Коментари - Изпълкомът избира днес между Матеус и Антич | corner.dir.bg
назад

Изпълкомът избира днес между Матеус и Антич

Легендите на световния футбол Лотар Матеус и Радомир Антич са най-сериозните фаворити за селекционер на националния тим, пише "Меридиан Мач", цитиран от Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Изпълкомът избира днес между Матеус и Антич | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 11

Антич!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Който и да изберат с тези куци коне в отбора България няма футболно бъдеще - вън Стилян и Мартин Петрови, вън Чавдар Янков, вън коконата Благо Георгиев, вън Валери Божинов. Те вече пробваха и се видя че са некадърници.

Вън всички, които не играят в уефски, и ще цъфнем и ще вържем. Май май имаш подхода на Мърльо за избор на футболисти за националния - има ли два мача за уефски, значи е перфектен за националния. а такива светила като японско-китайския легионер ще натрупат по 200 точки за пенсия. Айде нема нужда.

Психопат-чорбар! Докога ще делите Националния отбор според това - кой къде играе? Малоумници!!!

Ей, менте! Не е лошо да си измислиш свой ник, вместо да пишеш с моя! Много е тъпо, освен ако не държиш на всички да стане ясно, че и име не можеш да си измислиш, камо ли - коментар да напишеш!

Бат Баяне, стой си у Ихтиман и не давай акъл кой какъв ник да си слага.Преди това се изкъпи че миришеш на кочина и чесън, чорбар такъв. А сега почни да приказваш кои са ти били на гости в Ихтиман!

Първо да изберат ново БФС, пък тогава треньор.

Ако искат футбол,а не далавера,какво има да се чудят-Антич!!!

+1 за Радомир Антич

За Aнтич.......