ СЕВЕР,ИДВАХА ОТ ЮГ, ВСИЧКИТЕ ГОВЕДА, ДО ЕДИН СА ТУК !!! КРАЙ "ГЕРЕНА" ВОЙ СЕ НАВДИГА лефски В ШАМПИОНСКА ЛИГА!!! И ЗАПОЧНАХА СЕЗОНА, СЪС 5-ЦА В БАРСЕЛОНА. И ЦЕЛИЯ СВЯТ ВИДЯ КАК лефски СЕ ОСРА!!! ПОСЛЕ В СОФИЯ ДРОГБА МАЙКАТА ИМ РАЗКАТА!!! НА 5-КОВ ЗА МИНУТА ТРИ ПАРЧЕТА ТОЙ НАБУТА!!! ВЕРДЕР ВЗЕ, ЧЕ СЕ СМИЛИ САМО 2 ПЪТИ ГИ БИ И ГИ ПРАТИ ДА ПАСАТ СИЛИЦИ ДА НАБЕРАТ, ЧЕ ГИ ЧАКА НОВА СОПА ТЕЗ ИДИОТИ НА ЕВРОПА!!! ТРЪГНАХА НА СЕВЕР, ТРЪГНАХА НА ЮГ, НИ ЕДНО ГОВЕДО НЕ ОСТАНА ТУК. ОНЗИ ГОЛ НА РОМ, ОНЗИ ГОЛ НА РОМ, ДЕТО Е ОТ ЛОМ!!! СЪЩОТО ВИ ЧАКА ТАЗ ГОДИНА И В УЕФА !!!

Левски ще победи само ако му дадат довечера 2-3 дузпи - то затова трябва ние да се борим от Съдийската колегия.

Левскарчетата живеят винаги и само с надежди - голям резил ги чака още довечера, но както и да е - тогава от ЦСКА ще са им иновни както винаги. Ще видим утре какво ще пишат задъханите драскачи от Герена

Голям ЛЕВСКИ!!! Невероятен дух, себераздаване и победа над по-силен отбор. САМО ЛЕВСКИ!

Какво значи "Левски на практика остава само с един дефанзивен полузащитник в лицето на Сержиньо Грийн." Ти колко искаш дефанзивни да има отбор на собствен терен, излизащ за победа?! Тъп коментатор.

това значи, че ако с Грийн се случи нещо довечера няма кой да играе ... ТЪПАКООО !!! Естествено че не трябва да се играе с повече от 1 дефанзивен ...... !!!

толкова алузи да пулнят жеба на патков хахахахахахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е джоба на боклукчиите ли да пълнят? За да има пари за повече кал в кочината?

Ами да.Те говедата са изключително проста пасмина

Бе може и да сме проста пасмина,но поне не сме си чупили собствените греди.Ама то кочинката и боклука си вървят ръка за ръка. Иначе пожелавам успех и стискам палци и за нашите и за Чорбенцата!