ДПА: Ролите в Юнайтед се размениха

Ролите в Манчестър Юнайтед внезапно се размениха само за няколко месеца, пише ДПА в очерк за началото на сезона в английското първенство по футбол.

Обратно в новината

Коментари - ДПА: Ролите в Юнайтед се размениха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и аз съм реалист. отбора ти шеста поредна година нищо няма да спечели. повярваи ми.

Да живее Бербатов!

може да ми го оближеш- лайното хаха, и не съм злобен ами съм реалист, а за тези от вас които не искат или не могат да възприемат истината скоро ще се убедят в нея, и като завършек към всички като теб - духайте шкембето мухахаха!

Той няма друг избор и трябва да даде всичко за да е на върха т.е. в МЮ. Ако не стане го чакат в Своге, Миньор и т.н. За да си в МЮ трябва да играеш на 150% във всеки мач. Да не забравяме че това се заплаща стабилно...

Абе голям разбирач си ти , спор няма. Понеже не е постоянен в изявите си започна в Пирин и стигна върха Ман Ю. Злобей си вътре в себе си , не ни заливай и нас със злоба, тъпо лапе.

Арсеналът ти е само от лайна,нали? Лайна,каквото си и ти!

Злобен си ейййй. Какво ти липсва че все желаеш злото на хората които се опитват да направят нещо Като недо... стара мома :-)

Споко, скоро пак Рууни ще доминира а Бербо пак ще зяпа от скамейките, щото притежава една типично българска черта- непостоянство и самозабравяне- ще видите че точно така ще стане!

Само мога да стискам палци на Бербатов да постигне добрите резултати на Руни от миналия сезон ! Успех и на двамата.