Левски постигна вдъхновяващ обрат над Гент (видео)

Левски стартира с вдъхновяваща победа с 3:2 над белгийския Гент в тазгодишното издание на Лига Европа. "Сините" изоставаха на два пъти в резултата, но с много воля и себераздаване стигнаха до пълния обрат.

Обратно в новината

Коментари - Левски постигна вдъхновяващ обрат над Гент (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер отбор, велик дух, мъжкари....махнаха всички измислени футболисти и резултатите са налице...Махнете и този СМЕШНИК ГЕОРГИ ПЕТКОВ....ТРАГИЧЕН Е ! и като поведение и като игра. той трябва да дава спокойствие на отбора. той е супер напрегнат . не става и като психика и като вратар. махнете и Тасевски манекена...и Гаджев и вземете още холандци...и ще видите какъв пробив ще направите !! успех Левски...Берое Ви подкрепя

е защо национала не играе като Левски и ЦСКА ?

Завинагиии оставааам аз левскааааррр.... верееен на отбора си доокраааййй.... аз ли ще го предада..... за нищо на светааа...

Браво на Левски. Един прекрасен мач за запалянко като мене. Само едно не рзбирам - всички коментари изчетох - само за чужденци говорите, а забравяте един човек който се раздаде максимално снощи - Сашо Александров!!!!!!! Той показа на останалите как трябва да се бориш за всяка топка и мотивира отбора за обръщането на резултата.... Дарко само разхождаше фанелката тая вечер.... Иначе като цяло як мач. От коментарите и на Чорбарчетата разбиращи от футбол /не го казвам с цел да ги обидя/ съм 100% съгласен че трябва да се сменя Петков - даде на отбора много, но му мина времето. Има и още за изчистване, но стига по тая тема. Сега и едно Браво на ЦСКА /аз съм и българин/ - за малко да изненадате турците в Турция!!!! До края на Евро участието ще ви стискам палци почти колкото и на Левски. И съм напълно съгласен с идеята да се трият всякакви тъпи и злобни коментари от дрогирани и малоумни "фенчета" на БГ отборите - НАЗДРАВЕ и УСПЕХИ за да се радваме повечко тази есен!

Браво на българските отбори. И Левски и ЦСКА показаха, че могат да играят футбол. Поздравления и за агитките мисля че видяха играта, която искаха да видят. Съжалявам само, че ЦСКА неможа да спечели 1 точка за България, но все пак Бешикташ е класен отбор с много звезди, а и това е началото. Левскар съм, но стискам палци и на двата отборо да печелят точки за родината и скоро да имаме директно отбор в групите на ШЛ пък който и да е той. Браво момчета зарадвахте цял народ с представянето си.

Бравоооооо,момчета ! Само така !

мачкаи лавинооо!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С борбен дух, воля за победа и три красиви гола ЛЕВСКИ пречупи коравия Гент. Жоазиньо и Дембеле са най-класните чужденци в Левски. Що се отнася до допуснатите голове: за първия Петков има вина, за кой ли път му вкарват гол от халите. При втория гол - лошо организирана отбрана.

Велик отбор с Велика публика. Само с такава борба от първата до последната минута нещата ще се оправят. Отдавна не бях виждал хора да плачат от щастие на стадиона. Евала и на ЦСКА. Голям мач, кофти късмет. Може би беше грешка, че спас делев остана резерва. Важното е че снощи два български отбора се представиха добре и не изложиха България пред Европа. Нещо, което националите правят вече 16 години. Супер Левски, Браво Цска

честито и браво всичко е добре,но каде са балгарите в отбора.повече от половината са чужденци,това ли е левски *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на Левски.Сега единствено им трябва добър вратар,примерно като Мболи.Омръзна ми да гледам как му вкарват голове на Петков от 40м.Явно в Европа вече му знаят слабото место и отборите които идват постянно опитват далечни удари.И спешно да се издаде на Дембеле БГ паспорт за да може да играе в националния.

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Това няма как да е вярно за никой милиционерски отбор по света тъпако.Провери значението на думата СВОБОДА в тълковния речник

Дотук добре и за двата отбора - отварят се прозорци за нататък. Сега - много хитро и елегантно трябва да ги излъжат, червените - тук с натиск, сините - като гости с преса и няколко кинжални контраатаки..... И край с взаимното заяждане и оплюване, нали???? Българи играят, ей!

Това с пресата е много вярно. И снощи мисля, че победата се дължеше на доста голямото движение, което за първи път виждам от български отбор. Накрая се поумориха, но от добрата подготовка все оставаше силица за още един спринт.

Честито говеда! Пожелавам ви все така да играете! На хубавата игра ще е грях ако кажеш лошо! Ако играете така със сигурност ще минете групите.

Само МОГА да кажа, БРАВО на ЛЕВСКИ .САМО ЛЕВСКИ

Само Левски !

И ПРЕДИ И СЕГА.....!!!!БРАВО!!!

Голямо Браво на Левски,жалко за нашите.Стига злоба,толкова ли е трудно да се почувствате горди като българи поне за малко от това че показахме нещо тази вечер?

Наистина бях песимист за тези срещи но много се изненадах. И двата отбора показаха тактическа дисциплина, мотивация и най-вече ХАРАКТЕР ! БРАВО !

Евала на момчетата. Аз съм червен ,но не помня от скоро Бг отбор да ме е радвал и то най-вече с борбеност до последната минута.Този Гара е МАШИНА

типи селски деца такива.....два отбора днес излизат и защитават и без това изнасилената футболна чест на българският футбол а вие плюете.........ЕВАЛА НА ЛЕВСКИ, ЕВАЛА НА ЦСКА тази вечер представиха повече от достойно българския футбол.......вместо да се радваме разни празноглави тъпи селяни плюят върху малкото футбона радост, която ни доставя днешната българска действителност .... НАПРЕД И НАГОРЕ!

бай ганьо така лесно няма да стане европеец. виж за внуците му след 40-50 години има някакъв шанс...така че не се хаби напразно

това свинете са много пропаднали тъпаци гледаите си жалкото отборче и си грухтете

Kато гледам,по-голяма свиня от теб не виждам.Само ти грухтиш тука.

ЕЙЙЙЙЙ СПРЕТЕ С ТАЯ ЗЛОБА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДО НИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕТЕЕЕЕЕЕ РАДВАЙТЕ СЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИ ОТБОР ПРАВИ НЕЩООО ..... ЕВАЛА ЕВАЛАААА НА ЛЕВСКИ

кяде мога да видия головете в интернет-а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Победа над много слаб,и селски отбор..Друг евроидиот..Добре е..За съжаление това ще е последната победа,на отборчето,на "народа"..Жалко

смотлио умри!!! левски е велик!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Селското отборче" е носител на купата на Белгия за тази година.

Айде честито на говедата и браво:)

ГРУХ! ГРУХ! ГРУХ!!!!!!!!!!!!! НЕ СА ЛИ ТИ СМЕНИЛИ ОЩЕ ХАЛКАТА НА ПЪРЛИЦАТА БРЕ СВИНИН СИНЕ?