Коментари - Цяла Турция срещу ЦСКА довечера | corner.dir.bg
назад

Цяла Турция срещу ЦСКА довечера

Цяла Турция ще вика срещу ЦСКА довечера.

Обратно в новината

Коментари - Цяла Турция срещу ЦСКА довечера | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 29

"Цяла Турция ще вика срещу ЦСКА довечера" - А ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВИКА ЗА ЦСКА!!!

ДИМИТЪР ИВАНКОВ: "ЦЯЛ СТАДИОН ТУРЦИ СКАНДИРАШЕ ИМЕТО МИ, ПОЧУВСТВАХ СЕ КАТО НА ГЕРЕНА!"

абеее яяяя къде е булгаря къде е турция , тя турция е футболен великан а не дюдже като бг *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цяла Турсия-Кърджали, Разград, Шумен и Хасково /селата около тях/ + Анадола, ДПС /+Доган и Юнал/, БФС, Мъдьо,Насю,помака Борат и Баждека сюнетчията са агитката на резняците... Напред Армейци! България и българите сме с вас! К... за турско-сините гувяда! Припомнете им, че ЦСКА значи България, колкото и да злобеят! Успех напук на всички! "Три деня младите дружини как прохода бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти орди лазят по урвата дива и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Сюлейман безумний сочи върха пак и вика: "Търчете! Тамо са раите!" И ордите тръгват с викове сърдити, и "Аллах!" гръмовно въздуха разпра. Върхът отговаря с други вик: ура! И с нов дъжд куршуми, камъни и дървье; дружините наши, оплискани с кърви, пушкат и отблъскват, без сигнал, без ред, всякой гледа само да бъде напред и гърди геройски на смърт да изложи, и един враг повеч мъртъв да положи.

Ехеее, смешно прасе! Всички знаят, че Турция е вашата родина! На наглите и вредни за футбола продукти на Централния Свиневъден Комплекс на Армията! И че вашия баща е Милко Балев - и това се знае!

Ехее, смърдящо говедо! Също както всички знаят, че майка ти е Айшето от маалата в Подухяне,баща ти е помака-агент Борат,а чичо ти Ахмет си имо партия... Всички знаят,че си продукт на ДС и МВР и разяденото ти болно съзнание ти пречи да го осъзнаеш... А и пишката ти след сюнета не ще и не ще да расте... Болно гувядо-всички ги знаят тези като теб...

ДИМИТЪР ИВАНКОВ: "ЦЯЛ СТАДИОН ТУРЦИ СКАНДИРАШЕ ИМЕТО МИ, ПОЧУВСТВАХ СЕ КАТО НА ГЕРЕНА!"

Ехх, смърдящо говедо... Всички знаят, чи вие сте продукт на ДС,МВР и ДПС! Добре,че Апостола не е жив, за да види как петните всичко българско! ГОВЕДА, вие сте срам за България!

Аз съм от Левски , но съм и българин.Ще викам за Цска.Всички българи са длъжни да постъпят по този начин.Другите са лумпени.В случая ЦСКА играят от името на България.

Супер глупаво заглавие! Аз съм от ЛЕВСКИ, но ще викам и за ЦСКА довечера! Не Турция е срещу ЦСКА, а Турция излиза срещу цяла България! Давайте, момчета, и сини, и червени, покажете кои сте!!!

8:1 за Бешикташ Афтогол на Гути за да ви даде утеха хахаха

Говедо, марш да си пиеш лекарствата....

ще ни пръднат на оная работа

Даже и накрай света и в сърцето на врага, твойто име ще се пей, твойто знаме ще се вей, хайде,хайде ЦСКА, ..ние в тебе се кълнем,няма да те предадем, ако трябва ще умрем САМО ЦСКА

Българите по целия свят ,не само от България,викат срещу Турция откакто свят светува!!!Не се плашим от виковете на турците.Напред българи и нека Господ Бог да ни е на помощ!

горди армеици вадете кофите с вазелина, турските ви братя ще ви натикат там където ви е мястото - в кучия гъз

Клето и жалко нещастно левскарче - защо ли на Герена се събирате само най-жалките и малоумни боклуци, а

Успех, момчета, да пукнат Батков и БФС

Успех момчета...!!!

а цяла българия и тези които са българи ще викат за цска

ми говедата дали няма да ядат големия х..

хахаха ще ядете на Ататюрк оная му работа :>

цека ша яде бая бои там тузно ми става :( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пиши на български и какво е това цека, да не би да е леля ти. Турче лескарско