Сектор ”Б” изригна срещу управата на Левски и БФС

Сайтът на привържениците на Левски sector-b.com публикува декларация във връзка с преместения мач на техните любимци срещу Литекс от 11-ия кръг на "А" група.

Обратно в новината

Коментари - Сектор ”Б” изригна срещу управата на Левски и БФС | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учудва се пише с У, а не с О, аман от неграмотници, които се борят за права и свободи....

изкуствено създадения работническо селски колектив ЦСКА грухти и грухти . Ей свинье вие сте в историята бе алооо и там щи си останете . Левскар шеф на БФС ви спаси бе селяни , иначе щяхте да сте у В групата вече бе алооо хаххахха

краси , даже името ти се римува : краси - праси . въргаляите си се в собственните лаина "армеиски" . армия няма ама затова пък вие грухтите непрекъснато. комплексари - даже баба ми не помни вече вашите европеиски победи!!! затова пък се изложихте в анадола съвсем скоро и всички видяхме. спрете да грухтите че ще ви ударят печат стара планина продукт

Ами вие не разбирате ли драги ми Левскари, че тази програма и мачове в неделя и понеделник се слагат за да имат вашите играчи повече време да си починат след ЛЕ мачовете. Нали няма да имат въздух да играят в събота, след всичките препарати които са взели в четвъртъка...

Мъчно ви е прасенаца но..така е ! Ще мине време и всички ще сте забравили , че някога е имало в БГ едно недоразумение наричано "цска" ! Ще го преживеете накак..нали ?

"Футбола бил за феновете" - стига смешки. Футбола е за да си пълнят гушите някои и/или да си перат парите и/или нещо друго, знам ли какво. Това че има тъпанари наричащи себе си фенове на отбори и ходещи да ги гледат си е чист проблем на тъпанарите.

абе. говеда, що не вземете да млакнете? виваги лефффски са прецакани, винаги те са не'оценени (ама то няма и какво да оцениш, освен селски изяви), само мучат че на гарра му харесвали "атрибутите... и накрая какво? е как какво? цска!!! цска!!! цска!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пуснаха тока в свинефермата и прасетата почнаха да грухтят по форумите!

Това са пълни глупости! По логиката на оплакванията - за някои ще е по-добре Левски да играе още в събота, 2-ри октомври, по възможност от 16.00 ч. Така де - след мача със Спортинг - на самолета, от аерогарата - на автобуса за Ловеч! За да могат някои да гледат мача спокойно! А тези които ще играят - тях питате ли ги?! Чорбарите още скимтят за това, че ни били надиграли, а ние сме ги излъгали. И естествено премълчават факта, че имаха ден повече за почивка от нас след мач със значително по-лек съперник от този на Левски. А сега и мача е чувствително по-тежък, и умората се е натрупала в повече, за разстоянието до Лисабон и обратно да не говорим! Хайде, моля ви се - тази декларация е толкова "нужна", колкото и ланшния сняг!!!

Подкрепям, колега, а свинете долу да мълчат, щото ако БФС-то си беше на мястото цецка щеше да е във В група. За Пирин и Ботев може, за ЦСКА не може.

И аз съм левскар, ама трябва да кажа веднага, че само един полуидиот ще се юрне към Перник или Севлиево да се дере на стадиона. Явно люлинската наркодружинка се е е надрусала и сътворила поредния шедьовър-декларация. За другаря Борат нито дума - а иначе крещят "Нищо общо с МВР" - явно с ДС може.

А бе вие от уефски що си мислите , че само вие играете от 21 часа бе смръдльовци.Извадете цялата програма назад и ще видите кой е играл най-много от 21 часа бе сиви искърси говеда

Aбе присмял се сульо на пульо...

Вашо е и управлението на БФС, ваши са си и управляващите в Левски. Общи са и целите - Левски шампион. Ма що тогава сектор Б изведнъж запя песента на Емо Костадинов, че трябва да се направи отрано програма и тя да се следва. Щото това е истината. Но тя не преследва целта Левски шампион. Значи сектор Б нещо не са в час с ръководната сила БФС и Бай Ганьо. Но пък са прави. Парадокси нали?

Абе прасе ти кой си мислиш, че е отбора на народа, вашата комедийна трупа ли ???

То това се прави за вас бе говеда ,да сте си отпочинали след Португалия на Любо Пенев му се иска още в събота да играе с вас телюги!!!То БФС ги храни и закриля ако се закучи некой мач дава дузпи те ..изригнали били хахаха наркомани!

говедата обаче май верно си вярват, че са отбора на народа..