Коментари - Валенсия измъчи Юнайтед на ”Местая” | corner.dir.bg
назад

Валенсия измъчи Юнайтед на ”Местая”

Манчестър Юнайтед постигна първи успех в Шампионската лига през новата кампания, след като победи като гост с 1:0 Валенсия.

Обратно в новината

Коментари - Валенсия измъчи Юнайтед на ”Местая” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 24

Целият свят разбра,че докато не сменят Барбуков,Ман. Юн. няма да вкара гол,но накрая и дъртия сър се усети.

Берба с оценка 8......повечето от вас даже са на минус....

Зализаният плешивец,играе най-добре от резервната скамейка.

Генчо,Генчооооо....смешен си ти Генчо.......завистта ще те погуби!

Ти сигурно с стрхотно сериьозен, но никой не те познава. Пък и за какво ли на някой му е притрябвало да те познава?

Бербатов игра чудесно ! Направи достатъчно самостоятелни атаки и единсвено шанс спаси Валенсия !

Нашият пак има заслуга за гола - защитата на Валенсия се е успокоила, че е излезнал и са пуснали гола.

От мен да знаеш, че сина на майка ти е най-големия простак...

Ти май не си гледал мача, а?

абе,ти за да не го харесваш,значи си долен педал-"левскар". *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сър Алекс усети, че играта на испанците е организирана така, щото да не стигат топки до Бербатов, да го пресират. В мига след смяната, преди още да преустроят играта си, падна и гола. Супер!

Кой пречи на Ман юнайтет да вкарва голове се видя, бившия български национал, но от пейката е най-силен.

Чиста случайност. Юнайтед имаха 2 положения в мача и двете направени от Бербатов. Никой не му подаваше. Мача беше скучен защото само в центъра се играеше и липсваха положение пред двете врати. Да не забравяме Чикарито, че изтърва чист гол и запрати топката в гредата. Ето затова не играе за националния защото е пълно с отрепки в България, които постоянно плюят. Хейтъри!!!

Защо коментираш бе, гьонсурат, след като очевидно не си гледал мача? Бербатов игра перфектно и само комплексиран нихилист може да каже обратното.

явно е ,че не си гледал мача ,но това не пречи да даваш "компетентни" мнения.... за твое сведение"смешния"бербатов през цялото време беше най-добрия на терена за манчо.пребори за много топки в центъра и почти нямаше грешен пас, за разлика от халфовете ,които се надпреварваха да чистят панически напред. ако имаше подкрепата на още един нападател можеше и да вкарат по- рано.само че това теб не те интересува щото не си гледал мача,важното е че бербатов е "смешен" ...айде ходи да мучиш някъде и да хвалиш гонзо....

смешен си ти,гледаи си аеробиката и не се меси с мъжете

ако всеки който е постигнал да играе в манчестър е смешен... прави сметка ти къв си. сам се обиждаш по този начин, но явно си прекалено тъп да го разбереш

незнам дали сте гледали мача, обаче едно мога да ви кая: двете положеня които имаше бербатов си ги направи сам, а халфовата линя не му даде и половин пас. сас сигурност пак беше наи добря на терена!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На 5 мача 1 гол - ти прост ли си или тъп - можеш ли да смяташ бе .На Ливърпул вкара 3 гола.Писна ми от тъпи говеда

Няма ли да спрат да пишат тъпанарите.Ей простотията няма край.

Добре, че са изкарали от игра смешния Бербатов та да успеят да вкарат гол!

се получи, нашия тамън се пльосна на пейката и тия вкараха, все едно пречеше по терена, фен съм му, ама тоя път стана куриозно, иначе си го знаем, че на 5 мача изнася по един. Отново съра се прояви, еййй дърт шотландец, чатка от футбол като бил гейтс от компютри, отбора му с нищо не превъзхождаше и пак ги излъга.