Петков: За втори път получавам пет гола

Вратарят на Левски Георги Петков отнесе доста критики след поражението с 0:5 като гост на Спортинг Лисабон, след като допусна някои сериозни грешки.

Обратно в новината

Коментари - Петков: За втори път получавам пет гола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Засега само един отбор е изравнил говедарския отбор в Европа по срамна загуба с 0-5. Това са сините любимци от Дебрецен срещу Металист. А като сложим и в добавка факта, че по общ брой допуснати голове в двата мача - 7, и отрицарелна голова ралика - -4 гола, сините леваци са в призовите тройки, то това ги прави безспорния Номер 1. Но на тия говеда тиквите никога няма да уврат - винаги ще акат и ще го слагат пред вентилатора, за да се усеща от всички. Очаквам велики сини коментари след това.

по думите на петков , излиза че левски са подценили спортинг , недопустимо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Едно време Левски имаше 5-ко Миланов!

Спортинг - Левски (5-ков : 0)

ЗАЩО ПЪК ЗАЩИТНИЦИТЕ БИЛИ СМЕШНИ ТЕЛИ ТРЯБВА ДА СА В ЦЕНТЪРА НА ТЕРЕНА

Най после се приземихте на земята и видяхте какви нещасници сте. п.с. Съжаления за Петков,неможе да виним един човек заради тая пасмина..

ще получаваш още много по 5 ако не се откажеш .трагичен беше.

братле откажи се сам стига ни мачи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чета , че говедата имат оправдание-Гошо Петков. Ако това е така ,това са големи боклуци. Абе малоумници, плеснете си по два шамара и разберете най накрая , че сме трагични и изоставаме на светлинни години от средностатистическия европейски футбол. Но това е прост народ. Хвърлят му нещо и той си мисли ,че е станал голям. Големи сме на приказки само , големи сме в баровете :). Жалко , но такава ни е за съжаление системата в цялата държава - БАТАК.

И двата отбора от БГ са под всякаква критика...те са купонждии, а не футболисти, уиски и мадами са им в главите! Към левскарите - да не започнете сега да плюете по Георги Петков, този човек ви е спасявал задниците безрбой пъти, защитниците бяха много по-смешни от него!

Да но не и последните 3 години - допуска прекалено много грешки за годините си, заради него ни вкараха много голове дори и слаби български отбори, а кото играем със силни ... Ръководството е виновно - разстройват го психически - ще играе - няма да играе, ще се продава - няма да се продава и т.н.Но за да играеш в такъв отбор като Левски трябва да си много добър, дори и психически. Не съм треперил така откакто при нас играеше иванков и ако Петков е истински левскар като него ще отиде да си прави глупостите другаде, защото слабата му форма пък е виновна за несигурностите в защитен план.