Коментари - Страхотен Мартин Петров спря Юнайтед | corner.dir.bg
назад

Страхотен Мартин Петров спря Юнайтед

Крилото на Болтън Мартин Петров направи асистенция и отбеляза второто попадение за своя тим при равенството 2:2 с гранда Манчестър Юнайтед, за който Димитър Бербатов бе титуляр.

Обратно в новината

Коментари - Страхотен Мартин Петров спря Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 8

Между другото моите поздравления за Марто - страхотно желание и воля за доказване! Прекрасна игра! Наистина нямаше късмет с контузии, но сега е от най-добрите играчи на Болтън (който между другото се държи като отбор за разлика от Манчестър). Дерзай Марто !!!

За съжаление, мачът на Бербатов, неприятно напомни за предните два сезона. Раздаде няколко елегантни паса и се загуби. Пропуск сам срещу вратаря,. От него се очакваше да нпарави, това, коео напави Нани. Енергичен, напорист, Мартин. Успех и на двамата през сезона.

Не бих се изказал толкова крайно. Все пак от Бербатов очакват голове в случай, че му подават добре извеждащи пасове, която дейност в Юнайтед е на кота "0". Отборът е обезверен и безидеен, няма кой да върже игжрата и да измисли нещо различно от стандартно центриране по фланга. Защитата е тотално разпиляна и по терена цари хаос. Единственият с фантазия и техника е Нани, но той е непостоянен и несериозен. Отлично се справи при гола си, но през останалото време, нямаше едно точно подаване или центриране. За пореден път ми прави впечатление, че избягва да играе с Бербатов, когато последният очаква топката на изгодна позиция. Очевидно в цигането има много завист и злоба, който никога няма да му позволят да стане играч от световна класа. За останалите какво да кажем - Руни е трагичен, Гигс и Флетчър също, като последният прецака отбора си втори пореден мач, Еванс също е абсолютна паника напоследък. В момента и Сър Алекс сигурно не може да си познае отбора. Дали ще осъзнае някога, че има спешна нужда от полузащитник. И въобще нямаше нужда да пуска Руни, а може би по-добре щеше да е да пусне Парк (щото май друг избор няма...) и Гигс да играе зад Берба, ама нейсе...

Преди няколко дни някой тук ми обясняваше колко далеч е Мартин Петров от класата на Бербатов... Много далеч наистина... Нямаше късмет Марто с тези многобройни контузии, а пък вече и годинките си казват думата. Добре, че успя да се махне от Сити!!

"Зат Найт се извиси и заби с глава топката в мрежата на гостите." - голът не беше с глава а удар с крак

чети хубаво преди да коментираш

това което съм копирал е текста от статията, затова съм го написал, и редактора го е поправил - къв ти е проблема незнам

Хей,чичко az, за да правиш коментари не е нужно само да имаш глава,а трябва и нещо в нея да има!