Бербо разкри истината за отказването си от националния тим

Димитър Бербатов призна в откровено интервю пред американската телевизия ESPN, че се е оттеглил от националния отбор, защото не е могъл да превъзмогне критиките по негов адрес за представянето му с фланелката на България.

Обратно в новината

Коментари - Бербо разкри истината за отказването си от националния тим | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи сега са 11 на терена? Онзи ден Бербатов каза, че е носил отбора толкова време. Нещо почнахте да се оплитате господа слепи последователи!!

По време на война такива като Барби са ги разстрелвали като дезертьори ! Той си е просто един женски полов орган !

ако всичи футболисти които играят вав националня мислеха като барбито , какво се получава ?? аиде вие кажете тези които ну лият задняка ??? щеги критикува народа след като нищо не направиха толкова време , поднахме от такива смешни даряви и какво трябваше даги боготворимли ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да,скапи санароднизи.така се получава,когато един народ няма назионално достоънство....тогава всеки се спасява поединично,а герба и химна -кучета ги яли.всеки прави своствена сметка,като бербо,да направи собствен имидж и пари.не бяхме само ние,които искахме повече от него,така беше и манчестер,плуха го две години,но тоъ остана,за да се докаже и не се оплакваше.лесно захварли назионалната фланелка,но остана с тази на парите.....ялко,каквото и да си говорим,винаги става вапрос за пари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чета тук как бил слаб последните години и в Юнайтед ама не му било стискало да напусне, чета и се смея. Първо и най-основно, в Юнайтед Бербо е един среди много, докато в т.нар. национален отбор той е един-единствен. Слабата му форма миналата година бе компенсирана от суперформата на Рууни. През 2008/09, пък целия отбор на МЮ играеше в полза на Роналдо, така че не можем да говорим за каквато и да било слаба форма, след като Бербо му направи достатъчно много асистенции. Второ, в Юнайтед последната, а и единствената, дума има сър Алекс и ако той му има вяра, никаква критика няма значение. В т.нар. национален отбор има знайни и незнайни апаратчици, всеки един от които смята, че има право да критикува за щяло и нещяло. Такова нещо "човек-отбор" във футбола няма - всеки е толкова добър, колкото играчите, с които играе. Истината в България е, че имаме едно трио играчи (Бербо, Стилян и Мартин), които могат да играят в европейски топотбори , а всички останали не стават дори и за "чеп за зеле", както казва народът.

Големия играч по това се познава играе си играта и не се влияе от хорските мнения т.е има здрава психика, а това е проблем за българите както и за този, така наречен футболист, Бербатов.

тои нека си взима милионите,и да си живее живота,а вия тука го плюте скапани некадурници

абсолютно точно казано

путио марикин е барбито , какво направи за националня отбор , нищо и какво като вкара 48 гола ???? а колко време таркаше пеикете на манчестер та повечето пати го нямаше и вав резервите . мрзеливец и надут отгоре на това . на това мусе вика предател това е наи точното определение за барбито предател *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

забравящ едно и то е мн важно: националният отбор по футбол се състои от 11 състезатели, тоест не може на всички вас, които твърдите, че сте казвали истината да плюете по Бербатов и да отъждествявате отбора с него, защото футболът о ти, койот си посочвал истината през последните 3 госини , е колективна игра..така че ..Бербатов е прав

Това е все едно най-добрия футболист в България.Така е.Обаче щом най-добрият е тоя чаршаф, скъсан вестник дето се развява из терена все едно духа вятър, то наистина скоро не чакайте България на голям футболен форум.

Прав си. "Журналята" винаги са се о..рали в преследване на по - голям тираж.

за ялост е така. и докато не го осузнаем, докато не натирим простите да се подчиняват, умните да управляват, няма да се оправим. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кервана си върви.....кучетата си лаят....балъци

Бербо е капут

Браво, Берба !!! В тази страна е крайно време да се разбере, че малко се работи, а много се иска. Не можем да носим некадърниците и мързеливците на гърба си ! Критикарите са от тях. И тук не става никаква дума за патриотизъм, любов към Родината и други подобни. Оттегляш се и показваш колко немощни са вечно недоволните. Който е способен, сега е момента да се докаже, а не да избива комплекси по форуми, преса и сред приятели. Още веднъж: браво за смелостта и непоколебимостта !!!

И тоя охлюв иска някога да става треньор на националите...Боже опази.Да му разлепят снимката на всички КПП-та и ако влезе в БГ да бъде ЛИНЧУВАН публично

ако някои от ваз може по добре да се представи от него нека го направи :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

просто грешка в превода,така наречен буквализъм.интернатионал означава национален и международен на англииски.разбираш ли колко си елементарен! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

злобари

Прав си, а 9 септември 1944 съвсем ни довърши.

Прав си 100% Завист и злоба задавя редовия българин като види някой успял И най-бързо тая гнус се излива в Интернет. не че живота му става по-хубав. Напротив.

Боклук ли. Я си огледай мизерния животец, огледай си дебелата кифла и изгнилия таралясник Огелдай си осверипялата от завист мутра и пак се запитай : Койе е боклука всъщност?

Дано те путне влак Бербо. боклук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

е това ли ти беше целта да подобриш рекорда п....л мръсен . и два пъти да го подобриш пак ще си останеш най-мразения българин . МЪРША

Бербатов е един от доказаните най-добри нападатели в света.Той има само един проблем и той е,че е българин.Т.е. част от един народ,който Славейков още преди 135 години е определил съвсем правилно в стихотворението си "Не сме народ" В него се казва : Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.

Абсолютно прав си!!И аз се чудя и не мога се сетя,б... ла....,предател....И какви са тия дето му лижат г... и го възхваляват тука из форума?!???

истинските оскърбления получаваше в Man Unated ама там си стоя кротко на резервната скамеика.

Аиде сега стига глупости.Всички сме виновни,защото последните 3г.Бербатов играеше изключително зле и му го казвахме.Това че не беше във форма го виждахме не само ние,а и феновете на Манчестър.Май много бързо забравихте с какво нежелание играеше навсякаде.В началото на сезона даже според анкета в сайта на Манчестър,едва 11% искаха той да е титуляр.Сега като взе,че след толкова време му тръгна играта няма какво да му се извиняваме,че сме го критикували,след като не е играл добре.Ами Стоичков също го критикувахме,особено като се отказа от отбора 97г.,обаче човекът има характер и се върна.Колкото можа помогна после.Те какво искат нашите националчета-да гледаме как играят без желание и да им се радваме,чакайки да направят най-после един силен мач за тоя отбор.Еми съжалявам,ама няма да стане.Тъй че ми е смешно да гледам как пишете,че народа е бил злобен,защото казва истината,че някой не иска да играе със сърце за родината си.

лигав и нагул, поне като дава интервута да казва светно и да не говори празни тупотии. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На това му се вика п.... марикин , някои да не му каже нищо :) като е вкарал тези 48 гола до каде стигнахме , до под кривата круша . стоиси там но и там нима дате тарпят . кукла барби това е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В "Б" група има много по-кадарни момчета от нашите лиглиовци от нациаоналниа,които са звезди в нощните клубове.Те биха дали вси4ко от себе си...,а не като тези сега...

Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.

Докато играят в националният само докато излязат в чужбуна и после се правят на непорочни булки.Няма да има футбол.А само пари.Затова футбола си отива не само в България а и в чужбина .

Няма да се оправим, докато сме толкова ЗЛОБНИ,ЗАВИСЛИВИ и ИНТИГАНТИ.

Всички търсещи недостатъците на един очевидно успял българин в известна степен страдат от комплекс за малоценност.Или нацията е болна или сме си прост народ.Прост народ слаба държава!

абе бабо,никои не търси недостатъците му,но след такова безмозъчно изказване е редно хората да реагират.хайде да напусне и манчестър,защото и там го критикуват непрекъснато ,особено миналият сезон-хайде ама няма да напусне.На този народ му писна от идиоти ,които като забогатеят малко и се мислят за богове.Да го беше дал по кротко с изказванията и поведението си и народа нямаше да реагира по този начин.

барбууууук барбууууук боклуууук :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дали осъзнаваш,чалгаджиьо,колко ти е тъп коментара?!? Най-вероятно не...

Скалъпи нещо момчето колкото да не е без хич. Толкова много критики отнесе в Англия и от феновете, и от пресата(не само жълтата), но това не го накара да се махне от Манчестър. Защо? И на двете места главната причина да го критикуват беше една и съща... "мързеливият" му стил на игра. За първи път показа как трябва да играе един нападател от неговата класа в мача с Ливърпул и си пролича! За съжаление още в следващият двубой си запя старата песен. Все се надявах да обвини ръководството, че пълни отбора с калпави играчи, но не посмя да го каже. Жив и здрав да е и да седне и да помисли кое беше по различно в играта му срещу Ливърпул, от останалите 90% от мачове, които изигра досега.

Много правилно.Там са истинските фенове.Тук са псевдоразбирачите за които вече има и наказание - Боби Михайлов ХАХАХА

Добре де.Защо ни занимаваш с проблемите си? Отиди на лекар и му обясни,че имаш проблеми с паметта.Най-вероятно си просто глупак с промит от чалгата мозък,но разбери,че това не е форум за слабоумни и ще те помоля да се ориентираш към някой медицински,където ще срещнеш разбиране

Когато Левски е бил жив не е имало чалга,а хората са имали душа и чест.

нещастна държава и нещастен народ

За три години един път направи мач. Това ли са оправданите милиони - един мач, три гола, дори срещу Ливърпул и то след 3 години. И това му беше на Бербо. Сега го чака съдбата на Рууни. И се бил обидил от феновете. Да бе. ТОй се срамувал като вкарал три гола на Ливърпул, пък се притеснявал от българските фенове когато едва докосваше топката за цял мач.

мноооого образован си, де... и отрязаня гъз дееа! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ще се откаже и от ман.утд, споко - първо ур систер да мине през леглото му, и после. дееа и смешника дееа! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

путио си беше и путио ще си останеш,защо ли нямам спомен от един твои паметен гол с националната фланелка,а те колко бяха 48 ли ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

за феновете? за кои фенове да играе? за селските гъзета? имахте един от наи-добрите нападатели на света, и го оплюхте де... маа ви де...! играите сега с на боби малката гордост! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

боклуциии на вас не се угажда, като играеше го плуехте, сега като не играе пак го плуете, еми боклуци си сте *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам... Ако му трябваха мачове в националния, за да осъществи трансфер в Англия... Дали щеше да се откаже, поради причината, която изтъква? Успех!