Коментари - Димитър Бербатов никога няма да се върне в националния | corner.dir.bg
назад

Димитър Бербатов никога няма да се върне в националния

"Димитър Бербатов никога няма да се върне в националния отбор", каза пред репортер на БТА източник от най-близкото обкръжение на бившия капитан и голмайстор-рекордьор на България.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Бербатов никога няма да се върне в националния | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 70

Къде видя че пише родината - "На някои хора" не са родината. Това е най-правилната постъпка, човека си има свой живот, за какво да търпи тарикати, като може да не ги търпи. Ти явно имаш само един избор, да търпиш.

Митко, батковото, трябва да знаеш - "Баща и Родина не се избират, каквото ти се падне". Голям футболист си, но си недоносен като човек, като си толкова ербап ми вземи се откажи и от баща си, тогава ще те разбера.

до всички ши.... патриоти!! прав е да се сърди или не!!негово е правото да решава дали да играе или не!!таива като митьо главата и генчовци да не се правят на критикари ,а да кажат какво са направили за тази държава и тогава да се правят на отворковци!! митко е напълна прав,никакво връщане при тия ши......,успех митак!!

Колко много е необходим Бербатов на националния отбор показват коментарите и за и против решението му да напусне. Но какво се е променило от нещата, заради които напусна. Нима дори и бардака не е същия. И целия този гняв - защо срещу Бербатов. Нима не е видно къде е генералния проблем. Не се научихме да търсим истински виновните и там да изливаме гнева си. Огромният проблем на футбола ни е в БФС и факта, че там освен добри банкетаджии и заплатаджии други май няма. Там никой никога и за нищо не виновен, а проблемите все са ту в държавата, ту законите, базата и не знам къде си. Боби Михайлов беше велик вратар, явно е и добър баща, но сина му и зет му нямат място в отбора. Да не говорим за т.нар. футболни мениджъри и куците протежета, от които винаги има поне 2ма, 3ма лансирани и доказали се, като некадърни. За цялата им политика, съдии, международна дейност, детски футбол и масов футбол въобще не е за споменаване. Посредственост, мързел, алчност и некадърност - това е последните години /дори не мога да кажа нашето/ БФС

Дали не си се объркал нещо? Защо все на калпавата ракета космоса и е крив? Как бездарнико стигна до извода че БФС е виновно за провалите по стадиона, при положение че не ТЕ ИГРАЯТ на терена, а такива като Балерин, когото толкова много защитават голяма част от бездарници като теб. Как един не се сеща миналата година къде беше Балерин?

Играят тези които са избрани от БФС, а не от треньора. При 70% вратарски голове защо не сменят вратаря. И като не играят тези на терена що ги пускат тогава...

Голям футболист, голям сръдльо. Тръгнал е по неравния път на Христос Стоичков, само че този е Мария Магдалена. Дядо Вазов го е казал преди много, много, години - "пази боже сляпо да прогледа".

Не го е казал Дядо ти Вазов, а го е написал Алеко ти Константинов. Ерудит!

Не е обиден на родитаната си, ПОГНУСЕН е от генчовците навъдили се в родината му.

Бербо би се върнал само когато синята геренска мафия бъде изметена от управлението на спорта, т.е.: никога. Той го каза в прав текст, на гьонсуратите от БФС, които докараха футбола ни до сегашното дередже нито имат мозък да разберат, нито интерес да го чуят.

Тези хора които критикуват Берба незнайно защо но по цял ден мъкнат на гръб кашони. Завистливи хорица..........когато 68 хил станат на крака и ви аплодират........ще признаем и вас!!!

Нали целия национален игра за него да направи рекорда от голове срещу умрели съперници и нали благодарение на мачовете си в национала получи работна виза за Англиа пък сега нека се обижда на стрина ми пена боклук с боклук такъв!

Правилно Митко - не трябва да се слугува на геренската корумпирана пасмина !

съмочуството убива човекъ

Залягай на уроците вместо да повтаряш тъпотиите, които си чул от неграмотните си и тъпи родители.

не се връщаи предатил ти си срам за нациятя.опа нация ли ама ние несме нациа

Ами и ние не го искаме Барбуков. Не го и каним да се връща.

ВИЕ дето не го искате, сте предполагам българските идиоти, които за съжаление много са се развъдили напоследък под благотворното въздействие на чалга културата.

ами може би трябваше изгонения от целта стоичков да стане трениор за да доиде тоя мухлио да играе,като че ако играе ще вкара гол на някои хахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Даже късно го направи, трябваше да го обяви преди тегленето на жребия... А, и достатъчно търпя глупостите на паразитите - Перуката,Обичката и Правилния. Докато тия плужеци са там, и сър Алекс да дойде - само ще се бъхти залудо! Страшната комбинация от отбор и тренъор без победи, само ще отдалечи оше повече футбола ни от истината! След година няма да има и помен от Матеус... а отбора ще е още по-зле, след като и други национали се откажат да играят в омагъосания отбор на боклуците от управата!

Напротив, отбора сега е точно на някои хора, които искат да си продадат лекетата, на някой отбор. И ако той се излъже и ги вземе после търкат пейките докато се отърват от тях. А Бербатов го подкрепям, за какво да играе тук, с треньор смешник дето всеки от нас ще постигне същите плачевни резултати и ще вземат по EUR50000 на месец, без да имат визия или намерения да работят а само да гушнат кинтата. Всичко е само за пари, но не защото Бербатов не взема от национала а защото Наско, Мъри, бате Лецо и Боби искат още повече и си правят схемите. Ако не е така ме напсувайте

бербатов гордеем се с тебе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой освен малоумен българофоб може да се горее с предатели, като Бербатов? Много скоро пе...... ще изпадне в дупка и пейката на Манюн ще е вечно негова!

Асен е популярно име сред българеещите се цигани.

За кой да се върне?! За всички гУемци и разбирачи,които не са се сабличали и в час по физическо?!Да не е луд... Първо да ги съберат цялото БФС и разстрел на площада,заедно с всички тия неграмотни и бездушни душици,тогава може да дойде и да се опита да направи нещо,ама сега ще е като "пръдня в космоса"

Ами има си достойнство и цена човекът, защо да се връща при тия смешници в националния, разни връзкарчета, синчета и племенници на бивши величия и настоящи мафиоти...

Бербатов не трябва да се връща в национален отбор, който не уважава добрите си играчи. Време е да помисли за себе си и кариерата си в Манчестър. Един Бербатов отбор не прави - като няма кой да го подкрепя в центъра, а в защита е Иван Мастиката и Стоянов пенсията сме умрели. Този национален ще падне от Видима РаковСКА

Не намесвай,Глупако,Видима-има си име и то не е Раковска.На Раковска си има хора,които не обичат отбори ,които плащат малко но редовно на играчите си ,а не на съдии и централи.

Мафията във футболния съюз прогони Бербатов от националния отбор.На всички Ви е ясно, че в отбора повечето играчи са меко казано връзкари. Защо Митко да бърше алчните задници на т.н. ръководители на родния футбол.

Много ми е интересно, "ощипаната госпожица" Бербатов какъв пример дава на децата от така наречената си фондация ?! Деца работете за България, само ако имате "далавера"...разбирай примерно да ти дадат работна виза за Англия. А после за какво е България...абсолютен егоист и саможивлек, самозабравило се момче. Критикуваха го в България и с право, защото от мачовет в Англия и ние получаваме картина, а че играеше "ганкиното хоро" и бабите го видяха. Националния отбор е на България и на герба не е изобразен някой "велик" футболен специалист а това е символът на родината ни България ! А и може елементарно да се провери като е толкова над нещата дали Бербатов сам си е плащал билетите за да "играе" за България и колко пари е взел за повиквателна за нациналният отбор. Сигурен съм, че не е върнал парите...."пази Боже,сляпо да прогледа" !!! За мен е елементарен предател....и нищо повече !

тъп си....бих обеснил защо, но се съмнявам, че ще го разбереш

Присъединявам се към твойто мнение - човекът е безнадежден. Бедата му е че се мисли за отворен и умен и смело се излага с мнението си. Ако разбере, колко е тъп не знам как ще го спасят да не се гръмне.

Стига гледа парите!Човекът правилно се отказа, даже се чудя на другите от неговата генерация, защо не се отказват, ами се мъчат с трагичната подрастваща генерация.За съжаление това са последните качествени футболисти които ще играят, ако не се промени тотално мисленето на БФС и Държавата.А иначе, такива "националисти", като теб сме ги виждали!Правилно си се нарекъл "фен"!

И цял живот да работиш няма да му изкараш заплатата за 1 седмица. Зависта ще те погуби....

Подкрепям Бербатов. Пълен бойкот на тия мошеници в бг футбола. Празни стадиони, да пукнат от мъка.

и за какво да играе за националния без пари и освен всичко да го плюват разни журналистчета, сега е хванал Съра за шпека и прави пачки факт е само едно със или без Скорбутов, нападението на България е по-жалко и от защитата ... а игра в центъра явно не се нрави и на фьеноветье

стига с този дезертьор.Хайде кажете какво толкова са го обидили?Да не би да играе за без пари?А и дори да трябва да играе без пари,пак не трябва да отказва.Нали се играе за честта на Родината.Но това е положението при сегашното лигаво поколение.Те незнаят какво значи да защитаваш родния трибагреник.И всички които го защитават са от тези пикльовци които не ги хвана редовната военна служба,и незнаят що е това чест.

Пази боже сляпо да прогледа, я да го обожествим тоя Митко ли, какъвто там е..

Абе Митко, националния не е на някои хора бе момче..

Аз си мисля, че един ден ще се върне. Стоичков също се отказа, но после се завърна. С Бербатов очевидно сме по-силни. но трябва да му докажат, че са достатъчно добри и могат да поемат отговорност. Защото иначе само той излиза виновен.

Ако се върне точно при Матеус ще сбърка,мое мнение...съвпадение или не ,но кариерата му се съживи точно като напусна ,а и един добър Бербатов в Манюнайтед е полезен за себе си и за България,съпоставим е със Стоичков в Барселона

Айде говеда, умрете от мъка и яд. Искрено се кефя на злобата и омразата, която бълвате срещу Бербатов. Това сте вие, долни мръсни говеда!!!

Чорбалъспор - няма по-големи оплювания към Бербатов точно от свинската ви агитка. И не забравяй, че той е от Пирин а не от титаничната ви панчаревска сбирщина от мухльовци които размахват шамари за новичък ситроен

Сниьо мръсна, не го ли псувахте вие преди да го продадат? Не измислихте ли вие прякора Барби? Не му ли викахте вие да си ходи в Благоевград? Ного ви знаят устите, ама сте насрани по тая тема.

О... о. .. о колко си прост. Има ли смисъл с теб да говоря о...о...о колко си прост. О не !

В момента националния отбор се нуждае от лидер и това е Бербатов. В последните два мача лъсна истината колко струва националния отбор. Някой ще каже,че той с него нищо не е постигнал, но да не забравяме, че футбола е колективна игра и се игра от 11 души + 3 резерви, просто няма как да игре за 14 души и най-важното футболистите трябва да бъда спортисти, а не спиртистти. Тъжно, но факт. За 80% от нациолналия отбор има повече информация с коя спал, къде бил и с кого се сбил, отколкото колко гола е вкарал, как тренира и какъв режим спазва. До тук само констатирах, много важно, кервани си върви ,кучетата си лаят. Ето моето предложение. Не знам как но в отбора от старите трябва да са Мартин,Стилян,Митко и може би Валери. Всички други млади играчи на 16,17,18 най-много години 19. Да трупат стаж и опит в националния отбор и първа въжможност да се продадат в Англия, Испания,Германия или Италия, в най-лошия случай в Португалия или Франция. и резултати да чакаме най-рано 2016

Ми да не е луд да се връща при тия баби...Пълни некадърници.

И Слава Богу! Тази новина ме успокои вече. Че някои бяха тръгнали да го молят на колене да се връща. Като че ли е направил нещо за тоя отбор толкова години! Мартин има по-големи заслуги за него от националния! Един път като се е отказал вече да не се връща, няма да си избира мачовете, в които да играе! Айдеее...

Все още има някакво здравеопазване-прегледай се!

Боклук. Заради такива като тебе е приказката за казана и дърпането.

Само 149 гола е вкарал - абсолютно нищо ... Пийни нафта да ти олекне!

може би ти си по-добар варянт от нападателя на ман у *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

разбира се,че не трябва да се връща. с кого ще играе,на кого ще подава и кой ще му подаде?

не спекулираите с името на митко.перуката трябва да си ходи.митко показа какво значи да викаш на поп мискин

Подкрепям го! Няма после да си бършат зад...ка с него. Защото ни очаква пълен провал и тези квалификации. Убеден съм!

Просто на Митко сега му е времето да си изработи новия договор с МЮ и аз го подкрепям за това. Няма смисъл да се връща. Той осъзнава, че на национала му е нужна промяна не в рамките на годината, а за бъдещите 5 години, тоест трябва да се работи върху младите.

Подкрепям. Митко трябва да се докаже в Ман.Юнайтед и вече го прави. Сега е времето да заслужи нов договор с клуба си. Започна да играе много добре и му желая да продължава все-така. За да имаме национален отбор не е достатъчен един Бербатов или Петров. Има други причини за неуспехите и дори Бербатов да се върне, нещата няма да оправят.

Точно така.

браво.

абе народе стига с тоя Митко бе, Айде да престанете да го хфалите тоя играч измислен.Вкарал неколко гола и Англия и е номер едно. Майка му да не плаче пак по стдионите.

абе ти си абсолутен боклук ако не осузнаваш че бербатов е наи добрия булгарски играч само миризливци кат тебе не го разбират това тои не само че не трябва да се вруща траа да си скуса булгарския паспорт и да не се вруща никога в булгаристан при такива шибани търци като тебе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прав си! Кажи нещо за себе си, че да хвалим тебе! Ти сигурно си вкарвал много голове в Англия, не като Бербатов, само по 10-20 на сезон. Бе, ти да не си Стоичков, признай си. Или, Марадона? Може би си Кантона? Кажи кой, че да спре народа да се занимава с тоя измислен Бербатов и да започне да се занимава с теб, истинския.

А ти първо се научи да говориш и пишеш правилно на български.

ганьо, народа го вълнуват можещи и успели не анонимници като теб, подразни ме но след минута ще си забравен

я ходете му направете на Митко една с.... ка, п....ки такива.

Ако знаеш, колко си тъп, братче, никой няма да може да спре да не се самоубиеш по особено жесток начин. Даже не можеш да разбереш какво съм писал. По-добре недей да пишеш по форумите, че мирише страшно. Чети и питай, някой да ти обяснява. Нещастна душичка и тя иска да каже...

първо се научи да пишеш на Български и тогава ме наричаи турчин разбрали бе селтак

е тоя Митко ли ще ни оправи отбора бе хора.Тоя само разваля дисциплината