Коментари - Лотар Матеус е новият национален селекционер | corner.dir.bg
назад

Лотар Матеус е новият национален селекционер

Германската футболна легенда Лотар Матеус е новият селекционер на националния отбор. Това реши днес Изпълнителният комитет на БФС.

Обратно в новината

Коментари - Лотар Матеус е новият национален селекционер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 32

като трениор на унгаря имаше добри посъиженя!тои е професионалист и ще направи това което трябва,но.....знаете ,'е тези световни звезди не са никак лесни!единствено бате ицо,но да му разрешат англииската педагогическа система-бои с прачка на голо! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жалко.Мислех ,че нещо може да се случи(положително).Но това е краят.Лотар просто не става за треньор.Освен това манталитетът ни се различава ( от германския ) ...толкова...разлика ...светлинни години.И най-лошото е че няама да му искат постижения и класации.Значи агонията ще е дълга.Да.Това е краят!

хахаха, айде стига сме6ки, това не е сериозно нали?! И той няма да помогне, но не пре4и да опита ; )

Абе карай да е весело...то от тия някой очаква ли нещо,можеше и по-лошо...То МАТЕУС,че си е треньорски провал е вярно,ама нашия НАЦИОНАЛЕН ОТБОР какво е,провал на квадрат

Ами да, навремето отстранихме Германия с Матеус, сега човекът е без работа повече от година, защо да не му помогнем да спечели малко парици, все пак е криза, нали?! А и може да ни класира за европейското по .......художествена гимнастика.

Това е поредното "велико" действие на ръководството на БФС ,след което можем да очакваме окончателното пропадане на националния отбор!Матеус беше велик футболист ,но като треньор е две нива даже под Стоичков!

Нарочно назначават Матеус, за да кажат после и той ако се провали " Ето какво искате, доведохме ви и Матеус, но и той се провали"? тоест те не са виновни

Лечков нали каза,че треньорът щеше да е българин?

Лотар Матеус не носи перука и затова не става за футболен ръководител!

Футболът е проста игра за умни момчета...

Много интересно се получава, когато Мърчо си подаде оставката, същото обяви и Свраков и на двамата бяха приети оставките,а сега какво - Свраков остава, а относно Матеус бих казал че и него ще откажем, защото ние нямаме аналог в света и тотално и фатално ще бъде разбита всякаква илюзия от страна на тренера, Боже опази националите от ... ръководството им.. амин.

Какво друго може да измисли синята паплач в БФС - един некадърен и пропаднал треньор без абсолютно никакви успехи ! Какво като е германец и като е бил добър футболист - като треньор не става ! Докога нещастните сини комплексарчета ще мачкат родният ни футбол - докато продажният борислав михайлов е начело на БФС няма да има нито клубен футбол - нито национален ! левски е тумор - нищо не дава на БГ футбола - като паразити са се вкопчили в него и само смучат ! Гнусни отрепки - откакто взеха властта в БФС съсипаха футболът ни - тотални некадърници, подпиращи просташкият аматьорски отбор от герена !!!

Напълно безперспективен избор. Боби и компания продължават да се подиграват с целия български народ!!! ОСТАВКА!

Пак глупост, но очаквана - това ръководство винаги взема куцоро решение. Сеге уж сведоха избора до двама и пак назначиха очевадно по-лошата кандидатура. С какво точно се е доказал Матеус като трнеьор ??? - само прелита от отбор в отбор и нищо

този лотар само за жени мисли ,а пак те как да му гепят кинтиите,а за тренжор баобсте не става.в унгаря се излози ,после мисля и в сарбя,гола вода! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ.......

тези ни се подиграват ,тоя куц кон само се чуди от кого да лапа пари и пак ще му се усладат нашите к... .вузтание си трябва на тая дурявица,много е пренаселена от боклуци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да се махне цялото ръководство защото те са проблема.Със всеки изминал ден затъркват всичко за да се вземат повече пари.

Това е поредното безумие на ръководството на БФС!!! тия са за затвора!

От блок 20-ти в Ямбол се освободиха много "специалисти", вземете назначете някой от тях.

Като нямат пари, то поне да не назначават хора хванати от гората. За футболисма Матеус не казвам лошо, казвам само за треньора Матеус.

тои тепурва трябва се запознава с играта на "футболистите" и да гради отбор.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пак хора без опит. Вземете ако искате върнете и Стоичков, а? Назначавайте хора, които имат поне някакъв опит като треньори и да са постигнали някакви успехи.

Жалко за добрия футболист и треньор. Просто милия не знае какво го чака с нашите фотболисти и специалисти с европейски претенции и занзибарски манталитет.

наще футболисти просто нищо не могат и са лиглжовци. дано лотар да не си сасипе нервите с тях, че ми е по-ял за него. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това е добре ,но да махнат Боби от футбола.Просот не става,....какво е направил за него до момента като ръководител,нищо

Е как нищо бре?!? Унищожи детско-юношеските школи,уреди сина си със SV,в което пише че е национал,разви корупцията в първенството до невиждани висоти,скапа нац. отбор до състояние да падне от 3-годишната държава Черна гора насред София.Това ако е нищо здраве му кажи.Това са постижения,за които според мен трябва да бъде обявен за национален предател,а не просто махнат...

За пореден път ще го кажа:оставете тези разглезени лигльовци.Не е проблема в тренера,просто мамините и татковите синчета толкова могат.И господ да слезе и да им стане треньор,все тая!Затова,братя,гледайте волейбол и се наслаждавайте.

И Антич, и Матеус са добри ... ама дали ще излезнат на глава с изпълкома и "футболистите" от националния ?

Не!

И аз не мисля,че ще се оправят.Тези хора са добри в работата си,но са свикнали да работят с истински футболисти и истински ръководители.А в нашия безумен БГ цирк - ръководителите ни-футболисти (т.е. пълни тъпаци) , а за играчите просто думи нямам...