Лотар Матеус ще получава 360 хиляди евро годишна заплата

По 30 000 евро брутно на месец ще получава Лотар Матеус от БФС в следващата година, научи "7 дни спорт" след заседанието на изпълкома.

Обратно в новината

Коментари - Лотар Матеус ще получава 360 хиляди евро годишна заплата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих искал да попитам:БФС държавна структура е или частно дружество.Защото ако е държавно как в условията на криза г-н Дянков ще разреши прахосването на толкова пари за напълно неосъществими цели?

Не е държавна организация, а организирана престъпна група!

Добра заплата само за обиграване на келешите. За резултат допълнително!? Браво на Михайлов.

Ритнитопковец да си днес. Но ако го няма чичо на село тия ще умрат гладни преди да са си взели заплатата. Аман от далавери.

На нашите чалгари в нац.отбор по футбол им трябва за треньор не Лотар Матеус а Гробаря от WWF.След тяхна "изява" на терена да им приложи "Последното причастие".ГРУБ И ЯК.

в момента с тези футболисти, които разполага националния отбор и господ да слезе не може да ги класира! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

между кандидатите за треньори на българския национален отбер не се вижда никакво име, което да е направило нещо малко значимо във футбола. А този може да е бил име във футбола, но като играч. Видяхме колко чини още по-изявеният от него футболист, Стоичков, но на попрището на треньора. Българските пияндета от БФС гледат личните си игри, поради което са избрали и този некадърник, който като тях се интересува единствено от парите.

Всъщност - има! Раде Антич. Хем успял като треньор на клубно и национално ниво, хем - балканец! Но не знаем поради какви причини е предпочетен Матеус пред него, може и да са финансови, може и да е нещо друго. Казва ли ти някой?! А и смееш ли да питаш?!

Тоя ще взема повече от британския премиер.

Айде оставете Матеус да работи! Какво му броите парите, професията му е от най-платените. Много сте глупави и жалки хора, много! Като ще плюете, поне не плюйте предварително, да не се надпреварвате да целувате задника му после (справка както плюхте, а след медалите се предреждахте да им целувахте задниците на Силвано Пранди и Мартин Стоев)

Първо работиш за име,след това името работи за тебе

Именно.

Каквое постигнал като треньор този некъдърник.Където е отишъл са го гонили поради слаби резултати .От торбата с .......хванахме..........

в едно нещо си прав, българите никога не сме знаели какво и как да изберем

хе хе, голям смях

Ха,че той самолетния в бизнескласата понякога е 3000 евро ... Да не говорим за наеми и подобни ... Дефакто си взима 100 бинки човека в еури,влачи мацки кат таз,а доколко добър тренер е и докъде ще ни заведе е друг въпрос май ...

Вижте,като няма ангажимент закласиране аз ще оема отбора за 100 000. Ще слушкам много.

И аз съм съгласен без ангажимент за класиране,само да ми плащат билет от време на време до Германия в бизнес класа,и наема за луксозен апартамент или къща.

...ееех, аз и без лукс ще мина - само да ми плащат по 2 хилки на месец...