Янчев: Трябваше да бием този умрял отбор

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев отправи откровени обиди срещу отбора на Славия, който спечели с 1:0 в столичното дерби на 7-ия кръг в "А група.

Обратно в новината

Коментари - Янчев: Трябваше да бием този умрял отбор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЯНЧЕВ - ЕМ НАСРАН ЕМ АСЛАН, ама какво е това сомучуствие което имат тези хора ??? докато в българия и най-вече журналистите продължаватда открояват двата вечно глезени отбора ще е така,никой не каза Славия игра добре и победи - ЦСКА играла слабо и . . . защо каквото и да стане все те са първите,похвалете тези момчета които с мотивация и добра игра победиха. Славия е отбор с традиций и ще покаже на какво е способна. От тук на там се пазете БЯЛАТА ЛАВИНА ИДЕ

УМРЙЛА Е БАБА ТИ! ДНЕС СЕ РЕЗМИНАХТЕ С МАЛКО........... МОЖЕШЕ И ОЩЕ ДА ОТНЕСЕТЕ.

умрял е на маъка ти големя син!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тапанар тиси такав долен боклук.незнам как сате избрали да играеш пак камоли даси капитан и то на цска. с такав боклук такава игра. бклук ти неставаш дори за гонене на топките оцрани.еееее но все пак сме в балгария итакива кадето за нищо не стават играят за саяление.боклук сигорноси голям вразкар задaси там.

След турците ви биха и евреите, хахаха, ЦСКА - кочината на света!

а,бе кажи пурво на феновете да не трошат садиона *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тошко маика ти е умряла . червен боклук такав. от тук нататака все от умряли отбори да падате *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.