Коментари - Бербо казал ”не” на Матеус по телефона | corner.dir.bg
назад

Бербо казал ”не” на Матеус по телефона

Димитър Бербатов е отхвърлил вчера пред новия селекционер Лотар Матеус възможността да се върне в националния отбор, пише "Меридиан Мач".

Обратно в новината

Коментари - Бербо казал ”не” на Матеус по телефона | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 21

Тая Диадемка направи много за България и да се гордеем че сме българи но щом казваш......то и Митьо Очите не лежи малко по затворите.....

Тоше дребен глист, що не му направиш една с... на твоя идол- мекото коляно? такива като тебе дето се възхищават на ритнитопковци, а не на истински БЪЛГАРИ, са жалки утрепки. Защо не се възхищаваш на Илия Минев, който лежа по затворите повече от Нелсън Мандела..цели 33 години и умря в мизерия...той не е ли постигнал повече от него? или ти си толкова повърхностен, че гледаш само дали е известен или не, дали е натрупал милиони или не? Виждаш ли сега, та ти дори не си чувал сигурно за него? но за Диадемката знаеш всичко, хвърлил два тъча и бил три корнера...жалкар, скрий се в дупката мишка

И аз да бях на негово място и аз нямаше да искам да играя в националния...не е престижно да играеш там, а обидно. Отборът ни е същия като държавата, няма какво да се лъжем...а това кой играе в националния ... Вижте първенството ... има 2-3 ма футболисти ,които играят и те са чужденци...какъв национален, какви 5 лв.

Бербатов спазва стратата максима - Не лижи там, където си плюл! Каза, че се оттегля и държи на думатата си.

Не ми харесва как играеше в националния, само се разхождаше по терена. Добре направи, че сам се отказа. Смятам, че това че освободи място за някой по-амбициран млад човек е нещо позитивно за целия отбор!

Аз предлагам критиците да псуват и Сколс и Гигс! И те за нищо не стават.....защо се отказаха?! Спокоино и Малдини можеше да поиграе....Барби, Ице.....защо ви мрази тази завистлива България толкова много. На Първанов и Бойко когато станат на крака и ги аплодират 80 000 както на Камп Ноу или Олд Трафорд.........тогава България ще забрани думата "криза"! Извода е че и тях ще мразим защото сме завистливо племе! Евала на малкото които приеха друго гражданство за да не ги е срам от такива сънародници!!!

Аз може и жалък да съм, макар и не чорбар - за това не споря ... Ама Бербатов не е - той един от най-добрите футболисти/спортисти на БГ и ти едва ли ще направиш една стотна от това, което той е успял и все още му предстои да направи ... Тука е лесно да плюеш, но ако за теб напишат една статия с твоите постижения и те сложат до постиженията на Бербатов - представи си тогава кой ще изглежда жалък!

Вие не осъзнавате една голяма подробност. Националния ни отбор в момента въобще не е национален. Той не служи на феновете, не служи на България. Този отбор обслужва лични интереси на ръководството. Насето и другите плужеци си набутват хората за да си правят кинти. Кой би искал да е част от това? Иванков също се отказа, но никой не казва нищо по въпроса. Смятам, че Берба е дал повече от достатъчно за националния и НИКОЙ няма право да го съди за решението му. Ние трябва да гледаме напред, да направим отбор, който да се бори на световното след 4 години, там няма да играят нито Берба и Иванков, нито Марто и Стилян, дори и Ивелин. Ако от сега не започнеме да правиме отбор за тогава, а залагаме на старите кучета познайте кой пак няма да се класира за първенството?

Тошеее, жалък си като всеки чорбар....

това не май а пална п.... .че някои муе казал нещо на вапреки и вече се отказа от националня . ами дасе откаже и от дарявата . барби барби :)))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Според думите на Бербатов, излиза че е играл не за България, а за това да подобри рекорда за най-много голове. Не трябва дори да коментираме такива "българи". Нека се старае да се доказва пред бирените шкембета на острова. За да играеш след химна на родината, се искат не само крака, но и глава и най-вече голямо сърце!

Като стигнеш неговото ниво и като почнеш "да играеш след химна", а след това като те ебн.т изодзадзе "ръководителите на футбола" и "верните фенове" тогава коментирай. Засега можеш само да пофантазираш ...

ами не е като да ни скъсваше от радост феновете - нормално е да му се сърдим, на него и съотборниците му.... но да напусне националният отбор не му прави чест

Евала Берба! При тези манекени и герои от Син Сити не ти трябва да играеш! То си личи от драстичното покачване на формата в Ман Юн! Един въпрос за критиците - ЗАЩО САМО НАЙ-МРАЗЕНИТЕ ФУТБОЛИСТИ ИМАТ БЛАГАТВОРИТЕЛНИ ИЗЯВИ ?! Риторичен въпрос..........евала Берба и Ицо!!!

барбууууук стига с тоя боклууук :))))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ок мен- и ние не искаме да ти гледаме разхождането по терена и после глупостите които дранкаш след мач!!! благодарим ти че спази думата си!!!!

Браво ,г-н Бербатов.Показахте още веднъж на всички ,че имате достойнство и чест. Желая Ви здраве и успех в семейството и в спортната Ви кариера!

Кой го е еня за куклата Барби? Това леке не бива да се вика в националния. Трябват ни мъже, а не пе..... Едно време е било чест да играеш за националния отбор на България, сега когато има пари само тогава се затичват малко.

То едни мъже в национала......да те е срам да ги гледаш.Баби да.Толкова смешен национален отбор незнам дали сме имали в последните 30-40 години.Не проблема в трениорите проблема е в мотивацията на тия дето ги викат в националния.Тях не им пука за нас българските зрители.Разхождат се до рани места разхождат се по терена падат от смешни отбори.Неразбирам кво се нервите на Бербатов.Дали го харесва някой или не играе в един от най силните отбори в света.Явно има причина да е там.

Ами то мъже на останаха...само пе.... мислещи за коли и жени. Да пускат млади момчета, не толкова обременени и жадни за игра. Ония плужек Фибата, да си прави милионите и да не се занимава с България, той е предател също като онова човекоподобно - Стоичков

Ех да имаше още "кукли" като него в националния - ама няма ... има разни дето си играят с куклите от чалга-клубовете и после на терена са плужеци - ама ти явно си падаш по плужеците най-вече. Не разбирам защо трябва и Бербатов да стане плужек? - за да ти е кеф на теб ли - смешник ...